Gluteeniton näkkäri

Tiesitkö, että gluteeniton näkkileipä valmistuu 15 minuutissa? Teen tätä leipää usein monta pellillistä ja se maistuu aina yhtä hyvältä eri täytteiden kanssa. Kokeile ja ihastu!

Vahahiilihydraattinen Nakkileipa Resepti Gluteeniton

Gluteeniton näkkileipä

pellillinen

3 isoa munaa
1 ½ dl auringonkukansiemeniä
1 ½ dl hampunsiemeniä
3 rkl kurpitsansiemeniä
¾ dl kaurahiutaleita
½-1 tl merisuolaa
½ dl mantelijauhoja

Lämmitä uuni 200°C asteeseen. Riko kananmunat kulhoon ja vispaa niiden rakenne rikki. Sekoita kuivat ainekset joukkoon ja levitä seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille noin ½ cm paksuiseksi kerrokseksi. Nuolija on levitykseen hyvä apuväline. Paista näkkileipää uunin keskiosassa noin noin 15 minuuttia, jos haluat pehmeää näkkäriä. Itse paistoin 20 minuuttia rapeamman tuloksen saamiseksi. Kannattaa rullata näkkärilevy paloiksi pizzaleikkurilla tai isolla veitsellä heti uunista otettaessa. Sitten vain kirnuvoita päälle!

Instagram – @hannamariyellowmood

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Tykkäsitkö reseptistä?

Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös näihin resepteihin

Päärynä-tuorepuuro
Big Green Egg tuli taloon ja siitä löytyy viisi upeaa ominaisuutta
DIY-magnesiumsuihke
Mehevä mascarpone-suklaakakku