Viisi päivää lomaan

visitrovaniemi-summer-hannamarirahkonen 1visitrovaniemi-summer-hannamarirahkonen 2

Huh, että ovatkin kesäviikot rientäneet vauhdilla eteenpäin! Viime vuoteen verrattuna tämä lomaa edeltävä aika on ollut kevyttä, hauskaa ja rentouttavaa – enkä voisi asiasta oikeastaan onnellisempi olla.

Viime kesään mahtui paljon katastrofin aineksia (monen asian summa) ja niskaa painoi niin jäätävä stressikuorma, että loman ensimmäiset kaksi viikkoa menivät lomalle laskeutuessa. Syke oli taivaissa eikä nukkumisesta meinannut tulla ensin yhtään mitään. Nyt on asiat onneksi toisin, kun olen voinut olla itse töideni ohjaksissa ja rauhoittaa tahtia roimasti ennen lomalle jäämistä.

Lomaan laskeutumista olenkin tässä tehnyt ihan kiitettävästi pitämällä vapaata sosiaalisesta mediasta, tekemällä vähän vähemmän töitä ja kirjoittelemalla loma-ajalle juttuja valmiiksi. Yellow mood ei siis täysin hiljene elokuun ensimmäiseksi kolmeksi viikoksi!

Helleaalto saapui sopivasti viime viikolla ja olemme hankkineet lisää rusketusraitoja salarannalla, nauttineet appivanhempien seurasta, syöneet hyvin ja tekaisinpas kesän ensimmäisen mansikkakakunkin. Piknik-kori on lastattu kirsikoilla, herneillä ja vesipulloilla.

visitrovaniemi-summer-hannamarirahkonen

Pienestä Riemustamme on sukeutunut tänä kesänä hyvin innokas uimari. Viime kesänä hän ei vielä uskaltanut uida (vaikka vesi oli tosi kiinnostavaa), mutta tänä kesänä hän on jo useampaan otteeseen juossut itse uimaan ja on siinä tosi taitava. Uusi temppu on noutaa frisbee ja uida sen kanssa rantaan, tosin kokemus on osoittanut että pikkukaverille pitäisi ostaa kelluva frisbee, jotta lelun metsästys ja sen kanssa uiminen olisi kivempaa.

visitrovaniemi-summer-hannamarirahkonen 3visitrovaniemi-summer-hannamarirahkonen 4

Heinäkuussa on ollut rentouden rinnalla myös jännitystä käsillä, sillä minusta pitäisi tulla hetkenä minä hyvänsä täti kolmannelle pikkuiselle. Isosiskoni odottaa toista pienokaistaan aivan viimeisillään ja on vain ajan kysymys, koska tila yksiössä alkaa ahdistaa uutta tulokasta. Toivottavasti hän saapuu pian! Ehdimme ottaa viime viikolla vielä somat vatsakuvat keskellä kauneinta kesämiljöötä.

visitrovaniemi-summer-hannamarirahkonen 5

Tänä aamuna heräsimme tasan kello kuusi rankkasateen ropinaan. Hyvä, että taivas kaataa välillä hieman virkistystä pihan taimille ja kesäkukille. Vielä viisi päivää töitä ja sen jälkeen onkin aika heittäytyä loman vietäväksi. Kyllä kesä on ihmisen parasta aikaa.

Tuija Rajala

Kesäpäivistä kannattaa nauttia. Tosin meillä oli lauantaina niin kuuma, että mun oli pakko tulla sisälle.
Meillä ei satanut eikä ukkostanut, mutta silti oli sellainen nihkeä ilma.

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Oikeassa olet, lomasta otetaan kaikki irti - satoi tai paistoi :)

Vastaa
Tiia

Rentoa ja ihanaa lomaa sinulle!
Ja terveisiet ja tsempit isosiskollesi "viimeisiin hetkiin"... hän on kaunis, vahva ja viisas nainen ;)

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Kiitos Tiia, ja välitän terveiset siskolleni <3

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Hiusten kasvivärjäys kotona – Radicon auyrvedaan pohjautuvilla kasviväreillä saa ensiluokkaisen lopputuloksen
Budjettilöytö: Ihanan raikas Benecos Sassy Salmon -poskipuna
Yellow Mood Beauty Rituals – Anna Kauhala
Miten pitää huolta hyvinvoinnista stressaavien tilanteiden keskellä?