Pedissä pehmeintä pellavaa

Yhteistyössä Ada & Ina.

luonnolliset-pellavapetivaatteet-yellow-moodissaluonnolliset-pellavapetivaatteet-yellow-moodissa-6luonnolliset-pellavapetivaatteet-yellow-moodissa-5luonnolliset-pellavapetivaatteet-yellow-moodissa-4luonnolliset-pellavapetivaatteet-yellow-moodissa-3luonnolliset-pellavapetivaatteet-yellow-moodissa-2

Viimeisen vuoden aikana kodin sisustus ja kaikki siihen liittyvä into (oikeammin innottomuus) on ollut hyvin jäissä, mutta juuri nyt muutamien käytännön muutosten seurauksena on vapautunut hieman aikaa ja olemme päässeet ideoimaan mieheni kanssa kotia enemmän näköiseksemme. Se, että tavallaan toissijaiset kotiin liittyvät asiat alkavat kiinnostaa uudelleen, kertoo itselleni siitä että stressimittari on lähtenyt laskemaan. Remontin viimeistelyt (vol. 100) ovat ensimmäisenä helmikuun työlistalla, sitä ennen lomailemme ja teemme pienen reissun. Kotitoimiston sisustussuunnittelu on sekin käynnissä, mutta sitä ennen tärkein on saatettava valmiiksi: makuuhuone, tuo rauhan tyyssija.

Viime vuoden lopulla, 27 vuoden kypsässä iässä, tajusin vihdoin tilata makuuhuoneeseen pellavavuodevaatteet. Enkä enää muuhun vaihtaisi, pehmeäksi pesty pellava kun on materiaalina upean näköinen ja ihoa vasten ihan omaa luokkaansa. Aamuisin lämpimän ja painavan peiton alla meinaa viihtyä liiankin hyvin, sallittakoon se toisinaan. Omamme tilasimme Ada & Ina -brändiltä, jonka valikoimista löytyy lukemattomia ihania kangaslaatuja- ja sävyjä myös meille, jotka nukumme parhaiten jättimäisen paripeiton alla. Koska ajattomuus on aina hyvä juttu, sävyksi valikoitui Light Grey. Kangas on unelmanpehmeää ja tarpeeksi paksua näyttääkseen kauniisti laskeutuvalta. Hyvien unien ja yön myttytuntien synnyttämät rypyt kankaassa ovat vain plussaa.

Tiinatuulia

Voi että Hannamari, tämä on ihanin vinkki pitkään aikaan! Olen jo melkein luopunut toivosta uturoosien pellavapussilakanoiden suhteen isolle paripeitolle, mutta täältä löytyy (!!!), hurraa! :)

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Aivan mahtava kuulla Tiinatuulia! Ada & Inalla on niin upeita pellavajuttuja ja matsku on huippulaatua.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Green Beauty Awards Summer Edition 2022: Meikit
Luminen seikkailu Korouoman kanjonissa
Oodi Evolvelle 1/2: Syötävän herkullista vegaanikosmetiikkaa
Mihin magnesiumia tarvitaan + 4 x DIY-resepti