Kosmetologin räätälöimä ihonhoitorutiini + ilmainen ihotesti

Kaupallinen yhteistyö Skincity.com/fi.

Miltä kuulostaisi saada juuri omalle ihotyypille ja iho-ongelmiin räätälöity luonnonkosmetiikan hoitorutiini koulutetulta kosmetologilta? Testasin Skincityn veloituksettoman ja nopean ihotesti-palvelun, jonka perusteella kosmetologi antoi suositukset herkän rosacea-ihon talvihoitoon. Palvelun avulla on mahdollista saada kestäviä ratkaisuja ihohaasteiden selättämiseen ja välttyä väsyttäviltä hutiostoksilta.

Ruusufinni Hoito Luonnonkosmetiikka Ihotesti Skincity.fi 10 Näyttökuva 2021 1 29 Kello 16.30.44 Ruusufinni Hoito Luonnonkosmetiikka Ihotesti Skincity.fi 5

Luonnonkosmetiikan purkkiviidakoissa samoilu on monelle ihohaasteita omaavalle enemmän sääntö kuin poikkeus. Tiedän, että moni Yellow Moodin lukijoista omaa vähintään jonkinlaista kokemusta tästä pitkässä juoksussa kukkaron päälle käyvästä ja turhauttavasta kosmetiikkapurkkien kokeilusta.

Minuun otettiin yhteyttä jokin aika sitten Skincityn palvelusta ja tutustuttuani heidän ilmaiseen ihotestiinsä sekä konseptiinsa – jonka keskiössä ovat koulutetut kosmetologit, nuo ihonhoidon ammattilaiset – vakuutuin että tämä tulee tarjoamaan monelle purkkilimbossa pyörivälle poispääsytien jatkuvasta etsimisestä ja kokeilusta.

Skincityn netissä toimiva ihonhoitoklinikka tarjoaa yhtä laadukasta palvelua kuin kivijalassa voisi kuvitella saavansa. Aina kun olet heihin yhteydessä soittamalla, chattaamalla tai sähköpostilla, kysymyksiisi vastaa koulutettu kosmetologi.

Haluan tarjota täällä holistisia ja aidosti toimivia vaihtoehtoja sekä ratkaisuja ihopulmien hoitoon. Skincityn ammattilaisten osaamiselle perustuva matalan kynnyksen palvelu on ihan omiaan tarjoamaan konkreettista apua täsmäratkaisujen löytämiseen. Lue siis eteenpäin ja kerron alla mikä ihme on ihotesti, kuinka se toimii (se on todella nopea ja helppo!) ja missä sen voi tehdä.

Jaan myös ruotsalaisen luonnonkosmetiikkamerkin Maria Åkerbergin tuotteilla toteutetun herkän ihon hoitorutiinin, jonka avulla ärtyneinkin hipiä saa kaipaamansa huolenpitoa, rasvahappoja, eloa sekä tervettä hehkua. Kaikki kysymykset ovat enemmän kuin tervetulleita ja konsultoin pulmissanne tarvittaessa Skincityn ammattilaisia. Löydät postauksen lopusta myös arvonnan, jossa jaamme kahdelle teistä Skincityn kosmetologin henkilökohtaisesti räätälöimän Maria Åkerberg -ihonhoitopaketin.

Ruusufinni Hoito Luonnonkosmetiikka Ihotesti Skincity.fi 8

Mikä ihmeen ihotesti?

Skincityn upeaan palvelukonseptiin kuuluu olennaisena osana ilmainen ihotesti, joka sisältää 10 kysymystä ja toimii kosmetologien suositteleman neljän hoitotuotteen sisältävän ihonhoitorutiinin pohjana. Testin tekeminen vie hädin tuskin viittä minuuttia, mutta sen avulla saa kartoitettua helposti mikä on oman ihon tämänhetkinen kunto, millaisia tarpeita iholla on ja toisaalta myös sen mitä tavoitteita oman ihon kunnon suhteen on.

Testin alussa määritellään millaisia tuloksia ihonhoitotuotteilla haluaa olevan ja kartoitetaan esiintyykö iholla herkkyyttä kuten punoitusta, couperosaa, ekseemaa, ruusufinniä tai tulehtunutta aknea. Myös tuntumasta kysytään: miltä iho tuntuu heti puhdistuksen jälkeen ja päivän aikana. Testissä huomioidaan myös mahdolliset reseptilääkkeet, raskaus ja kortisonin käyttö sekä se haluaako suosituksia vain luonnonkosmetiikasta. Voit myös määritellä millaisella budjetilla olet liikenteessä ja liittää halutessasi kuvan meikittömistä kasvoistasi suosituksen tekemistä varten.

