Kesän 8 x parasta luonnonkosmetiikan naamiota

Kaupallinen yhteistyö House of Organic.

Kasvonaamiot Parhaat Luonnonkosmetiikan Naamiot Eri Ihotyypeille Kasvonaamiot Parhaat Luonnonkosmetiikan Naamiot Eri Ihotyypeille 5

Käytätkö säännöllisesti kasvonaamiota?

Kasvonaamiot ovat monesti ihonhoidossa juuri se osanen, joka jää puuttumaan rutiineista, tai vähintäänkin unohtuu helpoiten. Pähkinänkuoressa naamiot ovat viikottain käytettäviä ihon tehohoitoja, jotka valitaan oman ihon sen hetkisten tarpeiden ja toivotun vaikutuksen mukaan. Talvisin on usein parempi turvautua paksumpiin ja kosteuttavampiin vaihtoehtoihin, kun taas kesällä moni kaipaa syväpuhdistavaa ja kirkastavaa vaikutusta, jotta iho pysyy mahdollisimman heleänä eivätkä ihohuokoset tukkiudu.

Luonnonkosmetiikasta löytyy tänä päivänä mahdoton määrä erilaisia naamioita erilaisten ihojen erityistarpeisiin, ja tähän postaukseen kokosin kesäaikaan sopivia vaihtoehtoja niin ikääntyvälle, kuivalle kuin kirkastusta ja syväpuhdistustakin kaipaaville ihoille. Naamio levitetään aina puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa 10-20 minuutin ajan (pl. hedelmähapponaamiot, joiden vaikutusaika on yleensä 1-5 minuuttia), jonka jälkeen se huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Naamiota voi käyttää 1-3 kertaa viikossa oman ihon tarpeiden mukaan.

Kasvonaamiot Parhaat Luonnonkosmetiikan Naamiot Eri Ihotyypeille 4

Tuote ja hinta: Antipodes Aura Manuka Honey -kasvonaamio | 34,90 €

Mitä lupaa: Kosteuttaa ja puhdistaa.

Raaka-aineet: Vaniljalle ja mandariinille tuoksuvan naamion tähtiraaka-aine on ihon pH:ta tasapainoittava vahva 20+ manukahunaja. Manuka poistaa kuollutta ihosolukkoa sekä ennaltaehkäisee, hoitaa ja vähentää tulehdusta iholla. Lisäksi naamiossa on pehmentävää avokadoöljyä, viininrypäleuutetta, porkkanaöljyä, kosteuttavaa Pohutuwaka bloom -uutetta.

Kenelle: Ylellinen manukahunaja-naamio sopii kaikille ihotyypeille, myös herkemmälle iholle. Lempeän kermainen koostumus on kerrassaan ihana, ja etenkin nyt kesällä naamio sopii aivan täydellisesti auringon jälkeiseen ihon kosteuttamiseen. Oman käyttökokemukseni mukaan manukahunaja-naamio on hyvin miedosti puhdistava ja loistaa ennemminkin juuri kosteuttavalla vaikutuksellaan. Ihosta tulee ravitun, pehmeän, sileän sekä kosteutetun tuntuinen. Ihana tuote, johon ainakin itse ihastuin ensikokeilulla!

Kasvonaamiot Parhaat Luonnonkosmetiikan Naamiot Eri Ihotyypeille 9

Tuote: Neal’s Yard Remedies Rejuvenating Frankincense -naamio

Mitä lupaa: Kiinteyttää, kosteuttaa ja ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkejä.

Raaka-aineet: Taikapähkinävettä, kosteutta ihoon sitovaa hyaluronihappoa, mineraalipitoista leväuutetta, anti-imflammatorista ja ikääntymisen merkkejä häivyttävää baobaböljyä, arpia vaalentavaa ja kiinteyttävää frankincensea, ihovaurioiden parantumista kiihdyttävää ja tulehdusta hillitsevää kurkumauutetta, kehäkukkauutetta, gotu kola -uutetta ja aloe veraa. Huomionarvoista on, että 95 % raaka-aineista on luomua!

Kenelle: Neal’sin geelimäisen koostumuksen omaava kuningatarnaamio sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti ikääntyvälle ja samealle iholle. Pidän siitä miten naamio on kuin tiivistettyä seerumia – pääraaka-aineet ovat todella tehokkaita minkä lisäksi niiden käyttö uutemuodossa nostaa naamion napakoittavan vaikutuksen uusiin sfääreihin. Naamion poishuuhtelun jälkeen iho kaipaa aina kunnon kasvovesikylvyn, seerumin ja kasvoöljyn, ja niin on etenkin tämän geelimäisen naamion kohdalla, koska siinä ei ole mukana hoitavia öljyjä. Ehkä kannattaa myös huomioida se, että naamiota käyttää kesäisin vain yötä vasten sen sisältämien eteeristen sitrusöljyjen vuoksi (vaikka niitä onkin tuotteessa vähän). Kaiken kaikkiaan todella ylellinen, ihanan napakoittava naamio +30 -iholle!

