Kuulas Lily Lolo -meikkilook

Kaupallinen yhteistyö House of Organic.

Tässä postauksessa jaan parhaat vinkkini kestävän meikkipohjan loihtimiseen Lily Lolo -meikkituotteilla – tietenkään raikasta kuulautta unohtamatta!

Hannamari Rahkonen Lily Lolo Luonnonkosmetiikka

Tutustuin jo reilu vuosikymmen sitten brittiläisen Lily Lolon mineraalimeikkeihin niiden rantautuessa tänne pohjoiseen. Tuohon aikaan sarjalta löytyi vain jauhemaisia mineraalimeikkejä, mutta vuosien varrella valikoima on laajentunut vaikka millä ihanuuksilla. Mineraalimeikit sarjalta löytyvät edelleen, mutta nykyään valikoimissa on myös huikeat BB-voiteet, superpigmenttiset puristeluomivärit, helmiäisenä hohtavat poskipunat, mehukkaat huulikiillot, yksi luonnonkosmetiikan parhaista ripsiväristä, kermaiset huulipunat sekä kerrassaan timanttiset korostustuotteet.

Lily Lolo on oman meikkipussukkani vakituotteiden suhteen varsinainen harvinaisuus, sillä sarja on ollut käytössäni enemmän ja vähemmän jo 10 vuoden ajan. Tämä on melkoinen saavutus, kun ottaa huomioon miten hurjan määrän kosmetiikkaa olen vuosien varrella työni kautta saanut testata ja miten moni muu merkki on tipahtanut kelkasta. Lily Lolo oli ensimmäinen luonnonkosmetiikan meikkisarja, joka osoitti että luonnollisin keinoin on mahdollista saada aikaan mielettömän intensiivisiä luomivärisävyjä (kuten tätä kirkkaan sinistä).

Sarjan mineraalimeikkipohjilla meikkipohjasta saa samaan aikaan sekä peittävän, kestävän että kuulaan. Tämän päivän teemana onkin kestävä ja huolettoman kuulas meikkipohja. Rakastan maanläheistä perusmeikkiäni, joka rakentuu hillityille, mutta hohtaville silmämeikkisävyille sekä peittävään meikkipohjaan, joka näyttää silti luonnolliselta. Tänään tuunasin arkimeikkiäni kivoilla rajauksilla ja punajuuren sävyisellä huulipunalla. Meikkiresepti löydät alta!

Hannamari Rahkonen Luonnonkosmetiikka 1 Meikkilook

3 x vinkkiä kestävän meikkipohjan luomiseen

1

Ihonhoito on kaiken A ja O

Kestävän ja kauniin meikkipohjan salaisuus on hyvin kosteutettu ja hoidettu iho. Mitä kimmoisammassa kunnossa iho on, sitä vähemmän meikkiä tarvitsee ja toisaalta sitä tasaisemmin meikki levittyy. Suosittelen kuorimaan kasvot varsinkin ennen juhlia pari päivää etukäteen ja tehokosteuttamaan hipiää iltaisin kasvovedellä, seerumilla sekä kasvoöljyllä.

Normaalille ja herkälle iholle kannattaa valita rakeeton entsymaattinen kuorinta, kun taas pintakuivalle, rasvaiselle tai epäpuhtaalle iholle mekaaninen kuorinta on usein parempi vaihtoehto. Se mitä iholle tehdään ennen meikkausta, riippuu ihotyypistä ja siitä millaista lopputulosta toivoo. Kaikki ihotyypit käydään joka tapauksessa ennen meikkausta läpi kasvovedellä ja imeytetään ihon tarpeisiin sopiva seerumi. Jos ihosi on kuiva, voit laittaa meikin alle myös pari tippaa kasvoöljyä. Muussa tapauksessa kasvoöljy voi olla viisainta skipata, jotta meikistä saadaan mahdollisimman kestävä.

2

Kerrosta ohuin kerroksin

Sen sijaan, että kasvoille lätkäisisi kerralla paksun ja tunkkaisen kerroksen meikkivoidetta, kannattaa suosia kevyitä kerroksia. Jos käytät voidemaista meikkipohjaa, levitä siveltimellä ohuita kerroksia, häivytä sormin ja lisää tarvittaessa uusia kevyitä kerroksia vain peittävyyttä vaativille alueille. Jos sen sijaan käytät meikkivoidetta tai BB-voidetta, levitä sitä ensin ohut kerros koko kasvoille ja lisää tarvittaessa voidemaista meikkituotetta peittävyyttä vaativille alueille. Näin meikkipohja pysyy luonnollisena ja raikkaana – peittävyydestä tai kestävyydestä tinkimättä.

