Luonnonkosmetiikkapäivät ja kaamoksen piristävimmät hyvinvointituotteet

Kaupallinen yhteistyö House of Organic.

House Of Organic Luonnonkosmetiikkapaivat 4

Kaamos on aluillaan, joten halusin jakaa teille tänne Yellow Moodiin useamman kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä huoltavan hyvinvointituotteen House of Organicin luonnonkosmetiikkapäiviltä! Kokosin alle omat suosikkini niin jalkakylpyjen, kasvojen kirkastusrituaalien kuin aromaterapeuttisten suihkuhetkienkin rentouttavien vaikutusten maksimoimiseksi. Tuotteet ovat alennuksessa House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivillä, jotka kestävät 9.-13.11.

House Of Organic Luonnonkosmetiikkapaivat 6

Jo pelkällä sävyllään iloitteleva Novexpert C-vitamiiniseerumi on oman ihonhoitoni kulmakivi. Käytän tätä appelsiinin tuoksuista tehonestettä kuureittain läpi vuoden: nämä SOS-tipat kuuluvat kaamokseen ja suorastaan huutavat päästä kosketuksiin stressaantuneen, kuivan ja samean hipiän kanssa!

Stabiloitu C-vitamiiniyhdistelmä vapauttaa C-vitamiinia iholle pitkin päivää, jolloin hoitava ja kirkastava vaikutus on tehokkaasti hyödynnettävissä (tavallinen C-vitamiini luo ns. tunnin instant-piikin ja mutta teho laimenee sen jälkeen). Seerumi sisältää myös kosteutta ihoon sitovaa hyaluronihappoa, solutoimintaa tukevaa adenosiinia ja ihovaurioiden paranemista nopeuttavaa bisalobolia.

Oranssit tehotipat vaalentavat arpia, liftaavat, kirkastavat ja kosteuttavat. Ihana tuote, joka sopii myös herkälle iholle ja piristää pelkällä tuoksullaan – tämän avulla vuoden pimeimpinäkin aamuina saa pienen tuoksumatkan lämpimiin appelsiinitarhoihin.

Lauantaina C-vitamiiniseerumi on saatavilla hintaan 39 € (norm. 54,90 €).

House Of Organic Luonnonkosmetiikkapaivat 3

Tämä ihana kylpysuola ei ole alessa, mutta halusin nostaa sen tähän listaan ihan syystä! Joik Peppermint & Rosemary magnesium -jalkakylpysuola on taivaallinen rentoutuskeino ja piristysruiske pimeneviin iltoihin. Läpitunkevan raikas piparminttu viilentää jalkoja samalla kun magnesium lataa kehon magnesiumvarastoja, lievittää lihaskramppeja ja rauhoittaa hermostoa.

Magnesiumin ulkoinen käyttö kylvyn muodossa on hyödyllistä etenkin silloin, jos oma ruoansulatus on huonossa kunnossa eikä sisäisesti nautittu magnesium imeydy kovin hyvin. Ulkoinen magnesiumtankkaus hyödyttää varsinkin, jos elämässä on paljon stressiä: magnesium tukee lisämunuaisten toimintaa, jotka vastaavat kehossa mm. neste- ja suolatasapainosta, mineraalien säätelystä, sydämen sykkeestä ja unen sekä valveilla olemisen sykleistä.

House Of Organic Luonnonkosmetiikkapaivat

Kauniiseen lasipulloon pakattu Jimmy Boyd Verbena -vartalovoide on ihana lahjaidea itselle tai läheiselle. Vartalovoide on koostumukseltaan ohuen fluidimaista, joka imeytyy todella nopeasti sekä jättää vartalon pinnalle mattaisen kosteuden. Rakastan arjen estetiikkaa ja tätä pulloa kehtaa pitää esillä myös koristeena. Verbenan raikas tuoksu on puhutellut allekirjoittanutta aina. Aromaterapeuttinen verbena lievittää stressiä, motivoi, nostaa ylös väsymyksestä ja helpottaa ahdistusta. Samalla se rauhoittaa, tuottaa mielihyvää kiireen keskellä ja kohottaa mielialaa. Kaikki ominaisuuksia, joita ainakin itse kaipaan kaamoksen keskellä.

