Oman elämänsä yrttitarhuri

balcony_interior_planting_herbs_yellowmood4balcony_interior_planting_herbs_yellowmood1balcony_interior_planting_herbs_yellowmood3

Jaan vielä vähän istutusjuttuja tälle viikolle ennen kosmetiikka-aiheisiin paneutumista, olen nimittäin niin innoissani kaikista kukista ja yrteistä, joita kävimme ostamassa viime viikonloppuna vinon pinon. Yrttien suhteen olen ottanut laiskan naisen linjan ja hankin valmiita taimia – miten helppoa! Parvekeviljely sopii huolettomaksi kaavaillun kesän teemaan paremmin kuin hyvin ja onpahan helppoa käydä napsimassa tuoreita yrttejä ruoanlaiton lomassa.

balcony_interior_planting_herbs_yellowmood5balcony_interior_planting_herbs_yellowmood9balcony_interior_planting_herbs_yellowmood6balcony_interior_planting_herbs_yellowmood7balcony_interior_planting_herbs_yellowmood8balcony_interior_planting_herbs_yellowmood2balcony_interior_planting_herbs_yellowmood11balcony_interior_planting_herbs_yellowmood13balcony_interior_planting_herbs_yellowmood12balcony_interior_planting_herbs_yellowmood10

Ostin yrttitaimille harmaita saviruukkuja, jotka olivat kaikessa yksinkertaisuudessaan juuri sitä mitä kaipasin. Turha krumeluuri ei sytytä, kaipaan rosoisuutta. Tällä hetkellä parvekkeen yrttipöydällä majailee viherminttua, timjamia, rosmariinia ja kirsikkatomaattia. Haaveilen vielä chilistä, basilikasta ja sitruunamelissasta.

Pienet taimet kaipaavat nyt vain roimasti aurinkoa ja säännöllistä kastelua, siinäpä houkutteleva resepti.

Tiinatuulia

Ihania kuvia! Meidän parvekkeella asustelevat punassviruukuissa itse kasvatetut basilikat, mummin puutarhasta saadut oregano ja piparminttu, sekä torilta ostettu luomukirsikkatomaatti :) On tämä niin ihanaa vehreyden aikaa!

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Kiitos Tiinatuulia! Niin se taitaa olla, ettei ole tuoreita kukkia ja yrttejä voittanutta - on kiva, kun on jotain hoidettavaa :) Pohjoisessakin on jo todella vehreää, kesä on niin odotettu ja ihana ajanjakso. Aurinkoista viikonloppua!

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Inspiroivat naiset – Virpi Mikkonen, nainen hattaraisten raakaherkkujen takana
Vuosi ketogeenista ruokavaliota
Täsmätuotteet 5 x hiusongelman hoitoon
Kotikahvilan ABC