Tervetuloa uudistuneeseen Yellow moodiin!

Aika kuluu kovin äkkiä ja silti niin hitaasti. Tämän sivuston suunnittelu alkoi mielessäni jo viime vuoden puolella ja olen todella iloinen, että olet nyt lukemassa Yellow mood 2.0. ensimmäistä tekstiä. Uuden synnyttäminen ja muuttopuuhat ovat aina hieman työläitä projekteja, mutta kuten aina, muuton jälkeen voi hengähtää ja alkaa rakentamaan uutta ympäristöä paikaksi nimeltä koti.

asennemedia_hannamarirahkonen_yellowmood

Oman sivuston avaaminen tuntuu hieman siltä kuin muuttaisi vanhempien helmoista ensimmäiseen omaan kotiin. Olen onnellinen siitä, että olen saanut reipasta muuttoapua ympärilläni olevilta ystäviltä, jotka ovat valaneet rohkeutta tarvittaessa ja työntäneet naista lempeästi eteenpäin ylämäessä.

Nyt blogini on saanut ympärilleen kokonaisen valtakunnan, joka kokoaa yhteen kaikki työni osa-alueet. Kuten aina, myös tämä sivusto kaipaa vielä muutamia lopullisia viilauksia, mutta pääosin olemme nyt valmiita. Yksi suurimmista muutoksista on se, että löydät gluteenittomat reseptini jatkossa aivan omalta sivultaan, jossa voitte myös antaa arvionne resepteistä. Mikäli en ole sinulle vielä kovin tuttu henkilö, voit käydä tutustumassa minuun täällä. Aihepiirini pysyy yhtä laajana kuin aiemminkin, eli pääosaa näyttelevät laadukas luonnonkosmetiikka, pehmeät huomiot arjesta, oman kodin sisustus, valokuvaus ja keittiöluovuus.

asennemedia_hannamarirahkonen_yellowmood1

Tämä päivä on itselleni merkityksellinen myös eräästä toisesta syystä. Olen tästä päivästä lähtien osa itsenäisistä bloggaajista koostuvan Asennemedian inspiroivaa joukkoa. Koen täällä pohjoisessa asuvana Asennejoukon ihanaksi ja rakkaaksi blogiperheekseni sekä ennen kaikkea korvaamattomaksi henkiseksi taustatuekseni. On onni saada olla osa yhteisöä, jonka arvot vastaavat omiani ja jossa laatu korvaa määrän. Toivon sydämestäni, että suhteemme mutkaton ja pirskahteleva tunnelma välittyy myös ruutujen toiselle puolelle avoimuutena ja ilona.

Asennemedian ansiosta voin myös käyttää vähemmän aikaani toimeentuloni miettimiseen, joka tarkoittaa sitä että minulla on enemmän resursseja sekä aikaa tälle ihanalle unelmasivustolleni ja sen sisällöntuotolle. Asennemedian kaupalliset kampanjat ovat jokaisen bloggaajan itse päätettävissä, joten sen osalta muutos ei tule olemaan suuri.

asennemedia_hannamarirahkonen_yellowmood2

Sen pidemmittä puheitta toivotan teidät – uudet ja vanhat ystäväni – lämpimästi tervetulleeksi tälle pitkälle ja antoisalle matkalle, jonka jokaisen päivän sisältö on edellistä parempi.

Rakkaudella, Hannamari

Rebecca

Täähän näyttää hyvältä tää uusi sivusto :) Jee!

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Voi kiitos Rebecca, ihana kuulla!

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Toteutuneiden unelmien ja suurten muutosten äärellä: Ketoosissa -kirja
Kuivat kynsinauhat? Kädet kuntoon kolmella askeleella
TOP 10 Natural Goods Companyn valikoimasta
Vanhan senkin uusi kuosi