3

Kiinnitys mineraalimeikkipuuterilla

Olen jo vuosia vannonut mineraalimeikkipuutereihin meikkipohjan kiinnittäjänä, koska ne sulautuvat ihoon täydellisesti! Parasta mineraalimeikkipuutereissa on se, että ne kiinnittävät voidemaiset meikkituotteet paikalleen ilman kipsimäistä tai jauhemaista lookia. Jos valitset mica-mineraalia sisältävän mineraalimeikkipuuterin, ihosta tulee lisäksi kauniin kuultava. Mahdollista kiiltoa voi korjata mineraalimeikkipuuterilla päivän mittaan ilman huolta siitä, että kasvot näyttäisivät puuteroidulta.

Tummat Silmanaluset Paras Peitevoide Miten Valita Oikea Meikkivoide Savy Lily Lolo Bb Voide Kokemuksia

Meikkipohja

Olen meikkipohjan suhteen voidemaisten tuotteiden ystävä, koska ne ovat useimmiten a) tarpeeksi peittäviä ja b) lopputuloksesta tulee kuin toinen iho. Ilahduin siis kovasti, kun huomasin että Lily Lololta on tullut valikoimiin voidemainen meikkipohja. Valitsin itselleni meikkipohjista vaaleimman, neutraalin beigen Cotton-sävyn, joka sopii useimmille suomalaisille. Kesää vasten otan käyttööni sävyn Silk, joka on aavistuksen lämpimämpi ja punertavampi – siis juuri täydellinen päivettyneelle iholle!

Meikkipohja muutti meikkipussiini pysyvästi, sillä sen peittävyys ja koostumus ovat yhtä hyvät kuin vuosikausia käyttämässäni luksusluonnonkosmetiikan vastaavassa (joka maksaa lähes puolet enemmän)! Rakastan etenkin tuotteen pehmeää koostumusta, sillä sen ansiosta levittyvyys ja sulautuvuus iholle hipovat täydellisyyttä. Kiitos erinomaisen pigmentin, kaikki ihon pienet ja isommatkin virheet peittyvät lopputuloksen ollessa samalla kuulas, tasainen ja superluonnollinen.

Itselläni on tapana levittää voidemainen meikkipohja ensin kevyesti tiheällä ja napakalla Concealer-siveltimellä poskipäille, leukaan, nenänpieliin, silmänalusille, keskelle otsaa sekä superohuesti silmäluomille, jolloin tuote toimii myös silmämeikin pohjustajana. Sitten taputtelen ja levitän voiteen tasaiseksi sormilla. Jos on tarve, tuotetta voi kerrostaa.

Lopuksi kiinnitin meikkipohjan mineraalimeikkipuuterilla sävyssä China Doll. Mineraalimeikkipuuteria voi käyttää myös yksinään meikkipohjana kerrostamalla puuteria hyvällä kabukilla useamman kerran, mutta itse suosin käyttöä ns. viimeistelyyn. Mineraalimeikeissä on se etu, että vaikka peittävyyttä saa kerrostamalla, meikkipohja pysyy silti todella kevyenä ja raikkaana.

En käyttänyt tässä meikissä sarjan BB-voiteita, mutta niistä löytyy siis kolme eri sävyä (yllä olevassa kuvassa kädessäni ylempänä neutraalin beige Fair ja alla keskivaalea persikkaan taittava Light). BB-voiteet sopivat mielestäni parhaiten kevyttä peittoa vaativalle iholle. Voiteissa on hyvä koostumus, mutta esimerkiksi oma ihoni on ollut viimeisen kuukauden ajan todella herkästi punoittava ja kaipaa siten vaativampaa peittävyyttä.

Paras Korostustuote Luonnonkosmetiikka

Varjostus ja korostus

Rakastan kevyen päivettynyttä meikkilookia, koska se tekee ihosta niin terveen näköisen. Levitin ilmavalla Bronzer-siveltimellä koko kasvoille pari kevyttä kerrosta vaaleanruskeaa Waikiki-mineraaliaurinkopuuteria. Aurinkopuuterissa on ripaus kultaista hohdetta ja sävy sopii erinomaisesti vaaleille kasvoille antaen kaunista hehkua sekä hennon päivettyneen lookin. Jos jauhemainen koostumus ei ole oma juttu, vaaleanruskea Illuminator Bronzed -hohdepuuteri on tälle erinomainen vaihtoehto!

