Korealainen 7 Skin Method on mehukkaan ihon salaisuus

Kaupallinen yhteistyö House of Organic.

Kosteutettu iho on mehukas, kuulas, vastaanottavainen ja joustava. Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa kimmoisan ihon ylläpito ei ole kuitenkaan itsestäänselvyys. Korealainen 7 Skin Method on helppo ja toimiva tekniikka, joka mullistaa kuivan ja pintakuivan ihon hoidon. Jos et ole kokeillut vielä hoitonesteen kerrostamisen taikaa, nyt on korkea aika ottaa se haltuun ja palauttaa ihon heleys!

7 Skin Method Kuiva Iho 4

Nyt kuulolle, jos kärsit sameasta ihosta, pintakuivuudesta, ihotyyppisi on kuiva tai sinulla on jokin ihon epätasapainotila. Korealainen 7 Skin Method tarkoittaa kasvoveden kerrostamista iholle ja se sopii täydellisesti myös suomalaisen ihon tarpeisiin.

Tämä täydentävä ihonhoitorutiini vie muutaman minuutin päivässä, mutta palkitsee nopeilla tuloksilla. Metodia ei tarvitse noudattaa orjallisesti vuoden jokaisena päivänä, vaan aina silloin kun iho tuntuu kosteusköyhältä. Monen iho kaipaa selkeästi enemmän vesikosteutusta syksyisin ja talvisin kuin kesäkuukausina. Lisäksi stressi, hormonitoiminta, kilpirauhasen häiriöt, suoliston kunto, ruokavalio ja sisäinen nesteytys ovat tekijöitä, jotka vaikuttavat ihon tarpeisiin sääolosuhteista riippumatta.

7 Skin Method on yksinkertainen tapa nesteyttää sulkeutunutta ja kilpimäistä ihoa. Tekniikan taika perustuu kasvoveden runsaan hulvaamisen sijaan ohuisiin, yksittäisiin kasvovesi- tai hoitonestekerroksiin.

Tämän ansiosta iho ehtii ottaa vastaan sille tarjotun kosteuden sen sijaan, että se haihduttaisi liian kasvoveden ja sen mukana myös ihon omaa, jo valmiiksi puutteellista kosteutta.

Pähkinänkuoressa 7 Skin Method toimii näin: kasvovettä painellaan kasvoille pieni määrä kerrallaan ja kun kerros on imeytynyt, toistetaan prosessi seitsemän kertaa. Kerroksien määrä ei ole kiveen hakattu, vaan niiden suhteen tulee kuulostella oman ihon tarpeita. Joinakin päivinä iholle riittää vallan mainiosti yksi hoitonestekerros, toisinaan tarvitaan jopa kymmenen kerrosta.

Kasvovettä ei tarvitse kerrostaa joka päivä: löydät kokeilemalla omalle iholle sopivan 7 Skin Method -hoitovälin. Useimmille alkuvaiheen tehokosteutuksen jälkeen riittää tahti, jossa tekniikkaa toteuttaa muutamana päivänä viikossa. Jos iho tuntuu kuitenkin janoisemmalta, mikään ei estä lisäämästä kerrostuskertojen määrää. Kerrostus tekee ihosta vastaanottavaisen, jonka seurauksena saat parhaat tehot irti myös muista hoitotuotteista.

7 Skin Method Kuiva Iho 5

7 Skin Method kannattaa ottaa käyttöön:

 • Vuodenajan vaihtuessa syksyyn ja talveen
 • Aina kun iho tuntuu kosteusköyhältä
 • Jos iho on pintakuiva tai hilseilevä
 • Jos iho on kireä ja kilpimäinen
 • Jos ihossa on runsaasti juonteita
 • Jos iho on ärtynyt (valitse hellävarainen hoitoneste)
 • Jos iho on kuivan rasvainen
 • Pitkän aurinkoaltistuksen jälkeen
 • Jos iho on palanut auringossa
7 Skin Method Kuiva Iho

Ohjeet 7 Skin Method -tekniikkaan:

 • 7 Skin Method tehdään aina puhtaille kasvoille. Puhdista meikit illalla luonnonkosmetiikan puhdistusaineella ja siirry heti sen jälkeen hoitonesteen kerrostamiseen. Aamulla ihon voi puhdistaa kevyesti esimerkiksi kasvovedellä kostutetulla kestovanulapulla.
 • Annostele hoitonestettä kämmenillesi pienen pumppauksen tai parin suihkauksen verran. Määrän suhteen vähemmän on enemmän. Iho ottaa nesteen paremmin vastaan pieni määrä kerrallaan ja kerrostamalla tekniikan huikeat kosteutustehot saadaan parhaiten hyötykäyttöön. Hiero käsiä kevyesti yhteen ennen painelua, sillä lämpö tehostaa hoitonesteen imeytymistä.
 • Painele hoitoneste kämmenillä kasvoille ja kaulalle, kunnes ensimmäinen kerros on täysin imeytynyt. Hoitonesteen painelu on tärkeää. Ilman painelua iholle jätetty kostea hoitonestekerros haihtuu ja sen mukana iholta voi hävitä omaa kosteutta ja iho kuivuu entisestään. Kun iho tuntuu painelun aikana nahkealta, mutta ei enää kostealta, voit siirtyä uuteen kerrokseen. Ihon jano on sammutettu, kun se alkaa tuntumaan pehmeältä, kimmoisalta, hieman nahkealta eikä hoitoneste imeydy ihoon enää “hulahtamalla”.
 • Toista kerrostus 1-7 kertaa riippuen ihosi janoisuudesta. Kosteutuksen tarve vaihtelee päiväkohtaisesti.   Siirry muihin hoitotuotteisiin, kun iho tuntuu kimmoisalta ja kostealta.
 • Jos iho on erittäin kuiva tai pintakuiva, on hyvin tyypillistä että se kaipaa useampia kerroksia noin 1-2 viikon ajan. Ihon kosteustasapainon kohentuessa voit vähentää kerroksien määrää yhteen tai kahteen per kerta. Opit tunnistamaan oman ihosi kosteutuksen tarpeen mitä rutinoituneemmaksi tulet 7 Skin Methodin suhteen.
7 Skin Method Kuiva Iho 2