Lauantaina Verbena-vartalovoide on saatavilla hintaan 19 € (norm. 24,90 €).

House Of Organic Luonnonkosmetiikkapaivat 2

Neal’s Yard Remeries Wild Rose Beauty Balm

 

Klassikkojen klassikko, johon palaan aina pienen kesätauon jälkeen kun päivät alkavat lyhenemään ja kaipaan aromaterapeuttista ilotulitusta nuutuneeseen olotilaan. Nealsin Wild Rose Beauty Balmia kutsutaan syystäkin kulttipurnukaksi. Ihmebalmia voi käyttää meikin puhdistamiseen, naamiona, tehokauneushoitona tai yövoiteena. Ravitsevia kasviöljyjä, mehiläisvahaa ja eteerisiä öljyjä sisältävä syvänkeltainen balmi on ihanteellinen pintakuivan tai kuivan ihon puhdistamiseen sekä heleyttämiseen. Nappaa purkista nokare sormien väliin, lämmitä käsien välissä, hiero kasvoille ja poista meikinjämät pehmeällä musliiniliinalla. Vaihtoehdoisesti voit käyttää balmia kuten minä: yön yli käytettävänä tehonaamiona, joka korvaa kasvoöljyn.

Lauantaina Beauty Balm on saatavilla hintaan 38 € (norm. 51,90 €).

House Of Organic Luonnonkosmetiikkapaivat 5

Luonkos Dry Shampoo on ollut itselleni vastaus pitkään jatkuneeseen etsintään. Vaikka pakkaus ei ole maailman paras käytön kannalta, itse tuote on timanttia. Jauhe tuuheuttaa, raikastaa ja kuohkeuttaa kuontalon hetkessä ja volyymi on taattu. Levitän jauheen aina käsien kautta hiusten tyveen, hieron ja harjaan. Jauhe on siitä mahtava, että se ei kuivata tai tuki päänahkaa lainkaan. Seoksessa on nokkosta, koivua, kauraa ja savea ja tuoksu on mieto. Itselleni on tärkeintä, että hiuksista tulee kuivashampookäsittelyn jälkeen runsaat, puhtaan näköiset ja saan pari lisäpäivää pesujen väliin.

Perjantaina kuivashampoo on saatavilla hintaan 29 € (norm. 39,90 €).

Ketogeeninen Ruokavalio Kokemukset Elektrolyytit 12

Krooninen stressi, kahvi, nykyruoka ja muut tekijät syövät magnesium-varastoja tehokkaasti loppuun – siksi lisämagnesiumia tarvitaan aina. Olen tykästynyt käyttämään jo vuosien ajan Puhdistamon Tripla-magnesiumia, joka on yhdistelmä magnesiummalaattia, magnesiumglysinaattia ja magnesiumtauraattia.

Magnesiumglysinaatti sopii etenkin paljon liikkuville tai kroonista särkyä poteville, sillä se lievittää hermokipuja, rentouttaa lihaksia ja parantaa yöunta. Magnesiumtauraatin vaikutus ulottuu enemmän hermoston rentouttamiseen ja sydän- ja verisuoniterveyden tukemiseen. Magnesiummalaatti lievittää tehokkaasti lihaskipuja ja toisin kuin moni muu magnesiummuoto, se virkistää. Loistava tukituote oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen ja levollisempien yöunien takaamiseen!

Sunnuntaina Tripla Magnesium on alennuksessa hintaan 9 € (norm. 11,90 €).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Kesän ensimmäinen kukkakimppu ja sananen onnellisuudesta
Anna palautetta – jaossa 3 x Kiitos hyvää -reseptikirjaa!
EFT Tapping avuksi kriisin ja ahdistuksen keskellä
Ayurvedan kehotyypit