Suuntaa viikonloppuna Konepajan Brunon luonnonkosmetiikkamessuille!

Kaupallinen yhteistyö Konepaja Brunon kanssa.

Konepajabruno

Oletko viikonloppuna Helsingissä? Jos olet, hyvä!

Konepajan Bruno järjestää tulevana lauantaina ja sunnuntaina jälleen vuotuiset luonnonkosmetiikkamessut. Upea tehdasmiljöö täyttyy mitä mielenkiintoisemmista luonnonkosmetiikan ja hyvinvoinnin brändeistä, jotka tarjoavat laadukasta ostettavaa itselle tai lahjaksi alennushinnoin.

Harmikseni oma aikatauluni meni ristiin tapahtuman kanssa, mutta kokosin silti messujen mielenkiintoisimmat tärpit tähän postaukseen. Brunon kahvila ja baari ovat auki koko messujen ajan, joten ostosten lomassa voi istahtaa nautiskelemaan vaikkapa lasin viiniä, kupin kahvia ja herkuttelemaan ystävien kanssa.

Herbpharmacy Yrttista Luonnonkosmetiikkaa

Herbfarmacy

Englantilainen Herbfarmacy on reilun 32 vuoden ikäinen luonnonkosmetiikkasarja, jolla on pitkä historia ja tuntemus herkän ihon hoitamisesta valikoiduilla yrtti- ja kasviuutteilla. Heidän tuotteensa tunnistaa huippulaadusta, joka alkaa jo hitaasta viljelystä. Hitaasta siinä mielessä, että he kunnioittavat kasvien omaa kasvusykliä eivätkä kerää kasveja kosmetiikkakäyttöön ennen kuin ne ovat valmiita poimittaviksi, eli toisin sanoen ehtineet kehittää kaikki tarpeelliset vitamiinit ja muut vaikuttavat ravintoaineet.

Kaikki tuotteissa käytetyt kukat ja yrtit kasvatetaan Herefordshiressä ja mikä ilahduttavinta, sarja on kauttaaltaan kohtuuhintainen. Tuotteiden voidepohjat valmistetaan nekin käsityönä alusta loppuun saakka itse ja aktiivisia raaka-aineita on käytetty runsaasti. Sarjalla on vaativa Soil Association -sertifikaatti, jonka asettamat luomutuotettujen raaka-aineiden minimimäärät ovat korkeammat kuin millään muulla sertifikaatilla. Tuoksumaailma on hellävarainen, pehmeä ja kevyt sekoitus kedon kukkia ja mietoja yrttejä.

Löydät sarjan tuotesuosikkini Herbfarmcy – herkän ihon luonnonkosmetiikkaa -postauksesta.

esse-probioottisen-ihonhoidon-abc-4

Esse Probiotic Skincare

Etelä-Afrikkalainen probioottisen ihonhoidon edelläkävijäsarja ESSE on myös mukana messuilla. Esse oli viime vuoden mielenkiintoisin ja innovatiivisin luonnonkosmetiikkasarja, sillä se toi saataville ihon hyvinvointia ja mikrobiomia tukevat kosmetiikkahoitotuotteet. Tuotteet koostuvat laadukkaista voidepohjista, joihin on käytetty ensiluokkaisia kasviöljyjä, rauhoittavia ja tulehdusta hillitseviä kasviuutteita kuten rooibosta sekä probiootteja ja prebiootteja, jotka tukevat ihon omaa immuunisysteemiä.

Moni iho-ongelmien kanssa kamppaileva on solminut ihonsa kanssa lempeän rauhan sarjan Sensitive-linjan avulla. Sarjan hoitoteho perustuu siihen, ettei samaan aikaan käytetä muiden merkkien ihonhoitotuotteita. Kirjoittelen Essestä pian lisää, sillä sain sarjasta itsekin kesällä suuren avun stressin räjähdyttämän ihoni kuntouttamiseen.

foursigmafoods_mindherbs_FSF_hannamarirahkonen1209

Frantsilan tuoksutyöpaja

Yksi mielenkiintoisimmista luonnonkosmetiikkamessujen tapahtumista on lauantaina järjestettävä Frantsilan tuoksutyöpaja, jossa kuka tahansa voi valmistaa oman, itselleen personoidun aromaterapeuttisen parfyymin. Aromaterapiasta on tulossa ensi viikolla todella kattavasti juttua tänne Yellow Moodiinkin, mutta sillä välillä suosittelen kyllä suuntaamaan tänne, mikäli vain mitenkään pääset.

