Revontulishow

yellowmood.comyellowmood.comyellowmood.comyellowmood.comyellowmood.comyellowmood.comyellowmood.com

Viime postausten kuvien teemat ovat olleet hyvin vihreitä, kohtahan tämän sivuston nimen saa muuttaa Green moodiksi. Luulenpa, että kevät alkaa vallata mielen, siitä kertonee sekin, että olen surrutellut viitenä päivänä putkeen Green Puff Poweria, siinäpä pientä boostia kaikille kesää kaipaaville.

Myöhään viime lauantaina mieheni huomasi, että taivas leiskuu. Säntäsimme aamutakeissamme takapihallemme kuvaamaan, hetki oli hieman absurdi ja ehkä juuri siksi ikimuistoinen. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun näin revontulia ja hattarapilviä samanaikaisesti, yleensä valoshow on näkynyt kirkkaalla taivaalla. Tuntui kuin minut olisi vetäisty keskelle galakseja, näkymät taivaalla olivat niin henkeäsalpaavia. Oli upeaa seurata miten vihreät valot juoksivat pitkin poikin taivasta, pilvien takana. Niiden reunat värjäytyivät välillä purppuraksi ja ne muodostivat hassuja kuvioita suoraan yllämme.

Lappi on ihana paikka asua.

Kuvat Tuomas Rahkonen

anita

Iik, voi mitä revontulikuvia! Aivan upeita. Onhan tuokin kyllä varsinainen Green Puff Power-show suoraan alkulähteiltä :) Käsittämättön pilvi- ja väriyhdistelmä tosiaan. Kiitos kun jaoit nämä.

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Onpa kiva, että näistä oli iloa! Hetki oli niin taianomainen, että tuntui suorastaan velvollisuudelta jakaa edes osa kokemastamme. Ja hei, ihanaa kun Anita aina kommentoit, arvostan sitä kovin <3

Vastaa
maarilyn

Onpa tosiaan kauniita revontulia. Täällä etelässä ei ole tänä talvena näkynyt yksiäkään joten ikävä on ollut pohjoiseen mökille. Kehun vielä samaan kommenttiin green puff mehua. Herkullista, ja ah niin terveellistä. Ja kelpasi jopa ukollekin :)

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Kiitos Maarilyn! Lapissa on ollut poikkeuksellisen usein revontulia kuluneen vuoden aikana, toivottavasti valoilmiöt matkaisivat sinne etelämmäs myös :) Tiedätkö, tosi ihana saada palautetta resepteistä, ja varsinkin Green Puffista. Siitä on muodostunut nimittäin itselleni kevään luottomehu :D

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Pienen koiran riemua
Kurkistus kukkaisiin kuvauskulisseihin
Kolme asiaa
11 x holistista hyvinvointivinkkiä kaamoksen keskelle