Kasvonaamiot Parhaat Luonnonkosmetiikan Naamiot Eri Ihotyypeille 10

Tuote ja hinta: Bybi Beauty Detox Dust -naamio | 28,90 €

Mitä lupaa: Syväpuhdistaa ja kirkastaa.

Raaka-aineet: Naamiojauhe sisältää kaurajauhoa, hellävaraisesti puhdistavaa kaoliinisavea, kookoksesta valmistettua aktiivihiiltä, intianlootusta, kirkastavaa siberian gingengiä, entsymaattisesti kuorivaa papaiinia, palmarosaöljyä ja mustaherukkauutetta.

Kenelle: Detox Dust toimii parhaiten helposti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle, koska se supistaa ihohuokosia ja hillitsee talintuotantoa. Lasipulloon pakattu kuorintajauhe on tyylikäs ja sympaattinen konsepti, joka sopii varioitavuutensa ansiosta kesäiseen mökkielämään ja leppoisiin löylyihin kuin nenä päähän! Suosittelen, että jauheen sekoittaa veden sijaan joko humektanttina toimivaan hunajaan tai viilentävään luonnonjogurttiin, jotta naamion puhdistava vaikutus ei ole liian kuivattava. Vaikutuksiltaan naamio on kirkastava, kiitos papaiinientsyymin ja siperian ginsengin!

Kasvonaamiot Parhaat Luonnonkosmetiikan Naamiot Eri Ihotyypeille 12

Tuote ja hinta: AYU Ayervedic Sandalwood -naamiojauhe | 21,90 €

Mitä lupaa: Pehmentää, puhdistaa, rauhoittaa ja kiinteyttää.

Raaka-aineet: Mineraalipitoista valkoista vulkaanista savea, kuorivaa riisijauhoa, tulehduksia hillitsevää santelipuu-uutetta-, ja eteeristä öljyä sekä mineraalirikasta leväuutetta.

Kenelle: AYU:n santelipuu-naamiojauhe sopii parhaiten supistavan ja talintuotantoa hillitsevän vaikutuksensa vuoksi rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Santeli on vanha ayervedinen yrtti, joka hillitsee jo ilmenneitä tulehduksia, supistaa ja pienentää ihohuokosia sekä hidastaa ikääntymisen merkkejä. Siinä missä Detox Dust -kuorintajauhe kirkastaa, AYU:n naamio ennemminkin rauhoittaa ihoa – etenkin, jos sen sekoittaa veden sijasta hunajaan tai jogurttiin.

Kasvonaamiot Parhaat Luonnonkosmetiikan Naamiot Eri Ihotyypeille 11

Tuote ja hinta: AYU Avocado Papaya -naamiojauhe | 21,90 €

Mitä lupaa: Kosteuttaa, ravitsee, sydäpuhdistaa ja silottaa ryppyjä.

Raaka-aineet: Mineraalipitoista valkoista vulkaanista savea, kuorivaa riisijauhoa, avokadouutetta, kirkastavaa papaiinientsyymiä, papaijaöljyä ja avokadoöljyä.

Kenelle: Hedelmäisen tuoksuinen Avocado Papaya -naamiojauhe sopii kaikille muille paitsi kuivalle ihotyypille tuomaan hipiälle kirkkautta ja tasoittamaan ihonsävyä. Papaiinientsyymi kuorii entsymaattisesti pois kuollutta ihosolukkoa, parantaa ihon vastaanottavaisuutta ja avokado lievittää muun muassa auringon aiheuttamia vaurioita, kosteuttaa ja hillitsee tulehdusta. Kaiken kaikkiaan kyseessä on todella herkullinen naamio, joka tuo kasvoille kaunista kesähehkua.

Kasvonaamiot Parhaat Luonnonkosmetiikan Naamiot Eri Ihotyypeille 2

Tuote ja hinta: Cattier Masque Argile -naamio | 9,50 €

Mitä lupaa: Poistaa epäpuhtauksia, pehmentää ja rauhoittaa.

Raaka-aineet: Syväpuhdistavaa kaoliinisavea, viilentävää piparminttu-uutetta, taikapähkinävettä, ihoidenttistä ja kosteuttavaa jojobaöljyä, palsamipelargonia, maitohappoa ja piparminttuöljyä.

