PUR Kaupan ystävämyynti 30.4.-3.5.

Kaupallinen yhteistyö PUR Kauppa.

Pakurikääpäuute Yellow Mood Hannamari Rahkonen Raaka Rå Pur Kauppa

Pitkäaikainen ja ihana yhteistyökumppanini PUR Kauppa on lanseerannut tänä keväänä uuden ystävämyynti-konseptin, joka on voimassa tämän viikon keskiviikosta sunnuntaihin. Kampanjan aikana tarjouksessa on muun muassa todella laadukkaita ravintolisiä, ajankohtaista luonnonkosmetiikkaa ja kodin ekotuotteita. Jatkuvien tarjousten lisäksi päivittäin vaihtuvat noin neljä supertarjousta, jotka ovat voimassa vain tietyn päivän ajan.

Kokosin ystävämyynnin tuotteista oman TOP4-listani, jonka tuotteet valitsin sen perusteella mitä lisäravinteita suosin itse huolehtiakseni kilpirauhasen optimaalisesta toiminnasta, immuniteetin vahvistamisesta ja stressinhallinnasta. En syö lisäravinteita jatkuvasti, vaan enemmänkin kuureittain silloin kun tuntuu että on tarvetta tukea omaa jaksamista stressaavien tilanteiden keskellä.

Toivon, että löydätte näiden vinkkien avulla uusia hyvinvoinnin tukipilareita arkeenne. Pääset selaamaan ystävämyyntien alekuvastoa ennakkoon jo tästä.

Ksm66 Kokemuksia Hannamari Rahkonen

Muistatteko kun kirjoitin teille huhtikuun alussa KSM-66® -valmisteesta? No, olen nyt käyttänyt  aswagandhaa reilun kuukauden verran ja huomannut sillä todella suotuisia vaikutuksia stressinsietokykyyn, yleiseen mielialaan, jaksamiseen, nukkumiseen sekä keskittymiseen. Tähän kevääseen on mahtunut useampikin täysin ennalta-arvaamaton kuormittava tekijä, joten elimistön toimintakyvyn säilyttämisen suhteen kaikki tuki on ollut tarpeen.

Ayervedassa aswagandhaa on käytetty satojen vuosien ajan stressin ja sen lieveilmiöiden kuten unettomuuden hoitamiseen. Stressi nostaa lisämunuaisten tuottaman kortisolihormonin määrää ja se vaikuttaa myös kilpirauhashormoneihin sekä verensokeriin. Tutkimuksissa aswagandhan on todettu ensinnäkin normalisoivan korkeita kortisolitasoja, säätelevän sitä kautta myös kilpirauhasen toimintaa sekä tasaavan verensokeria.

Useampi teistäkin on lähettänyt minulle viestiä KSM-66 -valmisteen toimivuudesta ja voin omalta kohdaltani vain sanoa, että toimii. Lämmin suositus kaikille teille, jotka kamppailette syystä tai toisesta huonon unen, kroonisen stressin tai muiden jaksamisongelmien kanssa.

KSM- 66 Aswagandha Plus -kapselit ovat tarjolla VAIN PERJANTAINA superhuokeaan 15 € hintaan (norm. 22,40 €).

Wild Nutrition Immune Support Flunssa

Uskon immuniteetin suhteen siihen, että elintavoilla, ruokavaliolla ja stressitasolla on vaikutusta siihen kuinka herkästi sairastumme kausiflunssiin ja muihin vastaaviin. Itse olen kipeänä nykyään todella harvoin – kiitos sokerittoman ruokavalion ja stressinhallinnan – mutta etenkin flunssakausina boostaan immuniteettia toisinaan orgaanisesti kasvatettuja vitamiineja sekä mineraaleja sisältävillä lisäravinteilla.

Wild Nutrition lienee tuttu jo todella monelle blogini lukijalle, sillä olen kirjoittanut merkin lisäravinteista useampaan otteeseen. Syy miksi rakastan tätä brändiä, liittyy tuotteissa käytettyjen ravintoaineiden kasvatusmenetelmään, joka tapahtuu raakaruokamassassa.

Menetelmä mahdollistaa sen, että ruokamassassa kasvatetut vitamiinit ja hivenaineet sulautuvat erottamattomaksi osaksi ravintoa, jolloin vitamiinien kerta-annos voi olla pienempi samalla kun imeytyminen on tehokkaampaa kuin synteettisissä vitamiinivalmisteissa.

Immune Support -kapselit ovat raaka-ainekoostumukseltaan varsinaista immuniteetin herkkua sisältäessään C-vitamiinia, beetaglukaaneja, D3-vitamiinia, kuparia, seleeniä, niasiinia, sinkkiä, kromia, betakaroteenia, seljanmarjauutetta, koppelokääpäjauhetta ja osterivinokasjauhetta.

Tämä immuniteetticocktail on kehitetty vahvistamaan heikentynyttä immuunijärjestelmää ja tukemaan tulehdusten sekä infektioiden ennaltaehkäisyä. Me ollaan Tuomaksen kanssa taklattu useampaan kertaan orastava kurkkukipu ja flunssa tiukalla ketogeenisella ruokavaliolla sekä tällä valmisteella.

Wild Nutrition Immune Support -kapselit ovat tarjolla koko ystävämyynnin ajan hintaan 24,15 € (norm. 32,30 €).