Oma ihotyyppini on normaali ja ihoni on hyvässä kunnossa, tasainen sekä kosteutettu, mutta haasteena on kausittainen herkkyys. Vuodenaikojen vaihtuessa ja stressitason noustessa hipiä helahtaa helposti punoittavaksi (etenkin toisessa poskessa oleva lievä ja pienehkö rosacea-alue, joka ei onnekseni oireile muutoin). Sain muutaman päivän kulutta ihotestin tekemisestä sähköpostiini linkin kosmetologin koostamaan ihonhoitosuositukseen ja se sisälsi juuri minulle henkilökohtaisesti valitut täsmätuotteet Maria Åkerbergilta. Ihotesti on aina veloitukseton ja voit siis itse päättää tilaatko tuotteet vai et – ostopakkoa ei ole. Jos kuitenkin päätät tilata tuotteet, toimitus on aina ilmainen.

Kokonaisvaltaista ihonhoitoelämystä ja hyvää mieltä lisäsi toimivien tuotteiden lisäksi se, että paketti oli pakattu huolella ja sisälsi pientä ekstraa kuten kestokassin, meikkipussukan että maailman söpöimmän Kokeshi-nuken, joka ilahduttaa nyt työpöydälläni. Esteetikkona sillä todella on eroa saako nopeasti ja sinne päin kyhätyn paketin tilaamiaan tuotteita vai kauniisti asetellun, ajatuksen kanssa kootun kokonaisuuden. Yllä mainitut veloituksettomat lahjat kuuluvat aina pakettiin, mutta voit halutessasi jättää ne pois valitsemalla tilausvaiheessa Sustainable-paketoinnin.

Ruusufinni Hoito Luonnonkosmetiikka Ihotesti Skincity.fi 4

Talviajalle sopiva ihonhoitorutiini Maria Åkerbergilla toteutettuna

Talvella iho kaipaa erityistä suojaa, sillä pakkanen ja kuiva huoneilma haihduttavat iholta kosteutta. Vesimäisen kosteutuksen lisääminen ei kuitenkaan yksistään riitä, vaan voi yksinään käytettynä jopa pahentaa ihon kuntoa, mikäli ihonhoitorutiinista puuttuu hydrolipidikalvoa suojaavat rasvahapot. Hydrolipidikalvo on suojaava epidermiksen kerros, joka koostuu vesi- lipidi-osasta, kuolleista ihosoluista sekä solujen tuottamista kosteuttavista aineista.

Rasvahappojen avulla iholle annettu vesimäinen kosteutus (kasvovesi ja seerumi) auttavat lukitsemaan kosteuden ihoon. Alla oleva viiden täsmätuotteen Maria Åkerberg -ihonhoitorutiini on Skincityn kosmetologin minulle räätälöimä kokonaisuus, joka sopii herkästi reagoivalle, kosteutta janoavalle, ärtyneelle, punoittavalle ja kuivalle talvi-iholle. Normaalisti ihotesti sisältää neljän tuotteen suosituksen, mutta pyysin rutiinin lisäksi kasvoöljyn bonuksena – se on mielestäni välttämättömyys jokaiseen vuodenaikaan, mutta erityisesti talvella. Maria Åkerberg on kemisti, joka perusti nimeään kantavan ihonhoitobrändin 25 vuotta sitten ja sarjan toimintafilosofia pohjautuu vankasti kokonaisten kasviöljyjen käyttöön, aromaterapiaan ja tehokkaisiin kasviuutteisiin.

1

Herkän ihon puhdistusgeeli

Monen herkän ihon omaavan kokemus puhdistusgeelien käytön jälkeen on natisevan puhdas, eli aivan liian kuiva iho. On kuitenkin olemassa puhdistusgeelejä, joita voi käyttää myös herkälle iholle ja jotka eivät sisällä liikaa hydrolipidikalvoa kuivattavia tensidejä! Tähän Foaming Wash -geeliputsariin on helppo ihastua, koska se ei kuivata ihoa tippaakaan ja jättää sen kimmoisaksi sekä pehmeäksi.