Rakkauteni hohdetuotteisiin on suorastaan kyltymätön. Kasvojen korkeimpien kohtien korostukseen käytin Sunbeam-hohdekivipuuteria, jota levitin amorinkaaren yläpuolelle, nenänvarteen, suoraan kulmakarvojen ulkokulmaan (eli kulmakarvojen alle – nostaa katsetta), poskipäille ja kaikkien sääntöjen vastaisesti kevyesti myös otsan hiusrajaan. Suosittelen levittämiseen kompaktin kokoista ja ilmavaa sivellintä.

Poskipäille sudin kullan persikkaista Juicy Peach -poskipunaa, jossa on lempeää auringonlaskumaista lämpöä. Lily Lolon jauhemaisissa poskipunissa on se etu, ettei niitä oikeastaan voi annostella vahingossa liikaa: pigmenttiä on, mutta maltillisesti. Poskipunassa on niissäkin mukana luonnollista hohdetta, Lapin harakka kiittää. Poskipunan oikean paikan löydät hymyilemällä ja liu’uttamalla poskipunasivellintä poskilinjan korkeimmasta kohdasta viistosti kohti korvaa. Muista, että tässäkin kevyet kerrokset ovat parempi vaihtoehto kuin yksi tönkkö viiva!

Silmanrajaus Meikki Paras Hohdeluomivaripaletti

Monikäyttöinen Pedal to the Medal -luomiväripaletti.

Pinkki Huulipuna Lily Lolo Hannamari Rahkonen

Silmämeikki

Käytin silmämeikkiin Pedal to the Medal -luomiväripakettia, josta löytyy todella kivoja mattaisia sekä metallisena hohtavia luomivärejä maanläheisissä sävyissä. Vaikka pidän muutoin mineraalimeikeistä, luomivärien suhteen valitsen oikeastaan aina puristetut luomivärit (etenkin tummien sävyjen kohdalla), sillä olen mestari sotkemaan jauheilla kaiken.

Levitin ensin koko luomelle kostealla siveltimellä kullanhohtoista Gold Medal -sävyä (paletin viides sävy). Sen jälkeen levitin koko luomille kevyesti hohtavan beigeä Fuelled -sävyä (paletin toinen sävy). Tein silmän ulkosyrjiin kevyet banaanivarjostukset harmaalla Carbon-mattasävyllä (paletin kuudes sävy) ja vaaleanruskealla Pole Position -mattasävyllä (paletin kolmas sävy). Lopuksi häivytin rajat muhkealla ja pehmeällä Eye Blending -siveltimellä.

Jos haluat omaan silmämeikkiisi enemmän ytyä, käytä kaikkien sävyjen levittämiseen kostutettua sivellintä – pieni kosteus herättää sävyjen syvimmän olemuksen henkiin ja maksimoi intensiivisen lopputuloksen!

Luomivärileikkien jälkeen piirsin ylärajauksen ruskealla silmänrajauskynällä ihan ripsien tyveen. Piirsin rajauksen myös alaripsien alle. Se oli paksumpi silmien ulkonurkalla ja oheni silmien sisänurkkaa kohden. Häivytin alarajauksen Eye Liner Smudge -siveltimen kumimaisella päällä ja luomiväripaletista löytyvällä pehmeän ruskealla Pole Position -sävyllä.

Lopuksi sudin ripsiin kaksi kerrosta Big Lash -ripsiväriä, jossa on täydellinen harja ja koostumus! Ripsari ei varissut tai levinnyt päivän aikana lainkaan, mutta suurin yllätys oli se miten taivutukset pysyivät koko päivän samanlaisina kuin aamulla meikatessa. Olen jo aiemmin palkinnut Lily Lolon ripsivärin luonnonkosmetiikan parhaana eikä tämä uutuus tehnyt poikkeusta hehkutukseen. Levittyvyys, ripsien erottuvuus ja ripsivärimassan tarttuminen ripsiin on täydellisen hyvä. Pidän hämähäkkimäisistä räpsyripsistä sekä tuuheasta lopputuloksesta ja sitä sain!

