Kerrosvanukas tyrnillä ja mustikalla

Brunssiaamujen värikkäin ja maistuvin chiavanukas syntyy kolmesta kerroksesta.

Chia Vanukas Resepti Mustikoilla Ja Tyrnilla

Chia-kerrosvanukkaat

2 annosta

Chia-geeli:

2 rkl chia-siemeniä
1 dl vettä

Sekoita chia ja vesi. Anna geeliytyä 10 minuutin ajan.

Tyrnikerros:

2 dl kookosjogurttia
2 rkl tyrniä
1 rkl kookospalmusokeria

Sekoita tehosekoittimessa sileäksi ja laita erilliseen kulhoon.

Mustikkakerros:

2 dl kookosjogurttia
2 rkl mustikoita
1 rkl kookospalmusokeria

Sekoita tehosekoittimessa sileäksi ja laita erilliseen kulhoon.

Lisäksi koristeluun: ½ dl mustikoita ja ½ dl tyrnejä.

Chia Vanukas Resepti Mustikoilla Ja Tyrnilla 2

Annosten kokoaminen:

Kerrostele chia-geeliä, tyrnimoussea ja mustikkamoussea vuorotellen kauniisiin tarjoiluastioihin. Voit kokeilla reseptiin myös muita lempimarjojasi!

Chia Vanukas Resepti Mustikoilla Ja Tyrnilla

Instagram – @hannamariyellowmood

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Kuvat Hannamari Rahkonen

Tykkäsitkö reseptistä?

Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös näihin resepteihin

Syksyn lämmittävin ruoka on herkullinen lohicurry sitruunakukkakaaliriisillä
Piparkakkutryffelit
Indonesialainen rendang-naudanlihacurry
Salaatti vihreällä persiljahummuksella