Veikkaan tästä putsarista monen vaahtoa ja geelimäistä koostumusta rakastavan uutta suosikkia – monet eivät lämpene öljypuhdistukselle, joten tässä on erittäin potentiaalinen vaihtoehto herkän ja kuivan ihon lempeään, päivittäiseen puhdistukseen. Karvasappelsiinin tuoksuinen täyteläinen geeli sulattaa kasvoilla olevan meikin moitteetta eikä ärsytä silmiä. Herkästi reagoivalle iholle kehitetty formula on hellävarainen ja ihon reaktiivisuutta vähentävää vaikutusta on tehostamassa useampi eteerinen öljy: neroli, frankincense ja appelsiini.

2

Kosteuttava kasvovesi

Aamuin illoin tapahtuva vesimäinen ihon kosteuttaminen on yksi heleän ja terveen ihon kulmakivistä. Jokainen ihotyyppi tarvitsee vesikosteutta ja talvisin voi olla syytä käyttää päivittäin korealaista 7 Skin -metodia: suihkuta kasvovettä iholle muutaman pumppaus, painele kosteus ihoon ja toista. Tässäkin kannattaa muistaa, että ihon tarpeet eivät ole joka päivä samat – voi olla että joinakin päivinä iho janoaa kosteuttavia kerroksia 10 ja toisina vain yhden. Ihoa hoitamalla harjaantuu nopeasti lukemaan sen tämänhetkisiä tarpeita. Kaikille ihotyypeille sopiva Flower Freshener -kasvovesi sisältää muutamia erittäin tarkkaan valikoituja raaka-aineita, joiden funktio on pitää huolta ihon kosteutuksesta.

Ruusuvesi kosteuttaa, pehmentää sekä hillitsee ärsytystä. Salviavesi rauhoittaa ja perulainen maaomena antaa iholle pitkäkestoista kosteutusta sisältämiensä oligosakkaridien ansiosta. Iso plussa erinomaisesta sumutinosasta, joka annostelee kasvovettä todella pehmeästi. Tätä voi käyttää myös mineraalimeikin kiinnittämiseen, jolloin lopputuloksena on todella kuulas ja luonnollinen iho!

Ruusufinni Hoito Luonnonkosmetiikka Ihotesti Skincity.fi 9

3

Rauhoittava seerumi

Oikea seerumi on aina se, joka on ihon tämänhetkisen kunnon mukaan valittu. Talvella iho hyötyy kosteuttavista ja rauhoittavista seerumeista, jotka tukevat kosteustasapainoa, suojaavat hydrolipidikalvoa ja tasoittavat ihon sävyä. Antirouge -seerumi on kevyen geelimäinen, herkälle ja punoitukseen taipuvalle iholle suunnattu tehotuote, josta hyötyvät myös ne joilla on couperosaa tai ruusufinni.

Seerumiin on valittu liuta ihoa vahvistavia kasviuutteita kuten Poria-sientä, hevoskastanjaa sekä järviruokoa, jotka rauhoittavat, ehkäisevät tulehduksia, tukevat kosteustasapainoa ja kirkastavat. Seerumissa on erittäin taidokkaasti formuloitu koostumus, joka jättää ihon liukkaan sileäksi, aavistuksen mattaiseksi ja sopii näin ollen täydellisesti myös meikin alle. Pidän erityisesti siitä, että tuote ei ole vain kosteuttava, vaan heleyttää aktivoimalla ihon verenkiertoa herkälle iholle sopivalla intensiteetillä – siis juuri sopivasti!

4

Kosteuttava herkän ihon kasvovoide

Kasvovoide lukitsee iholle muista hoitotuotteista saadun kosteuden, tukee ihon uudistumista, suojaa ilmansaasteilta sekä vaihtelevilta sääolosuhteilta. Sensitive -kosteusvoiteessa on maksimoitu kosteuttava vaikutus ja jätetty kokonaan eteeriset öljyt pois, jotta se soveltuu kaikista reaktiivisimmallekin iholle. Voiteen koostumus on pyöreän ja silkkisen kermainen – iholla voide levittyy ja imeytyy tasaisen mattaiseksi pinnaksi.

