Terassilla

terassi_terassituolit_yellowmood_hannamarirahkonen5terassi_terassituolit_yellowmood_hannamarirahkonen1terassi_terassituolit_yellowmood_hannamarirahkonen6

Kuvasin meidän terassin parisen viikkoa sitten ja kuten tunnelmista huomaa, silloinkin satoi (koskapa ei). Olen tässä välissä ehtinyt siivoamaan terassin kunnolla ja muuttamaan sen järjestystä, istuttamaan vanhaan kattilaan hortensioita, viemään talolyhdyn varastoon ja siirtämään saniasruukun terassin toiselle puolelle pieneksi näkösuojaksi.

Laitan nämä kuvat silti, sillä olin alunperinkin kirjoittamassa näistä ihanista 50-luvun terassituoleista. Terassilla ei ole tarvinut tänä kesänä paljon istuskella, joten emme olleet suunnitelleet hankkivamme sinne vielä minkäänlaisia kalusteita, mutta nämäpä halusivat muuttaa meille aivan sattumalta. Olin sopinut Rovaniemen roskalava -ryhmässä hakevani eräältä naiselta kuvausalustaksi sopivan puusäleikön ja samalla hän kysyi löytyisiköhän meiltä arvostava koti näille 50-luvun kasaantaitettaville terassituoleille. No tottahan toki!

Tuolit ovat unelmieni täyttymys ja pidän kovasti niiden tyylikkäästä ja eleettömästä muotoilusta. Talven tullen ne voi sujauttaa pieneen tilaan odottelemaan uutta kesää. Sitä ennen kuitenkin pieni toive tuolle taivaalla piileskelevälle möllykälle. Aurinko-armas, josko nyt ottaisit spurtin ja saapuisit rytinällä lämmittämään pohjoisen kalpeita (loma)kalkkunoita. Kiitos, ei mulla muuta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Heleän ihon ABC ja keväinen Maria Åkerberg -juhlameikki
Kaikki mitä sinun tulee tietää oksalaateista
Ohjeet ihon kuivaharjaukseen
Makuuhuoneen muodonmuutos