Budjettilöytö: Avril Nude -luomiväripaletti

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Luonnonkosmetiikka Meikkaus Hannamari Rahkonen

Viimeksi budjettilöytö-sarjassa on seikkailtu musliiniliinojen ja vadelmaisen poskipunan parissa ja tänään vuorossa on toimivaa arkikosmetiikkaa Avrililta, jota voi hyvällä syyllä kutsua huokean kosmetiikan sanansaattajaksi tai edelläkävijäksi.

Sarjan värikosmetiikkatuotteissa on yleisesti ottaen hämmentävän hyvä hinta-laatusuhde eikä kuusi erilaista sävyä sisältävä Nude-luomiväripaletti tee poikkeusta asiaan. Monet luonnonkosmetiikan luomivärit maksavat itsessään jo sen verran tai enemmänkin kuin tämä paletti kokonaisuudessaan ja olen ihan varma, että moni maanläheisten sävyjen ystävä löytää tästä paletista uuden suosikkinsa!

Muistan edelleen miten äimänkäkenä olin kokeiltuani ensimmäistä kertaa Avrilin luomivärejä, koska näin edullisen kosmetiikan parista ei ole aina helppo löytää luottotuotteita. Luomiväreissä on kohdillaan ennen kaikkea koostumus, joka tekee levittämisestä vaivatonta ja lopputulos on aina tasaisen samettinen. Luomiväreissä on myös intensiiviset pigmentit, jonka lisäksi hinta, riittoisuus ja sävyvalikoima ovat enemmän kuin kohdallaan!

Edullinen Luomivaripaletti Luonnonkosmetiikasta 2

Luonnonkosmetiikassa luomiväripaletit ovat edelleen hieman harvinaisempi juttu, tai ainakaan en ole törmännyt kovin moneen hyvään, itseäni miellyttävään vaihtoehtoon. Erityisen kiitoksen annan Nude-luomiväripaletin mattasävyille, ne ovat allekirjoittaneella ultimaattisesti eniten käytössä.Viileämpien sävyjen ystäville löytyy samalta sarjalta Smoky-paletti, jonka sävyissä on mattamustaa, helmiäistä graniitinharmaata, murrettua kanervaa, tummansinistä, vaaleansinistä ja kalkkia.

Nude-paletin ylemmästä sävysuorasta käytän pääasiassa vain keskimmäistä kevyen persikkaan taittavaa kuparia ja oikean laidan hohdetta sisältävää pronssia. Omaan makuuni hohdetta saisi olla enemmän, mutta lopputuloksesta saa intensiivisemmän käyttämällä kosteaa luomivärisivellintä. Alemmalta riviltä käytössä on oikeastaan kaikki sävyt – suosikkini on erityisesti oikeanpuolimmainen tummanruskea, joka toimii koko liikkuvan luomen lisäksi rajauksiin.

Edullinen Luomivaripaletti Luonnonkosmetiikasta

Kuvat Hannamari Rahkonen

Jenni

Onpa hyvät sävyt, myös siinä smoky paletissa. Se heti vetoaa minuun, mutta olen opetellut myös ruskean sävyjä käyttämään.

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Joo, tässä on kyllä todella onnistuneet sävyt kaiken kaikkiaan!

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Aikuisesta ystävyydestä ja luonnollisista tuoksuista
Kurkumalatte
Budjettilöytö: Herbfarmacyn musliiniliina
Elämää helpottava kuukuppi ja 3 x muuta luonnollista kuukautissuojaa