Piparkakkumousse
Kokeile kermaista suklaamoussea, joka maistuu aivan piparkakulle! Mikäli kaipaat raikkaampaa versiota, jätä suosiolla piparkakkumausteet pois ja raasta joukkoon yhden appelsiinin kuori.
Piparkakku-suklaamousse
2 annosta
1. Avaa kookosmaitotetra ja kaada se kulhoon. Itse käytin tähän reseptiin täysirasvaista Kara-kookosmaitoa.
2. Lisää kookoskerman joukkoon kaikki muut raaka-aineet ja sekoita vispilällä tasaiseksi. Voit halutessasi valmistaa moussesta pelkän suklaaversion jättämällä kanelin, kardemumman, inkiväärin ja neilikan pois ohjeesta.
3. Anna moussen tekeytyä vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilemista, jotta chia-siemenet ehtivät geeliytyä. Maun puolesta mousse on parhaimmillaan muutaman tunnin kuluttua valmistuksesta. Nauti sellaisenaan tai tuoreiden vadelmien kanssa.
Vinkki: Jos haluat päästä helpommalla, voit korvata kanelin, inkiväärin, kardemumman ja neilikan käyttämällä reseptiin 1 ½ tl valmista piparkakkujauhetta.
Hyvän ruoan kirja
Hyvän ruoan kirja (Readme) sisältää yli kahdeksankymmentä vähähiilihydraattista ja ketogeenista reseptiä, joista suurin osa on suolaisia arkiruokia. Kaikki reseptit ovat gluteenittomia, sokerittomia ja viljattomia – mutta ennen kaikkea isoilla mauilla ladattuja. Kirjoitin Hyvän ruoan kirjan tehdäkseni terveellisesti syömisestä helppoa, kaunista ja hauskaa, auttaakseni minimoimaan turhat köökkistressit ja vetämään mutkat suoriksi oikeissa kohdissa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kirja tarjoaa yli 300 sivun verran kokonaisvaltaista taide-elämystä upeiden valokuvien, reseptien sekä tarinoiden muodossa. Opetan sinut hapattamaan kausivihanneksia, paistamaan kalan ja kanan oikeaan kypsyyteen, maksimoimaan vaatimattomien kasvisten maut marinoimalla, kuullottamaan ja yhdistelemään makuja uudella tavalla. Tutustu kirjaan tästä!
Instagram – @hannamariyellowmood
Facebook – Yellow Mood
Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani
Kuvat Hannamari Rahkonen