Kesän helpot: Villiyrttiletut

Kesä on myöhässä, eli villiyrttiaika on edelleenkin parhaimmillaan! Olen suuri täytettyjen lettujen fani – mitä tursuavampi, sen parempi. Näihin villiyrttilettuihin käy nokkoset, horsmanlehdet tai vaikkapa se tuttu pinaatti, ellet jaksa lähteä puskaan kykkimään.

Nauti makeiden tai suolaisten täytteiden kanssa, molempi parempi. Itse ajattelin ottaa asiakseni tehdä uuden satsin heti alkuviikosta, sillä maanantaiaamu on tarkoitus aloittaa leppoisalla parvekebrunssilla, satoi tai paistoi. Löydät helppojen nokkoslettujen ohjeen Sugar Helsingin Lempiruokaa-osiosta.

Lue myös:

Suloinen suklaatuorepuuro

Taivaalliset raakasuklaakonvehdit

Paahdetut parmesan-juuresranskalaiset

Tykkäsitkö reseptistä?

Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös näihin resepteihin

Suklaa-banaanikeksit maapähkinäkreemillä
Sitruunainen rosmariini-sokerikuorinta
Tuoretomaattipasta
Taivaallisen hyvä yrttisuolaresepti