Lue myös: Yellow Moodin flunssan itsehoito-opas

Kilpirauhasen Vajaatoiminta Oireet Jodi

Kerroin teille helmikuussa kuinka olen ollut reilun vuoden ilman kilpirauhaslääkitystä. Kilpirauhasen vajaatoiminta on edelleen remissiossa ja muutos on ollut hyvin pitkälle ketogeenisen ruokavalion ansiota. Ruokavalion lisäksi on kuitenkin oltava kartalla myös siitä, että arjen kokonaiskuormitus ei kasva liian suureksi ja aikaa jää palautumiselle sekä unelle. Tietenkään elämää ei voi aina ennustaa (se on käynyt tänä keväänä erittäin selväksi), mutta tämä siis niiltä asioilta osin joihin tiedän voivani vaikuttaa.

Stressi vaikuttaa omalla kohdallani suoraan kilpirauhasen toimintaan ja siksi huolehdin tarkasti siitä, että kilpirauhanen saa tarvitsemansa ravintoaineet ruoasta ja purkista toimiakseen moitteetta. Kilpirauhasen toiminnan yhteydessä puhutaan usein seleenistä, ja se onkin tärkeä mineraali, sillä se auttaa T4-hormonin muuntamisessa aktiiviseksi T3-kilpirauhashormoniksi. Seleeni tarvitsee kuitenkin jodia toimiakseen oikein.

Seleeniä saa helposti äyriäisistä, lihasta sekä sisäelimistä ja koska ruokavalioni sisältää näitä komponentteja runsaasti, en ota sitä purkista. Jodin suhteen sen sijaan turvaan saantia Wild Nutritionin jodi-kapseleilla ja vaihdellen nestemäisellä Kelp-levästä valmistetulla jodilla. Jodi on kilpirauhasen toiminnalle todella tärkeä, sillä se osallistuu kilpirauhashormonien tuotantoon ja vaikuttaa suoraan myös elimistön energia-aineenvaihduntaan.

Wild Nutrition Iodine -kapselit ovat tarjolla koko ystävämyynnin ajan hintaan 9,60 € (norm. 19,20 €).

Pakurikaapa Kokemuksia Ketogeeninen Ruokavalio

Pakurikääpä on kuulunut eri muodoissaan minun ja Tuomaksen arkeen jo lähes vuosikymmenen ajan. Aikoinaan keräsimme ja valmistimme käävät itse jauheeksi tai uutteiksi, mutta onneksi nykyään on saatavilla todella laadukkaita pakuriuutteita.

Yksi mielenkiintoisimmista uusista toimijoista on suomalainen KÄÄPÄ Health, jonka valikoimiin kuuluu liuta lääkinnällisiä sieniuutteita kuten pakuria, cordycepsia, maitaketta ja shiitaketta.

SOMA-pakurikääpäuutteessa ilahduttaa niin pakkausdesign, erinomainen maku, kotimaisuus kuin tehokkuuskin. Uutteisiin käytetty pakuri on aina suomalaista ja veden lisäksi tuote sisältää alkoholia, joka parantaa pakurin sisältämien satojen vaikuttavien ainesosien imeytymistä. Jokainen uute-erä käy läpi tarkat säteily-, raskasmetalli- ja mikro-organismitestit ennen kuin tuotteet päätyvät kauppojen hyllyille.

Me nappaamme pakuriuutetta useimmiten kerran tai pari viikossa etenkin flunssakausina, sillä pakuri on yksi koko maapallon antioksidanttitiheimmistä raaka-aineista. Tutkimuksissa pakurin on todettu laskevan tulehdusta, tasapainottavan immuuniteetin toimintaa sekä ehkäisevän solujen hapetusstressiä.

Kääpä Health SOMA -pakurikääpäuute on tarjolla koko ystävämyynnin ajan hintaan 23,60 € (norm. 27,95 €).

Pur Luonnonkosmetiikka Ystavamyynti Hannamari Rahkonen

Tilausten yhdistäminen

Ystävämyynnin tarjoukset ovat voimassa verkkokaupassa torstaista sunnuntaihin 30.4.-3.5. lukuunottamatta supertarjouksia, jotka ovat voimassa ainoastaan merkittynä päivänä. Jos haluat ostaa supertarjoustuotteita useammalta päivältä, voit tehdä ystävämyynnin aikana useamman tilauksen, jotka PUR yhdistää samaan toimitukseen.

Maksat toimitusmaksun vain ensimmäisestä tilauksesta, kun käytät myöhemmissä tilauksissa KOKOA-koodia kassalla. Yli 65 € tilaukset toimitetaan ilmaiseksi ja kaikkiin yli 50 € tilauksiin sujautetaan lahjaksi Gyadan sheet mask -kasvonaamio (1 kpl per asiakas).

Seuraa Yellow Moodia:

Instagramissa @hannamariyellowmood

Facebookissa  Yellow Mood

Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

piu

KSM-66 kyllä kiinnostaisi...mutta myös muut :)
Mitenköhän maksa suhtautuu? Mistä voi olla varma ettei sivuvaikutuksia? Olen kerran kokeillut painonpudotuksen yhteydessä jotakin vihreätee kapseleita. Vatsa tuli kipeäksi ja vaikutti myös maksa-arvoihin.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Yellow Moodin suuri flunssan itsehoito-opas
Miten pitää huolta hyvinvoinnista stressaavien tilanteiden keskellä?
Vuosi ilman lääkitystä – mitä kilpirauhaselle kuuluu?
Avaimettoman arjen helppous