DIY-magnesiumsuihke

Magnesium on elintärkeä mineraali ja sen on todettu tutkimuksissa imeytyvän ihon kautta jopa paremmin kuin sisäisesti. Ulkoisesta magnesiumtankkauksesta on hyötyä etenkin runsaasti urheileville, sillä magnesium täydentää kehon mineraalivarastoja, lievittää lihaskramppeja ja voi parantaa jopa unenlaatua. 

Diy Magnesiumsuihke 3

DIY-magnesiumsuihke

1 dl magnesiumhiutaleita
60 ml kiehuvaa vettä

1. Keitä vesi kiehuvaksi vedenkeittimessä tai kattilassa.

2. Mittaa magnesium-hiutaleet pieneen kulhoon ja lisää kiehuva vesi joukkoon. Sekoita vispilällä sekaisin, kunnes magnesiumhiutaleet ovat sulaneet täysin veden joukkoon.

3. Anna magnesiumseoksen jäähtyä hetki ja pullota lasiseen spray-pulloon. Voit myös tehdä magnesiumöljystä erilaisia versioita lisäämällä joukkoon haluamiasi eteerisiä öljyjä. Alla kolme reseptiä, jotka on valmistettu tämän perusmagnesiumöljyn reseptin pohjalle.

Huomio: Suihke voi kirvellä muutamilla ensimmäisillä käyttökerroilla ja se on yleensä indikaatio magnesiumin vajeesta. Käytä 10-15 suihkausta polvi-ja kyynärtaipeisiin joka ilta ja jätä yön ajaksi vaikuttamaan. Öljy voi auttaa erityisesti pohjekramppeihin ja suonenvetoihin.

Diy Magnesiumsuihke Yellowmood 2

Instagram – @hannamariyellowmood

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Tykkäsitkö reseptistä?

Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös näihin resepteihin

Mihin magnesiumia tarvitaan + 4 x DIY-resepti
Puolukkatryffelit
Tuorepuuro aamu-unisille
Taivaallisen hyvä yrttisuolaresepti