Maailman kauneimmat sormukset

kaarnaliving-ja-eettinen-muoti-asusteet-sormus-2 kaarnaliving-ja-eettinen-muoti-asusteet-sormus-3kaarnaliving-ja-eettinen-muoti-asusteet-sormus-4kaarnaliving-ja-eettinen-muoti-asusteet-sormus

Kaksi sanaa ekologisten ja kauniiden korujen ystäville: Raven + Lily.

Sain valita alkuvuodesta kotimaisen Kaarna Livingin valikoimista koruja eikä valinta osoittautunut vaikeaksi. Pidän nykyään hyvin vähän kaula- tai rannekoruja, korvareiätkin ovat umpeutuneet ajan saatossa. Onko kyse minimalismin viehätyksestä vai huolettomuudesta, sitä en osaa sanoa, mutta sormuksia rakastan käyttää muidenkin korujen edestä. Ilmankos silmäni osuivat yksinkertaisen kauniisiin rinkuloihin, sellaisiin joiden pinta on elävä ja rosoiseksi patinoitunut. Mahali Double -nimeä kantavat sormukset on valmistettu käsityönä kierrätysmessingistä ja ne käyvät säädettävyytensä ansiosta lähes jokaisen sormiin.

Tarina Raven + Lily -merkin takana on vaikuttava. Brändi haluaa auttaa naisia designin avulla – se luotiin lievittämään kenialaisten naisten köyhyyttä ja tarjoamaan turvallista työtä sekä riittävät tulot. Raven + Lily työllistää tällä hetkellä yli 1500 naista ja reilun kaupan avulla he saavat työn ja tulojen lisäksi tarvitsemaansa terveydenhuoltoa, koulutusta ja mahdollisuuden katkaista köyhyyden kierre. Samalla brändi on sitoutunut tuottamaan käsintehtyjä ja reilun kaupan standardeja noudattavia koruja, jotka ovat ulkomuodoltaan moderneja ja minimalistisia.

Vinkkinä, että sormukset ovat juuri nyt -25 % alennuksessa Kaarna Living -verkkokaupassa (kuten moni muukin eettisesti valmistettu ihanuus).

Sormukset on saatu blogin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Dr. Alkaitis & elävän luonnonkosmetiikan salat
Kuulas Lily Lolo -meikkilook
Tuoksuja, tunteita & Bachin kukkatippaterapiaa Elixirs & Co:n tapaan
Yellow Mood -tiimi 1/4: Hannamari Rahkonen