HANNAMARI RAHKONEN

alpa-valmistaa-villavaatteita-joilla-parjaa-pohjoisessa-rovaniemella-9

Olen Hannamari, Yellow moodin luotsi. Toimin kirjailijana, reseptitaitelijana, ruokastylistina ja valokuvaajana. Jaan kotini mieheni sekä kahden pienen koiramme kanssa. Katselen maailmaa esteetikon lasien takaa ja uskon että aidolla intohimolla rakennetut asiat ovat aina niitä kaikista hedelmällisimpiä. Juureni ovat pohjoisessa, jonka luonnosta, ihmisistä sekä elämänrytmistä on helppo ammentaa inspiraatiota ja latautua henkisesti.

Yellow mood on hyvinvointiin, luonnolliseen kauneuteen ja puhtaaseen ruokaan keskittynyt itsenäinen hyvinvointisivusto, jossa askelletaan eteenpäin positiivisten ajatusten voimin ja pyritään löytämään hyvää myös niistä hieman harmaammista päivistä. Täällä iloitaan naiseudesta, nautiskellaan tavallisesta arjesta, pohditaan mielen vaikutusta tekoihin ja toteutetaan unelmia. Yellow moodin keittiössä iloa vaalitaan puhtaalla ruoalla ja aidoilla makunautinnoilla, jotka syntyvät aina luontaisesti gluteenittomista raaka-aineista, ilman valkoista sokeria ja useimmiten myös täysin ilman maitotuotteita.


YHTEISTYÖ 


 

Teen mielelläni yhteistyötä Yellow moodin brändiin ja arvoihin sopivien yritysten ja tuotteiden suhteen. Ota reippaasti yhteyttä hannamari [@] yellowmood.fi ja tehdään yhdessä markkinointisuunnitelma juuri sinun tuotteellesi!

Tarjoan palveluina reseptikehittelyä, tuotevalokuvausta, ruokastailausta, ruokiin liittyvää tuotekehitystä, sisällöntuotantoa blogiini ja sen ulkopuolisiin kanaviin (yritysten verkkosivut, sosiaalinen media), sisältöyhteistyötä ja tuotetestausta.

Innostun pääasiassa gluteenittomasta ruoasta, luonnonkosmetiikasta, ekologisesta sisustuksesta, kukista, pihaprojekteista, tekstiileistä, astioista, DIY-projekteista ja koirien hyvinvointiin liittyvistä asioista. Jos haluat tutustua aiempiin blogiyhteistöihini, se onnistuu helposti tämän linkin takaa.


ASENNEMEDIA


 

Yellow mood on osa Asennemediaa. Asennemedia on itsenäisten blogien verkosto, joka tarjoaa inspiraatiota niin hyvinvoinnin, ruoan, sisustuksen kuin tyylinkin parissa. Asennemedia tavoittaa 100 000 uniikkia suomalaista viikottain niin blogeissa, sosiaalisessa mediassa kuin erilaisissa valmennuksissa.

Kaikki sivustollani esiintyvät kuvat ovat kuvaamiani, jollei toisin mainita. Kuvien lainaamiseen on kysyttävä aina lupa ennen käyttöä. Helpoiten se onnistuu, kun lähetät minulle viestin hannamari [at] yellowmood.fi ja kerrot minkälaiseen asiayhteyteen olit kuvaa suunnitellut käyttää.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email to someone