Kesän helpot: Villiyrttiletut

Kesä on myöhässä, eli villiyrttiaika on edelleenkin parhaimmillaan! Olen suuri täytettyjen lettujen fani – mitä tursuavampi, sen parempi. Näihin villiyrttilettuihin käy nokkoset, horsmanlehdet tai vaikkapa se tuttu pinaatti, ellet jaksa lähteä puskaan kykkimään.

Nauti makeiden tai suolaisten täytteiden kanssa, molempi parempi. Itse ajattelin ottaa asiakseni tehdä uuden satsin heti alkuviikosta, sillä maanantaiaamu on tarkoitus aloittaa leppoisalla parvekebrunssilla, satoi tai paistoi. Löydät helppojen nokkoslettujen ohjeen Sugar Helsingin Lempiruokaa-osiosta.

Lue myös:

Suloinen suklaatuorepuuro

Taivaalliset raakasuklaakonvehdit

Paahdetut parmesan-juuresranskalaiset

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email to someone
Tykkäsitkö reseptistä?
Brunssi, Pikkusuolaiset, Reseptit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Instagram

  • Current mood Right now I should be packing writing photographinghellip
  • Oh those sweet summer time memories yellowmoodkitchen rawcake raakakakku
  • News for my finnish followers Pitkaikainen yhteistykumppanini houseoforganicsuomi viett tllhellip
  • Ahead to all the new adventures with the best guyhellip
  • Saviour of the dry skin Weleda Skin Food This superhellip
  • Haluaisitko olla osa 1112017 uudistuvaa Yellow Mood mediaa?  hellip
  •  S O O N  yellowmoodmedia yellowimperium yellowmoodlifestyle
  • Missing our Lofoten adventures  nights in the tent heavyhellip
  • 305 days ago we had to say the last goodbyeshellip

Yellow moodin juttuarkisto