Kesän aurinkoisin kotispa

Postaus sisältää Affiliate-linkkejä.

Taivaalla ei kimmellä keltainen eikä iholla hehku päivetys epätoivoisista yrityksistä huolimatta. Onneksi sateisille ja koleille kesäpäiville on aina muutama varasuunnitelma taskussa. Suosituin aktiviteetti lienee tähän mennessä ollut Netflix, kulhollinen popcornia ja oman rakkaan kainalo. Vastapainoksi on hikoiltu CrossFit-tunneilla, edistetty keskeneräisiä remonttijuttuja ja pelattu ystävien kanssa yökahteen Sabotagea. Kesäsuunnitelmani eivät ole menneet aivan putkeen, vaan kalenterini ja stressimittarini ovat piipanneet punaisella siitä lähtien, kun kesäkuu alkoi. Yhdestä asiasta olen kuitenkin onnellinen; olen pysynyt päätöksessäni pitää neljän viikon kesäloma. Reilun viikon kuluttua alkava breikki kaikesta tulee enemmän kuin tarpeeseen.

maylindstromskin_patyka_johnmastersorganics_estellethild1462

Arjen temmellyksessä on kuitenkin tiettyjä asioita, joita vaalin kiireestä, stressin määrästä, vuodenajasta ja mielentiloista riippumatta. Niitä asioita eivät voi pilata sääolosuhteet, luonnonoikut tai hartioille lastautuneet haasteet ja huolet. Mitä kaoottisempi elämäntilanne, sitä suurempi on tarpeeni laittaa puhelin äänettömälle, sulkeutua vaneriliukuoven taakse höyryiseen kylpyhuoneeseen ja unohtaa kaikki mielen ylle kertyneet kuonat, antaa lämpimän veden lipua pitkin niskaa ja selkää. Kotispan sivutuotteena on siloinen iho, mutta sitäkin tärkeämpi päämäärä on seesteinen mieli ja pysähtyminen, jonka ansiosta painavat asiat järjestyvät järkeviin mittasuhteisiin ja perspektiiveihin.

Olen vannoutunut kotispan kannattaja ja sen säännölliselle korostamiselle on merkittävä syy. Toivoisin, että mahdollisimman monet voisivat oppia kokemaan näiden hetkien tuoman kevennyksen arjessansa. Napapiirillä on rentoutettu mieltä ja ihoa luonnonkosmetiikan (suloisella) sekametelisopalla, koska tässä asiassa ajattelen että enemmän on enemmän. Vartalolle on lipunut mandariinin, vaniljan, ylang-ylangin, mesiangervon ja mintun parantavia tuoksuja, joiden lisäksi pintaa on kuorittu, pesty, naamioitu, vaahdotettu, harjattu ja taputeltu. Kiireettömän spa-hetken ohessa mielestä on poistunut aimo annos henkistä kuonaa, jonka on annettu valua vanhan ihosolukon mukana viemäristä alas.

Mutta niin, ihoni ja mieleni superilahduttajat ansaitsevat mielestäni hieman muutakin kuin piilopaikan kylpyhuoneessani – siispä tervetuloa tutustumaan Yellow moodin kesäspan tiluksiin ja uudistajiin, joiden joukkiosta komeasta löytyy kaikkea kaikille.

maylindstromskin_patyka_johnmastersorganics_estellethild1460maylindstromskin_patyka_johnmastersorganics_estellethild1461

Katalinkin murhe kaikkoaa pehmeästi vaahtoutuvalla mandariinisilkillä. Sitrusten eteeriset öljyt hoitavat huolestunutta ja antavat mahdollisuuden tarjota ajatuksille hieman keltaista boostia. Pieni piristysruiske on hyvä tapa aloittaa oma aika.

