Mansikka-basilikasorbetti

Mansikka ja basilika – nämä kaksi ovat syystäkin klassisten makuyhdistelmien aatelia. Kokeile helppoa vhh-reseptiä!

Mansikka Basilika Sorbetti Resepti

Mansikka-basilikasorbetti

6 annosta

300 g pakastemansikoita
½ dl basilikanlehtiä (tiukka mitta)
5-10 tippaa nestemäistä steviaa

1. Mittaa jäiset mansikat ja basilikan lehdet tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Jos sinulla on laite, jossa on tampperi, suosittelen käyttämään sitä.

2. Vuoraa laakea astia leivinpaperilla ja pyörittele kuumaan veteen kastetulla jäätelökauhalla sorbetista kuusi palloa.

Instagram – @hannamariyellowmood

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Kuvat Hannamari Rahkonen

Tykkäsitkö reseptistä?

Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös näihin resepteihin

Big Green Egg tuli taloon ja siitä löytyy viisi upeaa ominaisuutta
Uunitomaatteja & buffalomozzarellaa
Trooppinen kevätkakku
Marokkolainen tomaattipesto