Lily Lolo Huulikiilto Kokemuksia Hannamari Rahkonen Lily Lolo Meikkilook

Kulmat ja huulet

Kulmat täytin Medium-sävyisellä kulmakarvaduolla, josta löytyy kulmavaha ja vaaleanruskea kulmaväri. Levitin kulmavahaa hyvin kevyen kerroksen Angled Liner Smudge -siveltimellä ja sitten täytin kulmien tyhjät kohdat kulmavärillä siten, että vedin Eye Liner Smudge -siveltimellä pitkiä karvansuuntaisia vetoja siveltimen rajauspäällä. Lopuksi pehmensin lopputuloksen vielä Angled Brow-Smudge -siveltimen harjapäällä.

Huulille sudin yhtä arkilemppariani, kirkasta Clear-huulikiiltoa. Lily Lolon huulikiillot ovat arjen luottokavereitani, laukussani on aina yksi tai kaksi sarjan huulikiiltoa! Käytän eniten arjessa kirkkaan rinnalla mehevän vaaleanpunaista Scandalipsia ja nudepinkkiä Whisperiä.

Huulipunien suhteen olen voimakkaiden sävyjen ystävä ja Lily Lolon kirkkaan pinkistä Passion Pink -huulipunasävystä tuli heittämällä luottotuotteeni! Rakastan pinkkiä huulipunaa, se sopii hyvin yhteen luonnollisen meikin ja tummien piirteideni kanssa. Täydellisen mehevän punajuurisessa sävyssä on häivähdys lämpöä ja koostumus on samettisen pehmeä.

Hannamari Rahkonen

Käy osallistumassa Instagramissani Lily Lolo -arvontaan, jossa voit voittaa 100 € arvoisen Lily Lolo -lahjakortin! Pääset arvontakuvaan suoraan tästä linkistä. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 29.3.2020 klo 23.59 saakka. Voittajalle ilmoitetaan voitosta Instagramin kautta.

Vegaaniset Meikkisiveltimet Lily Lolo

Instagram – @hannamariyellowmood

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Kuvat Hannamari Rahkonen

Saana

Olin niiin helpottunut kun tämä meikkivoide tuli markkinoille, Nui on loistava mutta allergisoi eikä vastaavan peittävyyden meikkivoidetta ole löytynyt ennen tätä. Tilasin pari kuukautta sitten sokkona myös tuon cotton-sävyn kun kukaan ei ollut tätä vielä arvostellut missään, mutta onneksi ei ollut pettymys! Hyvä vinkki on ollut myös käyttää tämän alla hitusen puuteria ikään kuin primerina, levittyy vielä paremmin. Itse laitan meikkivoiteen alle ja päälle Lily lolon translucent silkiä, mutta täytyy kokeilla myös tuolla mineraalimeikkipuuterilla saisko vielä pysyvämpää :)

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Onpa kiva kuulla! Tuo voidemainen meikkipohja on nii'in hyvä, meinasin tipahtaa pyrstölleni, kun näin miten edullinen se on. Hinta-laatusuhde on kyllä ihan huippuluokkaa verrattuna moniin kalliimpiin brändeihin. Ja hei, tosi kiva toi puuterivinkki voidemaisen meikkipohjan alle – toimii erinomaisesti varmasti rasvoittuvalla iholla ja kesää vasten normaalillakin iholla. Kaunista maaliskuun loppua :)

Vastaa
Maria

Ooh, nyt on kyllä kysyttävä mikä se luksus-lemppari siis on? Nui on itselle se The meikkivoide, hinta vaan ja tällä hetkellä oma sävy on ollut loppu.. Kovasti mietin olisiko tuosta kilpailijaksi? Kovin kranttu olen meikkivoiteiden suhteen.. :D

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Löytyy vanhoja Green Beauty Awardseja lukemalla :) En ole testannut Nuin meikkivoidetta, koska toistaiseksi olen tykännyt omalla iholla vain Essen aurinkosuojan sisältävästä meikkivoiteesta ja käyttänyt muuten aina voidemaisia meikkipohjia. Suosittelen kyllä lämpimästi kokeilemaan Lily Lolon meikkipohjaa – jos se ei syystä tai toisesta olisi oma juttu koko kasvoilla käytettäväksi, toimii erinomaisena peiteaineena!

Vastaa
Jonna

Ihana meikki 😮❤ Sun tutoriaalit on tosi hyviä.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Edullisen luonnonkosmetiikan parhaat koko perheelle
2 x meikkilookia edullisen luonnonkosmetiikan parhailla meikeillä
Suuri luonnonkosmetiikan aurinkosuojaopas
Kesäkurpitsapastan valmistamisen ABC