Vihersmoothie

Olipa kerran hetki, jolloin saapuivat valoisat yöt kuin salama kirkkaalta taivaalta. Samalla yksi hyvän unirytmin saavuttanut sai tahtomattaan valoisien öiden syndrooman, joka johti usean viikon unettomuusmoodiin. Viime viikot eivät ole olleet kevyimpiä mahdollisia monessakaan mielessä ja niinpä väsyneitä aamuja on siivittänyt vain ajatus päivä kerrallaan selviämisestä. Kun ruoka ei meinaa muutoin maistua, ovat smoothiet enemmän kuin tervetulleita vaihtoehtoja ruokaympyrään. Vitamixini uumenissa on syntynyt runsas liuta vihreitä, pinkkejä ja keltaisia juomia, joiden herkullisuus ja helppous tekee väsyneen ihmisen tyytyväiseksi sekä kiitolliseksi.

Viime viikolla olin todellakin virkistyksen tarpeessa ja se sai minut sekoittamaan vihreän raikkausjuoman, josta tuli napakymppi. Tämä on kaikille uutta boostia, keltaisempia moodeja ja virkeämpää olotilaa kaipaaville sukulaissieluilleni. Uni, tule jo!

vihersmoothie_greensmoothie_paleo_glutenfree_leanin151105

Raikas vihersmoothie

(1 iso tai pienempää 2 annosta)

1/2 kurkku

1 keskikokoinen Granny Smith -omena

1-2 banaania

2,5 dl vettä

1 limen mehu

pari oksaa tuoretta persiljaa

Itse käytin smoothieeseen vain yhden banaanin, mutta olen muutoinkin happamien makujen ystävä. Jos tiedät pitäväsi makeammasta, lisää reseptiin toinen banaani.

vihersmoothie_greensmoothie_paleo_glutenfree_leanin151104

Tykkäsitkö reseptistä?

Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös näihin resepteihin

Porkkanakakkupuuro uunissa
Hummusta ja tattarinäkkileipää
Välimerellinen artisokkasalaatti
Mehevä ja gluteeniton suklaa-mascarponekakku