Ensimmäisen askeleen jälkeen väsähtäneen ihon elvytys on aika helppoa. Tarvitaan vain hieman huolenpitoa, makeutta, mausteita ja erilaisia tekstuureja. Olen tullut siihen lopputulemaan, että erään taivaallisen tuoksuisen vaniljasokerin vartalonpelastusrakeiden avulla kaikki on mahdollista. Pinnassa viihtyvä karsta, kuona ja harmaus saavat väistyä runsaiden ja ronskien rakeiden raivatessa tietä uudelle. Pehmeästi levittyvä muruseos levittyy hipiälle muutamalla vedolla ja muodostaa veden kanssa pienen vaahdon, joka kuljettaa vanhan ihosolukon ulottumattomiin. Iholle jää muisto täyteläisestä sheavoista ja makean hattaravaniljan tuoksu.

maylindstromskin_patyka_johnmastersorganics_estellethild1459maylindstromskin_patyka_johnmastersorganics_estellethild1458

Kutreille valutetaan mesiangervonkukkia ja piparminttua. Tuoksu on täynnä kermanvalkoisten mesiangervopientareiden kukkaisia nyansseja ja eukalyptuksen raikkautta. Täyteläisen koostumuksen sisuksiin upotetut ihmeaineet syväpuhdistavat kuontalon, palauttavat niiden elon, pelastavat muistuttamasta lättypäätä ja takaavat good hair dayn vähintään seuraaville kahdelle päivälle, yleensä kolmellekin.

Ihokosketukseen päästetään suihkuvanan alta poistuessa joko pehmoista pellavaa tai kuorivaa bambua, ja valinta suoritetaan tietysti mielentilasta ja puhdistuksen tarpeesta riippuen. Kevyt kinnaskäsittely elävöittää ihon pinnan ja palauttaa terveen hehkun ennen kultaista viimeistelyä.

maylindstromskin_patyka_johnmastersorganics_estellethild1457maylindstromskin_patyka_johnmastersorganics_estellethild1456

Viimeisenä vartalo peitotaan nestemäisellä auringonpaisteella, kultaeliksiiriksikin sitä kutsun. Mustan lasipullon sisuksissa majaileva eliksiiri on ylellistäkin ylellisempi sekoitus jojobaa, makadamiaa, laventelia, kaakaota, tyrniä, ruusua, ylang-ylangia ja kimmeltävää mineraalipölyä. Hehkuvan ihon lisäksi öljyllä sivellään kevyesti myös hiusten latvat ja hengitellään sisään mausteista jälkituoksua.

Vaneriliukuoven avatessa olo on yleensä voittamaton. Mielessä muhii uusia asioita, perspektiivit ovat loksahtaneet kohdilleen ja aika usein luovuus ottaa vallan. Span jälkeen löydän froteetakkisen itseni useimmiten sohvalta kirjoittamasta niitä näitä, keittöstä leipomasta tai musiikkia kuuntelemasta. Kaikki on taas hetken kevyttä.

Rakas Jolie on muistanut kaikkia Yellow moodin lukijoita pienellä yllätyksellä, jonka avulla omaan kylpyhuoneeseensa voi rakentaa mieleisensä kotispan tai täydentää vaikkapa meikkipussinsa luksusluonnonkosmetiikan helmillä tavallista huokeammin.

Yellow moodin lukijat saavat Jolie shopissa ja webshopissa maanantaihin 20.7. klo 00.00 saakka -10 % alennuksen. Koodi ”yellow10” koskee Kjaer Weisia ja May Lindstrom Skinia lukuunottamatta kaikkia Jolien luksustuotteita.

Leppoisaa viikonloppua, ja höyryävän rentouttavia spa-hetkiä kotona tai mökillä!

Katjakokko

No moikku! Siis ihanat kuvat! <3

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Kiitos Katja <3

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

7 x ESSE Skincare -tuotetta, joilla nitistin stressistä oikuttelevan ihon
Kolme asiaa
Ketoosissa arkiruokaa -kirja tekee arkiruoanlaitosta nopeaa, maukasta ja iloista!
Ketoosissa -e-kirjan ennakkomyynti on alkanut!