Kevät, lyyraviikuna & tyylikäs kukkaruukkulöytö

Lyyraviikunan Hoito Ja Kukkaruukku Lyyraviikunan Hoito Ja Kukkaruukku 3 Lyyraviikunan Hoito Ja Kukkaruukku 2

Maaliskuu ja virallinen kevään alku on otettu pohjoisessa riemumielin vastaan. Hölkkälenkeillä näkyy jo asfaltti ja aurinko on paistanut harva se päivä – rakastan kevättä ja pidentyviä päiviä! Alkuvuosi on mennyt vauhdilla ja vaikka blogissa on ollutkin hieman tavallista hiljaisempaa, kulisseissa valmistellaan tosi kivoja juttuja, joista kerron hieman myöhemmin.

En tiedä onko se tämä lisääntynyt valo vai ketoenergia, mutta poden paraikaa erittäin voimakasta sisustus- ja remontointikuumetta. Keittiö on muodonmuutoksen ensimmäisenä kohteena, koska se ei ole vieläkään täysin valmis ja tavoite on saada se kuntoon tämän vuoden aikana. No, hiljaa hyvä tulee? Sisustusjuttuja on joka tapauksessa tiedossa nyt keväällä ja varmasti kesälläkin.

Tämän päivän asia oli kuitenkin se, että huhuilin vastikään kukkaruukkuvinkkejä suljetussa Yellow Mood Insiders -ryhmässä, koska en löytänyt haluamaani täältä Rovaniemeltä. Tiesin kyllä mitä etsin: tyylikästä, yksinkertaista, rouheaa, keraamista ja ajatonta ruukkuvaihtoehtoa. Fakta vain on se, että ainakin täällä pohjoisessa rautakauppojen ruukkuvalikoima on yleensä aina sitä samaa tusinatavaraa.

Yksi kiva lukijani vinkkasi kuitenkin tsekkaamaan Granitin verkkokaupan valikoiman ja sieltähän ne unelmaruukkuni löytyivät! Olen haaveillut ties kuinka kauan isosta lyyraviikunasta ja bongasin sellaisen muutama viikko sitten Kodin Terrasta. Voisin hukuttaa kodin viherkasveihin, katsotaan millä lajikkeilla Rahkosen perhe tässä keväällä vielä kasvaa.

Tilasin meille lyyraviikunalle ja parille muulle isommalle viherkasvillemme kolme isoimman koon Polystone -ruukkua, joissa on myös alulautanen. Tämä isoin ruukku on kooltaan 22 x 26 x 22 cm. Pidin eilen istutustuokion kylpyhuoneessa ja olen lopputulokseen niin tyytyväinen, kyllä nyt silmä lepää! Polystone- ruukkujen materiaali on hiekkakiveä ja vaikka tuotekuvauksessa sävyksi mainitaan valkoinen, tämä on sävyltään ennemminkin viileän vaaleanharmaa ja hieman betonia muistuttava. Ruukkuja on saatavilla myös mustana.

Luulen että kevään mittaan on ehkä pakko tilata vielä muutama lisää, koska pidän valtavasti näiden ruukkujen yksinkertaisen tyylikkäästä muotoilusta ja materiaalista (plus ne sopivat myös ulkokäyttöön ja kestävät jäätymistä).

PS. Sellainen pikkuvinkki vielä loppuun, että Granitin verkkokaupasta saa nyt kaikki yli 100 € tilaukset 25 % alennuksella ja yli 50 € ostot 20 % alennuksella.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Kesän raikkain ja hehkuvin meikkilook
Hempeitä unia hamppuvuodevaatteiden uumenissa
Yellow Moodin kierrätysopas
Haapapenkillä olisi tarina kerrottavanaan