Sisustusaakkoset 2/3

J – Jakkara

Mieheni isoisällä oli tallissaan vanha puujakkara, jonka saimme omaksemme reilu vuosi sitten. Entisöin jakkaran vastikään ja maalasin sen uuteen uskoon. Pastellikuumeessani jakkara sai ylleen melkoisen herkullisen sävyn, josta lisää tuonnempana.

K – Keittiö

Keittiömme on kotimme tärkein paikka ja halusimme tehdä siitä mahdollisimman avaran, jotta keittiössä hääräillessä voi seurustella myös ystävien kanssa. Keittiöprojekti on ottanut aikansa, sillä se on suunnittelusta ja rakentamisesta alkaen täysin omaa käsialaamme.

sisustus_loft_lifestyle_yellowmood_hannamarirahkonen8    sisustus_loft_lifestyle_yellowmood_hannamarirahkonen3

L – Lamput

Suurin osa lampuistamme on diy-projektien aikaansaannosta tai kirpputorilöytöjä.

M – Matot

Meillä on koko asunnossamme valkoinen lattia, joten varsinkin talvella koti kaipaa lämpöä ja muhkeutta mattojen muodossa. Mattojenkin suhteen luonnolliset materiaalit ovat ratkaisevia, joten synteettisiä vaihtoehtoja ei meiltä löydy.

 

N –  Nahkealehtiset kasvit

Olemme sen verran huolettomia viherpeukaloita, että meidän taloudessamme pysyvät hengissä vain nahkealehtiset kasvit. Peikonlehti on uskollinen ystävä, joka ei suutu pitkäksikään venähtäneistä kasteluväleistä.

O – OSB -seinät

Kodissamme ei ole vessaa lukuunottamatta yhtään erillistä huonetta tai väliseiniä. Viime kesänä meistä alkoi tuntua, että kaipaamme hieman peittävyyttä makuuhuoneeseen, joten rakensimme kevytrakenteiset seinät OSB-levyistä. Nyt sänky ja toisella laidalla olevat vaatesysteemit jäävät kivasti piiloon. Näet rakennusvaiheen kuvia täältä. Maalasimme seinät myöhemmin valkoisiksi.

sisustus_loft_lifestyle_yellowmood_hannamarirahkonen2

P – Parveke

Yksi asuntomme suurimmista ilonaiheista on kymmenen neliön parveke jokinäkymällä. Aurinko paistaa parvekkeelle aina iltapäivästä iltaan. Parveke toimittaa kesäisin ulko-olohuoneen virkaa, jossa syödään kaikki ateriat, otetaan aurinkoa, löhöillään ja luetaan lehtiä. Toissakesänä parveke toimi myös meidän unisijanamme, sillä rakensimme sinne sängyn, jossa nukuimme lähes koko kesän.

Q – Quality

Kaikkia kodin hankintoja ohjaa laatu. Käytännössä tämä tarkoittaa luonnollisien materiaalien suosimista materiaaleja,  hankintoja mieluummin vähemmän ja hitaammin

sisustus_loft_lifestyle_yellowmood_hannamarirahkonen4

R – Riippulauteet

Remonttimme yhteydessä koko kylpyhuoneosasto meni uusiksi ja halusimme saunastamme vähän erilaisen. Päädyimme hankkimaan Tuntu-riippulauteet, jotka on paitsi suunniteltu, myös valmistettu Suomessa.

Pääset lukemaan Yellow moodin sisustusaakkosten ensimmäisen osan täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Savea ihonhoitoon, eli ihon kevätpuhdistustalkoot alkavat nyt!
5 x suosikkia Acorellelta
Lempeä uni -seerumi on ihoöljyjen aatelia
Tammikuun 2017 parhaat