10 x ihaninta meikkituotetta kesään

Kaupallinen yhteistyö House of Organic.

Kestava Meikkipohja Luonnonkosmetiikalla Yellow Mood Hannamari Rahkonen 3

Pari päivää sitten todistimme, kun taivaalta tihutteli kymmenisen senttiä uutta lunta, eli sikäli täällä ei ihan vielä kesälle hurrailla, vaikka sitä odotetaankin. Tänään alkavat jälleen House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivät ja kesäkaipuussani päädyin valitsemaan omaksi teemakseni kesämeikit.

Tein tähän postaukseen oman kesämeikkilookin, joka on nähty kasvoillani ennenkin ja jonka olen toteuttanut niin vuosien takaisilla luottotuotteillani kuin muutamalla ihastuttavalla uutuudella. Itselleni kesämeikissä on tärkeintä aurinkosuoja, kuulto, keveys sekä kirkkaat sävyt.

Luonnonkosmetiikkapäivät kestävät tästä keskiviikosta sunnuntaihin 17.5. saakka ja voit tutkailla kunkin päivän aletuotteita luonnonkosmetiikkapäivien kuvastosta. Alta löydät yhden luonnonkosmetiikan parhaimmista aurinkosuojan sisältävistä meikkivoiteista, kreisiä kuultoa antavan poskipunan, auringonlaskun sävyiset superpigmenttiset luomivärit, herkulliset huulirasvat sekä parhaan aurinkosuojan vartalolle.

Tilausten yhdistäminen

Käyttämällä tilauksesi ohessa koodia YHDISTÄ, saat tilauksista postikulut pois ja eri päivien tilaukset yhdistetään automaattisesti. Tilauksia aletaan pakkaamaan maanantaina 18.3. ja koodia käyttämällä sinun ei tarvitse maksaa useita postikuluja.

House Of Organic Luonnonkosmetiikkapaivat Alennus Luonnonkosmetiikka

Meikkipohja

Kun lähdemme kesäisin veneilemään, sipaisen kasvoilleni aina kerroksen Algamariksen sävyttävää voidetta hipiälleni ja siinä se! Tämän vuoden uusi sävy Ivory on vaalealle iholle optimaalinen valinta etenkin nyt alkukesästä, mutta valikoimista löytyy myös tummempia, lähtökohtaisesti lämpimämmälle tai päivettyneelle iholle sopivia sävyjä. BB-voidemainen suojavoide on siitä ihana, että se jättää ihon sellaisenaan kauniin kuultavaksi, ei rullaa ja peittää kevyesti.

Algamariksen sävyttävät aurinkosuojavoiteet ovat keskiviikkona tarjouksessa hintaan 15 € (norm. 21,90 €). Keskiviikon muut tarjoukset näet tästä.

Jos iho kaipaa paikallisesti parempaa peittävyyttä, Mádaran nestemäinen ja superpigmenttinen peiteaine hoitaa homman kotiin. Tykkään todella harvasta nestemäisestä peiteaineesta, mutta tässä on poikkeuksellisen hyvä ja kermainen koostumus. Tuotetta voi kerrostaa ilman että ihosta tulee tunkkaisen meikattu. Tähän meikkilookiin levitin peiteainetta kevyesti silmänalusille, poskessa esiintyviin rosacea-kohtiin ja pohjustin luomet ennen luomivärin lisäämistä.

Mádaran peitevoiteet ovat perjantaina tarjouksessa hintaan 18 € (norm. 23 €). Perjantain muut tarjoukset näet tästä.

Käytän Everyday Mineralsin mineraalimeikkipohjia lähes jokaisena vuoden päivänä. Täydellisesti iholle sulautuva multitaskaaja kiinnittää meikin kauniisti ja kestävästi paikoilleen ilman jauhoista lopputulosta, antaa peittävyyttä ja sisältää kevyen aurinkosuojakertoimen. Itse käytän tätä pääasiassa kiinnityspuuterina, mutta tuote sopii myös ihan yksinään käytettäväksi meikkipohjaksi. Kesää vasten etenkin rasvoittuvalle ihotyypille kannattaa valita hieman ”kuivempi” Matte tai Semi-Matte.

Everyday Mineralsin mineraalimeikkipohjat ovat lauantaina tarjouksessa hintaan 17 € (norm. 24,90 €). Lauantain muut tarjoukset näet tästä.

Luonnonkosmetiikka Ale

Varjostus ja korostus

Käytin aiemmin säännöllisesti Zuiin kimmeltävät poskipunia, kunnes unohdin ne syystä tai toisesta pariksi vuodeksi. Tänä keväänä muistin yhtäkkiä näiden kreisisti kuultavien hohdeposkipunien olemassaolon uudelleen tänä keväänä. Tilasin saman tien sävyn Berry, joka on henkäyksen kevyt sekoitus vaaleanpunaista ja persikkaa. Poskipuna kestää noin ikuisuuden ja sitä voi käyttää poskipunan lisäksi korostustuotteena luomivärin päälle, amorinkaaren ylle tai kulmakarvojen alakaaren kohdalle.

Zuii-hohdeposkipunat ovat sunnuntaina tarjouksessa hintaan 19 € (norm. 27,90 €). Sunnuntain muut tarjoukset näet tästä.

