Lempeä uni -seerumi on ihoöljyjen aatelia

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

organiccosmetic_miahoyto_yellowmood_hannamarirahkonen_lempeauni12 (2)

Kylpyhuoneen kaappieni yksi eniten käyttöä saava tuoteryhmä ovat erilaiset öljyseerumit, jotka kuuluvat pääasiassa iltakauneudenhoitooni. Myös mieheni käyttää lähes ainoastaan öljyseerumeita, sillä hän näkee niiden vaikutukset ihollaan hyvin nopeasti. Öljyseerumien etu on niiden tarjoama pitkäkestoinen kosteutus. Varsinkin talviaikana iho saattaa suorastaan rutista kuivuuttaan ja silloin kasvojen yöcocktailiksi kannattaa tarjoilla tippa tai pari ravintopitoista öljyä.

organiccosmetic_miahoyto_yellowmood_hannamarirahkonen_lempeauni12 (3)

Toisaalta juuri kasvoöljyjen kohdalla laatuerot ovat mielestäni aika selkeästi havaittavissa. Öljyseerumien paremmuuteen vaikuttaa omalla kohdallani eniten öljyn koostumus. Jos öljymolekyylejä ei ole pilkottu riittävän pieniksi partikkeleiksi, öljy ei useinkaan imeydy ihanteellisesti, vaan jää pyörimään kiiltäväksi maskiksi kasvojen pinnalle. Tällöin öljy saattaa toimia tehokkaana ihohuokosten tukkijana tavoittelemamme kosteuskylvyn sijaan. Sille on syynsä, miksi en laita kasvoilleni ruokakäyttöön valmistettua neitsytkookosöljyä tai oliiviöljyä; näiden öljyjen molekyylikoot ovat niin suuria, etteivät ne voi imeytyä kovin tehokkaasti iholle.

Kirjoitan harvoin vain jostain yhdestä supertuotteesta, mutta viime vuoden parhaaksi valitsemani Mia Höytö Cosmetics Lempeä uni -öljyseerumi on muodostunut niin tärkeäksi osaksi ihonhoitorutiinejani, etten malta olla kirjoittamatta siitä.

organiccosmetic_miahoyto_yellowmood_hannamarirahkonen_lempeauni12 (1)

Yellow Moodin ystävät saavat House of Organic -verkkokaupasta 10 % alennuksen koko valikoimasta koodilla yellowmood (koodi on voimassa toistaiseksi)

Minusta on tosi ihanaa, että kotimaisilta luonnonkosmetiikkamarkkinoilta löytyy sarja, joka on suunniteltu skandinaavisiin olosuhteisiin ja joka muistuttaa samalla maailmanluokan kosmetiikkabrändiä. Pakkakset ovat kauniita, nimet innovatiivisia, koostumukset vuosien varrella timanteiksi hiottuja ja ulkoasu elegantin eleetön. 

Kun avasin Mia Höydön lähettämän vaaleanpunaisen ja brändin silkkinauhalla kietaistun pakettini ensimmäisen kerran, en tiennyt että se tulisi sisältämään yhden kaikkien aikojen lempiöljyistäni. Lempeä uni -seerumi sisältää liudan tehokkaita ja eri tavoin vaikuttavia kasviöljyjä kuten mantelia, oliivia, jojobaa, auringonkukkaa, argania, ruusunkukkaa ja tyrniä. Näiden lisäksi seoksesta löytyy myös rosmariininlehti- ja puolukansiemenuutteita. On harvinaista saada niin selkeä ihastussuhde johonkin kosmetiikkatuotteeseen hetkessä, mutta juuri näin kävi Lempeän unen kohdalla – tiesin jo kahden käyttökerran jälkeen, että tämä seerumi tulee löytymään kylpyhuoneesta jatkossakin.

Öljyn teho tuli pienoisena yllätyksenä itselleni, mutta myös ystävilleni. Ystäväni kun eivät loppuvuodesta vielä tienneet, että olen alkanut testata Lempeää unta. Yhtäkkiä heiltä vain alkoi tulvia kysymyksiä siitä ”miten kasvosi hehkuvat noin?”. Olipa ihanaa vastata, että no kotimaisella kosmetiikalla tietysti!

LUE MYÖS: Sievä ja Helmi, Mia Höytö Cosmeticsin kaksi uutuutta

organiccosmetic_miahoyto_yellowmood_hannamarirahkonen_lempeauni12 (4)

Sen lisäksi, että Lempeä uni on heittämällä yksi vitamiinirikkaimmista drinkeistä, joita ihoni on saanut juodakseen, on muitakin huippuseikkoja. Levityksen jälkeen öljy vain ”katoaa” ihon syvyyksiin ja jättää jälkeensä samettisen pehmeän tunteen. Kaikista yllättävintä on silti ollut se, että öljy sopii allekirjoittaneelle jopa meikin alla käytettäväksi. Tämä, jos jokin, kertoo ensiluokkaisesta tuotesuunnittelusta! Lempeä uni on nimittäin ainoa koskaan iholleni meikin alle sopinut öljytuote. Öljy käyttäytyy iholla lähes tismalleen kuten kuivaöljyt, eli levityksen jälkeen se imeytyy nopealla tahdilla. 

Tänä talvena ihollani ei ole asunut pintakuivuus kuin muutamina hassuina päivinä, ja nekin ennen Lempeän unen testaamisjaksoa. Todella harva kasvoöljy sopii pelkästään kuivalle iholle, sillä yleensä tällaisessa tilanteessa öljy jää pyörimään kuivan ihon pinnalle eikä haluttua hoitotulosta voi saavuttaa. Uskaltaisin väittää, että Lempeä uni sopii myös kuivaihoisille sen maagisen imeytyvyyden ansiosta. Omalla ihollani öljy on tasoittanut talven aikana uhittelevan couperosan merkkejä eikä punakkuutta ilmene enää niin selkeästi kuin aiemmin. Aamuisin iho on kirkas, heleä ja pehmeä. Tällaista pintaa on ilo meikata!

Öljyssä on intensiivisen ja naisellisen ruusuinen tuoksu, mutta siitä löytyy myös pieni häivähdys kepeää tyttömäisyyttä. Mia itse kutsuu seerumiaan vitamiiniterapiaksi ja allekirjoitan tämän ilmauksen mielihyvin. Tuote on juuri niin hyvä kuin vain voi kuvitella ja siksi voin varauksetta suositella aivan jokaista kokeilemaan tätä superseerumia.

Ulla

Allekirjoitan joka sanan! Oma seerumi loppui juuri, mutta en tahdo hypätä seuraavaan testiseerumiin. Pakko hankkia lisää tätä ihanuutta <3 . Myös mulla ainoa öljytuote, jota on mahdollista käyttää meikin alla :)

Vastaa
Hannamari Rahkonen

On kyllä ihmeellistä, että noin tsiljoonan testatun kasvoöljypullon jälkeen löytyy oikeasti tuote, joka sopii meikin alle. Pienoinen ihme, etten sanoisi!

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Sievä ja Helmi, Mia Höydön must have -uutuustuotteet
Green Beauty Awards 2017: Kasvojenhoito
Aromaterapian ABC – opas eteeristen öljyjen valintaan ja vaikutuksiin
6 x luonnonkosmetiikan pikakaunistaja