Pienet työtoverit

mittelspitz_japanisechin_yellowmood2

Nämä kaksi pullaposkea ovat arkeni parhaimmat pikkutyypit.

Pitävät huolen, että joka päivä ulkoillaan monta kertaa. Ovat joka ikinen kerta maailman onnellisimpia kotiin saapuvista ihmisistä eivätkä rajoita sen näyttämistä. Nuolaisevat kyyneleen poskelta ja läpsäisevät tassulla lempeästi kättä, kun on paha mieli. Riehuvat naapurin lasten kanssa. Rakastavat autoa ja matkustamista yli kaiken. Muistuttavat taatusti, mikäli ruoka-aika on myöhässä. Syövät luvatta kanapullia vaalealla matolla heti silmän välttäessä. Löytävät aina sen kotimme ainoan aurinkospotin.

Nukkuvat vierekkäin sohvalla saman viltin alla. Puhdistavat hellästi toistensa aamunaamoja. Toista saa vetää lenkillä perässä ja toinen vetää. Juovat vettä niin, että varmasti koko Rovaniemi kuulee latkimiskuoromme olemassaolon. Köllähtävät kylkeen kiinni, kun istut sohvalle. Rakastavat etsimisleikkiä. Ymmärtävät pelottavan hyvin mitä tarkoittaa, kun sanot puolisolle can you take them out (suomenkieliset aiheuttavat ylitsepääsemättömän riemukohtauksen, joten niitä ei voi viljellä muuten vaan).

mittelspitz_japanisechin_yellowmood1

Hölmöilevät yleisesti ottaen minkä ehtivät ja nukkuvat vastapainoksi sikeää pikkukoiran unta. Nuorempi tietää ilmoittaa vieraista jo ennen kuin he ovat ensimmäiselle ulkorappuselle ehtineet. Vanhempi toimii työomatuntonani, sillä iltaisin en saa olla tietokoneella tai alkaa aivan jäätävä parku ja kiljuminen (tämä on ihan hyvä juttu). Asiaa on testattu lukemattomia kertoja ja itku loppuu välittömästi, kun tulen pois koneelta ja vanha herra saa jatkaa jälleen tyytyväisenä uniaan. Sama juttu toistuu, mikäli plärään puhelinta liian kauan. Eläimet aistivat stressitasojen nousun niin paljon aikaisemmin kuin itse voisi koskaan aistia.

Ovat nämä kyllä niin fiksuja otuksia, muistuttavat siitä että perusasioilla pääsee pitkälle – ravitseva raakaruoka, liikunta ja uni ovat aina pop! Pienet karvaotukset ovat täysin omanlaisia persooniaan kuten me ihmisetkin. Perheenjäseniä, joista pidetään huolta mahdollisimman hyvin.

Molemminpuolista iloa ja rakkautta, jota en vaihtaisi milloinkaan pois.

Hanna

Hei, haastan kaikki gluteenittomat bloggaajat kirjoittamaan ja kuvaamaan yhden päivän ateriansa. Ps. Ihanat koirat!

t. Hanna / Arjen murusia

http://www.gluteenitonsuunta.fi/blogit/kuulumisia

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Hei puolikaima! Otan tämän asiakseni huomenna, tänään ehti jo aamiainen mennä ilman kuvaamista :)

Vastaa
SanskuLevis

Ihanat koiruudet!

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Täysin samaa mieltä!

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Näkymiä Kemijärven yllä
Aktiivihiili on ihonhoidon uusi musta
Vuoden luetuimmat
DIY-sohva, eli kesä saapui parvekkeelle