Inspiroivat naiset: Liisa Tuimala, nainen Nousevan Myrskyn takana

Yellow moodin Inspiroivat naiset -juttusarjassa ääneen pääsevät elämänasenteellaan, persoonallisella työnjäljellään ja tinkimättömällä kauneudentajullaan varustetut valloittavat naiset. Toivon tämän juttusarjan toimivan keltaisena kannustimena kaikille omia intohimojaan, ihanaa arkea ja huolettomampaa olemista kohti kurkottaville kanssasiskoille. 

Tutustuin Nouseva Myrsky -korumerkin Liisaan muutamia vuosia sitten täällä blogimaailmassa. Teimme ensin yhteistyötä ja lopulta keskustelumme oli täynnä syntyjä syviä, kun huomasimme jakavamme paljon yhteisiä mielenkiinnon kohteita.


liisatuimala

1) Mitkä asiat saavat inspiraatiosi valloilleen?

Luonto ja tasapaino. Villit luontomaisemat sekä metsät ja meret ovat työni lähtökohtia fiiliksen kannalta. Olen myös huomannut, että riittävän tasapainoinen ja rento elämäntyyli herättävät innostukseni esiin. Kiireisenä ja stressaantuneena luovuuteni sammuu, joten pyrin ylläpitämään inspiraatiota takaamalla itselleni riittävästi aikaa olemiselle ja ihmettelylle.

2) Mikä on arjen lempiaktiviteettisi?

Lenkkeily metsäpoluilla. Kotimme läheltä avautuvat suuret metsät, joiden polkuja pitkin pääsee todella kauas. Liikunta eri muodoissaan antaa energiaa!

3) Mitä pidät kaikista rakkaimpana ja onnistuneimpana koruluomuksenasi?

Onnistunein ja tärkein koruluomukseni on tänä keväänä valmistunut oksanmuotoinen Nouseva Myrsky -kaulakoru. Koruun tiivistyy tarina vahvuudesta ja selviytymisestä: Meillä jokaisella on elämässä aika ajoin pahojakin myrskyjä. Voimme kuitenkin selviytyä niistä, ja lopulta koettelemukset useimmiten vahvistavat meitä. Tässä korussa kiteytyy omaa tietä kulkeminen ja persoonallinen naiseus.

E5_evxOLaSzbuTrUNDijp6MLhcEz0HHNxmHImyoktoA

4) Kuka on sinun esikuvasi?

Minulla on paljon esikuvia. Vahva ja empaattinen äitini, taidemaalausopettajani, sodan kokenut Suomeen muuttanut ystäväni… En fanita ketään ihmistä erityisesti, mutta monet läheiset ystäväni toimivat minulle esikuvina. Joku on esikuva uskollisesta ystävyydestä, joku toinen loistavasta huumorista, ja kolmas siitä, miten ei anna negatiivisten asioiden lannistaa itseään.

5) Mikä elämässä on tärkeintä?

Olipa kyseessä mikä elämänalue tai asia tahansa, minusta elämässä on tärkeintä asioiden todellisen laidan selvittäminen. Pitää olla vaivaa etsiä vastauksia hieman syvemmältä. Sensaatiohakuinen massamedia tai uskomuksiin perustuva valtavirta ei useinkaan ole kiinnostunut asioiden todellisesta tilasta. Minusta on tärkeää kyseenalaistaa sopivalla tavalla kaikki nähty ja kuultu, ja löytää vastaukset itselleen hieman vaivaa nähden. Näin elämästä voi tulla todella antoisaa ja onnellista!

6) Mikä saa sinut nauramaan?

Huonot vitsit ja hyvät vitsit. Usein ei kuitenkaan tarvita vitsejä ollenkaan, sillä nauran helposti ilman syytäkin.

WF1Cxcr1VVFBK6_yszdCfkwHVIUMhN-PRMvydY7ti2w,QF-pXBef3lZxwds0C7_Bf1yuNzcEFQQyyYbazEwGIBg

7) Miten alkaa maailman paras aamu?

Kahvilla, jazzilla ja sanomalehdellä.

8) Mistä unelmoit juuri nyt?

Unelmoin siitä, että saan suuren öljymaalauksen valmiiksi. Maalaus käsittelee lintuja merellä, ja se on loppusilausta vailla. Harrastan maalaamista, ja työn saattaminen päätökseensä on aina todella hieno fiilis. Unelmoin myös siitä, että voisin kehittyä taitavaksi maalariksi. Maalaaminen rikastuttaa elämääni ja antaa mukavaa maustetta myös muuhun työhöni.

9) Minkälaisia terveisiä haluaisit lähettää Yellow moodin lukijoille?

Jos et vielä ole löytänyt omaa juttuasi, kokeile totaalista pysähtymistä. Istu, kävele, hengitä ja tuijota kattoon. Parhaat ideat kumpuavat rauhasta käsin, ja stressittömässä kehossa ideat alkavat virrata kuin vesi. Kesä on loistavaa aikaa tasapainottaa mieli ja keho ja saada uutta energiaa valosta! Mahtavaa kesää!

Nouseva Myrsky – Koruja omaa tietään kulkeville kaunottarille

Ensimmäinen kuva Liisa Tuimala, muut Milla Grönman Photography

Juttusarjassa aiemmin ilmestyneet osat:

Kukka Laakso, hauska ja raudanluja hyvinvoinnin ammattilainen

Virpi Mikkonen, nainen hattaraisten raakaherkkujen takana

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Parasta luonnonkosmetiikkaa kesävartalolle
Kesäkattaus puutarhassa
Parhaat murretut luomivärisävyt
Viisi päivää lomaan