House Of Organic Luonnonkosmetiikkapaivat Alennus Luonnonkosmetiikka 3

Myös Shimmer Bronzer Sun -aurinkopuuteri lukeutuu siihen meikkituotteiden joukkoon, joita käytän lähes joka päivä. Aurinkopuuterin ja korostustuotteen yhdistelmä antaa kasvoille tismalleen sopivasti kesäaurinkoa muistuttavaa lämpöä ja hehkua. Levitä aurinkopuuteri isolla ja ilmavalla siveltimellä koko kasvoille tai korosta paikallisesti kasvojen muotoja.

Zuii Shimmer Bronzer on sunnuntaina tarjouksessa hintaan 20 € (norm. 29,90 €). Sunnuntain muut tarjoukset näet tästä.

Kestava Meikkipohja Luonnonkosmetiikalla Yellow Mood Hannamari Rahkonen 2

Tässä luomilla on Zuii Sunflower-luomiväri.

Silmät

Zuiin viileän ruskean sävyinen Taupe-kulmakynä on yksinkertaisesti luonnonkosmetiikan paras. Kovahko koostumus takaa kestävyyden ja sen, että levittäessä tuotetta on helppo annostella ja kerrostaa tarvittaessa yksi veto kerrallaan. Viistomainen pää tekee kulmien muotoilusta helppoa eikä sävyssä ole häivähdystäkään kammoamaani punapigmenttiä.

Zuii kulmakynät ovat lauantain tarjouksessa hintaan 13 € (norm. 19,90 €). Lauantain muut tarjoukset näet tästä

Luonnonkosmetiikka Alennus

Tässä luomilla on Zuii Sunflower-luomiväri ja varjostuksina Brownie.

Käytin tähän silmämeikkiin kahta hohdetta sisältävää luomiväriä: lähes kirkkaan keltaista Sunfloweria ja kuparisen terrakottaista Brownieta. Nämä sävyt ovat olleet suosikkejani varmaan jo lähes vuosikymmenen ajan. Jos haluat toteuttaa tämän lookin, levitä Sunflower ensin koko luomelle (sävy on tosi ihana ihan yksinäänkin). Levitä sitten Brownie-sävyä silmien ulkonurkkaan ja liikkuvan luomen luomivakoon. Pidä kerrokset kevyinä ja lisää luomiväriä, kunnes intensiivisyys miellyttää. Häivytä vielä lopuksi mahdolliset rajat ja tee halutessasi alarajaus Browniella.

Zuii luomivärit ovat lauantaina tarjouksessa hintaan 18 € (norm. 24,90 €). Lauantain muut tarjoukset näet tästä.

Levitin ripsiini kolme kevyttä kerrosta Lily Lolo -ripsiväriä, jonka olen jo palkinnut yhtenä luonnonkosmetiikan suosikkiripsarinani. Rispivärimassassa on loistava koostumus ja harja mahdollistaa hyvän levittyvyyden sekä ripsien erottuvuuden.

Lily Lolo -ripsiväri on sunnuntaina tarjouksessa hintaan 13 € (norm. 17,90 €). Sunnuntain muut tarjoukset näet tästä.

House Of Organic Luonnonkosmetiikkapaivat Alennus Luonnonkosmetiikka 4

Huulet ja vartalon aurinkosuoja

Tähän kesämeikkilookiin käytin yhtä arkisuosikkiani, eli Hurraw Raspberry sävyttävää huulivoidetta, joka antaa kevyen pinkin lopputuloksen. Minulla on kirjaimellisesti näitä Hurrawin herkullisia huulirasvoja joka paikassa: yksi työpisteellä, yöpöydällä, laukussa ja takin taskussa. Tuoksut ovat huumavia ja ne ovat peräisin eteerisistä öljyistä. Koostumus on tahmaamaton, kosteuttava ja huuliin jää tosi kaunis kiilto.

HURRAW-huulirasvat ovat sunnuntaina tarjouksessa hintaan 4 € (norm. 5,50 €). Sunnuntain muut tarjoukset näet tästä.

Viimeisenä nostan framille suosikkiaurinkosuojani, eli Alga Mariksen SK30 -aurinkosuojasprayn. Tiedän, että olen puhunut tästä tuotteesta monen monituista kertaa, mutta sallittakoon pieni kertaus vielä! Olen spray-muotoisten aurinkosuojien ystävä ja Alga Mariksessa koukuttaa sen silkkinen levittymyys, kevyt mutta suojaava koostumus, kookoksisen karkkinen tuoksu ja luotettava aurinkosuojakerroin.

Alga Maris -aurinkosuojaspray on torstaina tarjouksessa hintaan 19 € (norm. 26,90 €). Torstain muut tarjoukset näet tästä.

Kestava Meikkipohja Luonnonkosmetiikalla Yellow Mood Hannamari Rahkonen 4

Arvonta

Jaamme House of Organic kanssa Yellow Moodin Instagramissa ja Facebook-tilillä yhteensä 4 x 50 € lahjakorttia. Ehdit osallistua arvontoihin 17.5. sunnuntaihin saakka!

House Of Organic Luonnonkosmetiikkapaivat Alennus Luonnonkosmetiikka 2

Instagram – @hannamariyellowmood

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

3 x syytä valita luonnonkosmetiikan aurinkosuoja
Eteeriset öljyt arjen apuna
Vartalonhoidon ja vartalonkuorinnan ABC
Kuulas Lily Lolo -meikkilook