Pinaattiletut

Olen suuri täytettyjen lettujen fani – mitä tursuavampi, sen parempi. Tähän vhh-reseptiin sopii niin nokkoset, horsmanlehdet kuin tuttu pinaatti. Nauti makeiden tai suolaisten täytteiden kanssa, molempi parempi. 

Nokkosletut

2 kananmunaa
1 ¾ dl  kaurajauhoja
1 dl vettä
1 dl tiukka mitta nokkosia tai pinaattia
½ tl merisuolaa
voita paistamiseen

Annostele kaikki raaka-aineet tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Paista heti pieniä tai isoja lettuja. Tarjoile haluamiesi suolaisten tai makeiden täytteiden kanssa.

Hyvanruoankirja Hannamari Rahkonen

Hyvän ruoan kirja

Hyvän ruoan kirja (Readme) sisältää yli kahdeksankymmentä vähähiilihydraattista ja ketogeenista reseptiä, joista suurin osa on suolaisia arkiruokia. Kaikki reseptit ovat gluteenittomia, sokerittomia ja viljattomia – mutta ennen kaikkea isoilla mauilla ladattuja. Kirjoitin Hyvän ruoan kirjan tehdäkseni terveellisesti syömisestä helppoa, kaunista ja hauskaa, auttaakseni minimoimaan turhat köökkistressit ja vetämään mutkat suoriksi oikeissa kohdissa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kirja tarjoaa yli 300 sivun verran kokonaisvaltaista taide-elämystä upeiden valokuvien, reseptien sekä tarinoiden muodossa. Opetan sinut hapattamaan kausivihanneksia, paistamaan kalan ja kanan oikeaan kypsyyteen, maksimoimaan vaatimattomien kasvisten maut marinoimalla, kuullottamaan ja yhdistelemään makuja uudella tavalla. Tutustu kirjaan tästä!

Instagram – @hannamariyellowmood

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Kuvat Hannamari Rahkonen

Tykkäsitkö reseptistä?

Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös näihin resepteihin

Syksyn lempein kanelitäytekakku
Pintakuivuutta pakoon: DIY-kuorintajauhe kasvoille
Vegaaninen marjajäätelöraakakakku
Puolukkatryffelit