5 x loistavaa hoitonestettä 7 Skin Methodiin

1

Whamisa Deep Rich Toner: Tämä täyteläinen hoitoneste on parhaimmillaan sopii kuivan, kireän, ikääntyvän, pintakuivan ja juonteita sisältävän ihon kosteutuksen palauttamisessa. Vedettömän hoitonesteen pohja on tehokkaasti vesikosteutta tuovaa aloe veraa.

Tuotteen kruunu ovat useat fermentoidut raaka-aineet kuten entsymaattisesti kuoriva intianlootus, ihohuokosia supistava krysanteemi ja ihotulehduksia hillitsevä voikukanjuuri. Hoitoneste lataa kuivan ihon nopeasti vesikosteudella samalla kun ravintopitoiset fermentoidut raaka-aineet kirkastavat sekä heleyttävät.

2

Djusie Acid Bloom Balancing Essence: Tämä vihreä ja ihoa kirkastava täyteläistysneste sopii kaikille ihotyypeille. Acid Bloomissa on omenasiiderietikkaa, joka ylläpitää ihon luontaista, hapanta pH-tasoa ja ennaltaehkäisee ihohaasteiden syntyä. Tuoksu on viherteen ja miedon etikan välimaastosta ja haihtuu pian levityksen jälkeen.

Kirpeiden asioiden ystävänä suorastaan rakastan tuoksua! Kirkastava taikaetikkaliemi sisältää myös miedosti kuorivaa glukonolaktonia, joka kosteuttaa ja tasoittaa ihon sävyä. Hoitonesteen sisältämä lakkakääpä rauhoittaa ihon yhtäkkiset äkäisyydet, Gotu Kola uudistaa ja betaiini kosteuttaa.

3

Whamisa Refresh Toner: Tätä pullotettua sitrustiivistettä ei voi olla rakastamatta! Piristävä hoitoneste sopii parhaiten normaalille, epäpuhtaalle, stressaantuneelle, pintakuivalle, samealle tai akneiholle. Pohja on aloe veraa kuten Deep Rich-versiossakin. Nesteessä käytetty Yuzu stimuloi kollageenin tuotantoa ja lisää ihon kimmoisuutta, jolloin juonteet tasoittuvat.

Rohtosammakonputki on tulehdusta estävä raaka-aine, joka tunnetaan haavoje paranemista nopeuttavasta vaikutuksesta. Pajunkuoriuute kirkastaa ja baikalinvuohennokka torjuu hyperpigmentaatiota. Hoitoneste elävöittää ihon sävyä, kuulauttaa ja kosteuttaa. Raikas sitrusenergia yhdessä synergisesti toimivien raaka-aineiden kanssa herättelee väsyneimmänkin ihon talviunilta.

4

Bybi Beauty Day Glow Brightening AHA -hoitoneste: Tämä aavistuksen ihoa kuoriva hoitoneste sopii herättelemään sameaa, väsynyttä ja kosteutta janoavaa ihoa. Täyteläinen kirkastusliemi, jossa on innovatiivisia raaka-aineita nuutuneen ihon kuulauttamiseen.

Maitohaposta peräisin olevat hellävaraiset AHA-hapot silottavat ihoa kuorimalla vanhaa solukkoa. Arginiini toimii humektanttina, joka kiinnittää kosteuden ihoon, melissavesi vähentää sameutta ja sieni-uutokset vähentävät ärsytystä sekä kosteuttavat. Tuote on lähes tuoksuton ja sopii siten myös herkkänenäisille.

5

100 % Pure Fermented Rice Water: Näkyvästi kirkastava ja suojaavan kosteuskalvon muodostava kasvovesi on ihanteellinen superkosteuttaja kuivalle, tukkeutuneelle ja epäpuhtaalle iholle. Koostumukseltaan tämä on listan juoksevin ja ohuin vaihtoehto. Fermentoitu riisivesi sisältää runsaasti aminohappoja.

Sillä on pitkät perinteet aasialaisten naisten ihonhoidossa, jossa se tunnetaan antioksidanttisesta, ihoa pehmentävästä, rauhoittavasta ja viilentävästä vaikutuksesta. Riisiveden lisänä on taikapähkinävettä, kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, pigmenttiläiskiä vaalentavaa valkomulperivettä ja entsymaattisesti kuorivaa omenahappoa. Kasvovedessä on hurmaavan raikas tuoksu!

7 Skin Method Kuiva Iho 3

Instagram – @hannamarirahkonen

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Hyvän ruoan kirja

Kuvat Hannamari Rahkonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Pintakuivan ja kuivan ihon hoito-opas
Bruns Products – Räätälöityjä ratkaisuja kuivien, helposti rasvoittuvien ja katkeilevien hiusten hoitamiseen
Ketogeeniset vohvelit mansikkavaahdolla
26 x merkittävintä hyvinvointivinkkiä vuodelta 2019 ja suurimmat trendit vuodelle 2020