Hurraa, sanoivat huuleni

rohtuneiden-huulien-apu-hurraw-vegaaniset-huulirasvat

Huulirasva, tuo maailman pienin, mutta arkea ehkä eniten parantava asia joka-aamuisen kaffin jälkeen.

Napapiirillä liputetaan juuri nyt hyvin vahvasti raikkaan mintun makuisen huulirasvan puolesta, pakkasista viis. Olen nainen, jonka jokaisessa laukussa ja takin taskussa on oma huulirasvansa. Saattaa kuulostaa liioittelulta, mutta pakkasessa ratkeilevat huulet eivät kuulu suosikkeihini (auts!) ja jos ensiavun varmistaminen on niinkin helppoa kuin ostaa useampi huulirasva kerralla ja sijoittaa ne strategisesti oikein, niin ilman muuta. Samalla on poistettu ylikuormittuneen yrittäjän aivoista yksi asia vähemmän muistettavaksi. Win-win.

rohtuneiden-huulien-apu-hurraw-vegaaniset-huulirasvat-3

Hurraw! -puikot ovat olleet suosikkejani Suomeen saapumisestaan lähtien – siksi vaadin teitä paljastamaan salaisuutenne, jos tiedätte vielä monipuolisemman, herkullisemman, sievemmän ja edullisemman luonnonkosmetiikan huulirasvabrändin. Kaltaisellani addiktilla kun ei näytä olevan koskaan liikaa ihania huulirasvoja.

Yksi parhaimmista jutuista on se, että Hurraw!:n maut vastaavat lupaustaan ja ovat uskomattoman autenttisia. Kelpaa kuulkaas tytöt ja pojat hymyillä! Minttu on ikisuosikkini ja tämä versio vieläpä viilentää huulia makeasti. (Toimisikohan tämä virkistäjänä myös silmänalusten alla, hmm).

rohtuneiden-huulien-apu-hurraw-vegaaniset-huulirasvat-2

Simppeleiden huulirasvojen INCI-lista komeilee ainoastaan vegaanisia luomuraaka-aineita ja koostumukset sekä hoitavuus on hiottu kuntoon käyttämällä kylmäpuristettuja kasviöljyjä, kasvivahoja ja aitoja eteerisiä öljyjä – näissä ei ole mitään lisättyjä aromiaineita tai tuoksuja, vaan kaikki maut saadaan aikaan 100 % luonnollisia raaka-aineita käyttäen. Puikot ovat kaiken lisäksi vielä raakojakin, eli mitään ei ole kuumennettu yli 42 asteen.

Koostumus on tahmaamaton, kosteuttava ja huuliin jää sievä kiilto. Huulirasvat maksavat alle kuusi euroa kappaleelta ja makuvaihtoehtoja löytyy oluesta Earl Grey -teehen, sitruunasta trooppiseen papaijaan ja suklaasta kaneliin. Ihania kaikki, en ole vielä huonoon makuun törmännyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Yellow Moodin marraskuun parhaat
Summer 2017 Bucket List
Lokakuun 2017 parhaat
Tuoksuja, tunteita & Bachin kukkatippaterapiaa Elixirs & Co:n tapaan