Vaikka voide sopii kaikille ihotyypeille, se loistaa erityisesti ihohaasteiden kuten periodaalidermatiitin, ekseeman, couperoottisen, kuivan ja herkän ihon hoidossa. Pelkistetyn tehokkaasta raaka-aineluettelosta löytyy pehmentävää sheavoita, erityisesti kylmissä ja ihoa rasittavissa sääolosuhteissa suojaavan kalvon muodostavaa mehiläisvahaa, kosteuttavaa maitohappoa ja hapetusstressiltä ehkäisevää rosmariininlehtiuutetta.

Ruusufinni Hoito Luonnonkosmetiikka Ihotesti Skincity.fi 7

5

Kasvoöljy

Kasvoöljyt on valmistettu kylmäpuristetuista kasviöljyistä, kasviuutteista ja eteerisistä öljyistä, jotka ravitsevat, kosteuttavat, lisäävät kimmoisuutta ja tasoittavat sävyeroja. Herkälle iholle suunnattu Gentle -kasvoöljy on omiaan palauttamaan iholle rauhan ja kimmoisuuden vuodenaikojen vaihtuessa. Koostumus on nopeasti imeytyvä ja hoitava: lempeästä nimestään huolimatta öljy suorastaan pullistelee varsinaisia tehoraaka-aineita.

Ihoidenttinen jojoba nopeuttaa öljyn imeytymistä ja parantaa kosteustasapainoa, neem silottaa juonteita, stimuloi kollageenintuotantoa sekä vaalentaa arpia ja appelsiiniöljy aktivoi ihon nestekiertoa. Koiranruusuöljy ehkäisee ikääntymisen merkkejä ja silottaa juonteita, neroli tukee ihosolujen uusiutumista, frankincense vaalentaa arpia sekä kirkastaa ihon sävyä ja laventeli rauhoittaa. Saat kasvoöljystä kaiken irti, kun lämmität öljytipat sormiesi välissä ja levität sen kosteille kasvoille heti kasvoveden tai seerumin jälkeen.

Ruusufinni Hoito Luonnonkosmetiikka Ihotesti Skincity.fi 3

Voita kosmetologin sinulle räätälöimä Maria Åkerberg -ihonhoitorutiini

Järjestämme Skincityn kanssa arvonnan, jossa jaamme kahdelle ihotestin tehneelle neljä Maria Åkerberg -tuotetta sisältävän ihonhoitorutiinin.

Näin osallistut arvontaan:

Käy tekemässä ihotesti täällä ja kirjoita kysymyksen 7 kohdalle ”haluan tuotesuosituksen Maria Åkerbergilla”

• Suuntaa sitten Instagramissa @yellowmoodmedia -tilille ja käy kommentoimassa tuoreimpaan kuvaan, että teit ihotestin. Jos sinulla ei ole Instagram-tiliä, voit tehdä kuittauksen myös tämän postauksen kommenttiosioon.

Jos mielessäsi on mitä tahansa ihonhoitoon liittyviä kysymyksiä, voit jättää niitä alle tai olla suoraan yhteydessä Skincityn asiakaspalveluun, jossa saat palvelua koulutetuilta kosmetologeilta. Seuraa Skincityn ajankohtaisia kauneusuutisia myös heidän Instagramissaan @skincitysuomi.

Ruusufinni Hoito Luonnonkosmetiikka Ihotesti Skincity.fi 11

Instagram – @yellowmoodmedia

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Kuvat Hannamari Rahkonen

Liisa

Kiitos. Olen tehnyt testin. Mukava kokemus:)

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Kiva kuulla, Liisa :)

Vastaa
Riitta S

Olen tehnyt ihotestin. :)

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Hieno juttu, kiitos kommentista :)

Vastaa
Millavee

Testi tehty, vastauksia odotellessa :)

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Kiva kuulla, vastaus tulenee myös pian! :)

Vastaa
Sandi Österlund

ISO KIITOS!tehdyn testin ilmon jo laitoinkin,mutta tiedustelen milloin arvonta on?odotan tuloksia jo,misä meinasit ilmoitella kuka voittaa huippupaketin??

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Arvonta tapahtuu tänään ja ilmoitan voittajalle joko IG:ssä yksityisviestinä tai sähköpostilla :)

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Arctic Light Hotelin aamiaisella
Uusi lempihuulisävyte
Kuparia syyskotiin
Uneton Rovaniemellä + 4 vinkkiä parempaan yöuneen