Tuoksutyöpajan vetäjät antavat mielellään tietoa eteeristen öljyjen käytöstä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisessa (etenkin nyt kaamosaikaan), kertovat mitä eteeriset öljyt ovat ja miten niitä voidaan käyttää. Tuoksutyöpajassa opastetaan parfyyminvalmistuksen saloihin ja autetaan valitsemaan henkilökohtaisesti juuri sinulle sopivimmat tuoksut. Parfyymit sekoitetaan perinteikkäästi valitsemalla tuoksuun juuri-, sydän-, ja latvatuoksut. Pohjaöljynä käytetään jojobaöljyä.

Frantsilan tuoksutyöpaja on auki ainoastaan lauantaina klo 12-18 ja oman parfyymin valmistus maksaa 25 €. Menkää!

Hyvin Eletty Vastuullisen Kuluttamisen Opas

Hyvin eletty

Karita Sainion vastuullisen kuluttamisen käsikirja on vuoden inspiroivin opus, jonka toivoisin löytyvän jokaisen naisen ja miehen kirjahyllystä. Kirjan sisältö on puoleensavetävä sekoitus innostusta, edelläkävijyyttä sekä helposti lähestyttävyyttä. Tämä kirja sopii lahjaksi etenkin niille, jotka ovat minun laillani allergisia paasaukselle ja pelottelulle – siihen Hyvin eletty ei todellakaan lankea, vaan game-changerina tunnettu kirja tekee vastuullisen vaihtoehdon valitsemisen kiireisessä arjessa helpommaksi kuin koskaan aiemmin!

Vaikka kirjassa on vino pino suoraa faktaa ympäristökysymyksistä ja eläinten hyvinvoinnista, Karita on saanut persoonalleen ominaisella lempeällä tavalla ilmaistua ne syyllistämättä ja samalla vielä enemmän parempia vaihtoehtoja tarjoten. Kirjan ääni on kuulijaa kunnioittava ja kannustava todistaen sen, että vastuullisen kuluttamisen kun ei tarvitse olla kurttuotsaista hommaa!

Jos haluat omaasi tai lahjaksi ostamaasi kirjaan signeerauksen, löydät Hyvin eletty -kirjapinot ja Karitan Eco Beauty Wellnessin osastolta.

Lue Hyvin eletty – näin kulutat kestävästi.

Konepajanbruno

Messuilla on mukana näiden tuotemerkkien lisäksi myös seuraavat brändit:

Bio for Men, Dr. Alkaitis, Farfalla, Friendly Soap, Greenland, i+m Naturkosmetik, John Masters Organics, Jovely Naturals, Kahina Giving Beauty, Magdara, Mellis, Messeque, Nailberry London, Naturado, Naturativ, Naveen, Studio 78 Paris, Taru-luonnonparfyymit, Dopper-juomapullot, Fine van Brooklin -korut, Karu Talu Šokolaad -artesaanisuklaa, Munia Candela -kynttilät, Soulbottles -lasipullot ja Viisas Elämä -kirjat.

Näytteilleasettajat Frantsila ja Luoto Life ovat paikalla vain lauantaina ja Karu Talu Šokolaad -artesaanisuklaa vain sunnuntaina. Sisäänpääsymaksu on huokeat 5 € ja alle 15-vuotiaat pääsevät tapahtumaan veloituksetta.

Yellow Moodin Facebook-sivulla on meneillään arvonta, jossa on jaossa kolme kahden lipun pakettia. Jos haluat voittaa itsellesi ja ystävällesi ilmaiset liput, ehdit käydä osallistumassa tähän iltaan klo 20 saakka.

Oletteko te käyneet Konepajan Brunon luonnonkosmetiikkamessuilla aiempina vuosina?

Yhteystiedot ja aukioloajat:
Konepajan Bruno // Luonnonkosmetiikkamessut // LA-SU 2.-3.12. KLO 12-18
Bruno Granholminkuja 2
(Aleksis Kiven katu 17A)
00510 Helsinki

Kuvat 1 & 7 Niklas Nabb

Muut kuvat Hannamari Rahkonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Viisi päivää lomaan
Viileän kesäillan symppiksin
Yellow Mood -tiimi 4/4: Nina H.
Kesän 8 x parasta luonnonkosmetiikan naamiota