Kenelle: Cattierin kuivalle iholle suunnatussa savinaamiossa on kerrassaan upea hinta-laatusuhde! Kevyesti viilentävä naamiomassa on pehmeää, levittyy kuin unelma, puhdistaa hellävaraisesti eikä saa ihoa kiristelemään samalla tavalla kuten perinteisillä savinaamioilla on tapana tehdä. Hellävarainen savinaamio sopii myös herkälle iholle. Tämä naamio on omiaan puhdistamaan kasvojen ihon aurinkosuojien sisältämistä mineraalifilttereistä ja pitämään ihohuokoset hengittävinä.

Kasvonaamiot Parhaat Luonnonkosmetiikan Naamiot Eri Ihotyypeille 6 Kasvonaamiot Parhaat Luonnonkosmetiikan Naamiot Eri Ihotyypeille 7

Tuote ja hinta: Evolve Radiant Glow -naamio | 22,90 €

Mitä lupaa: Kirkastaa, puhdistaa, heleyttää ja tasoittaa ihonsävyä.

Raaka-aineet: Naamio sisältää kasviglyseriiniä, vapailta happiradikaaleilta suojaavaa manteliöljyä, puhdistavaa ja kuorivaa kaoliinia, mekaanisesti kuorivaa ja mikroskooppisen hienoa kookoksenkuorijauhetta, ihon verenkiertoa stimuloivaa ja antioksidanttipitoista raakakaakaojauhetta, appelsiininkukkavettä sekä vaniljauutetta.

Kenelle: Suklaavanukkaan tuoksuinen naamiomassa on omiaan tukkeutuneen, epäpuhtaan, samean ja stressaantuneen ihon pikakirkastamiseen. Erinomainen etenkin juuri ennen juhlia käytettäväksi kauneusboostiksi, koska naamio heleyttää sekä ihoa mekaanisesti kuorivilla kookosrakeilla että tehokkaalla raakakaakaolla. Kuorivia hiukkasia on runsaasti ja iho on naamion jäljiltä pehmeä kuin persikka! Herkkäihoisille suklaakuorinta ei passaa, mutta muille Radiant Glow toimii kirkastavan vaikutuksen lisäksi tehokkaana fysikaalisten mineraalifiltterien poistajana.

Kasvonaamiot Parhaat Luonnonkosmetiikan Naamiot Eri Ihotyypeille 3

Tuote ja hinta: Mádara Re:gene -naamio | 38,90 €

Mitä lupaa: Kohottaa, silottaa, tehdä ihosta täyteläisen, kimmoisan ja palauttaa kasvojen nuorekkaat piirteet.

Raaka-aineet: Koivunmahlaa, sheavoita, jojobaa, macadamiaöljyä, kaakaovoita, bioteknisesti johdettuja aminohappoja, Cell Repair Bio-Complex-kasviuuteyhdistelmää jossa on mm. tyrniuutetta, mustikkauutetta, ihon haavautumien paranemista nopeuttavaa puna-apilaa,
ikääntymisen merkkejä hidastavaa kortetta, ihon elastisuutta lisäävää poimulehteä, hyaluronihappoa, hevoskastanjaa, kierumataraa ja humektanttina toimivaa PCA:ta.

Kenelle: Näiden naamiomittelöiden ehdottomasti teknisin vaihtoehto sopii parhaiten ikääntyvän, +35 ikäisen ihon hoitoon. Naamio lupaa luonnonkosmetiikaksi hämmästyttävän paljon ja sitä markkinoidaankin ei-kirurgisena hoitona, joka palauttaa ihon kimmoisuuden. Monipuolinen ja tehokas raaka-ainecocktail on omiaan tukemaan ihosolujen uudistumista ja kudoksia sekä ihon rakenteista vastaavan kollageenin sekä elastiinin tuotantoa. Jos olet etsinyt superheleyttävää, oikeasti ihoa napakoittavaa ja silottavaa naamiota, tässä se on! Itse käytän naamiota pari kertaa kuussa tehohoitona, sillä kolmikymppinen ihoni ei tarvitse ihan vielä näin liftaavaa naamiota.

Kasvonaamiot Parhaat Luonnonkosmetiikan Naamiot Eri Ihotyypeille 8

Instagram – @hannamariyellowmood

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Kuvat Hannamari Rahkonen

Suski

Hei!
Nämä on minusta ihan parhaita tuotepostauksia, joissa näkee selvästi tuotteen koostumuksen. Rakastan näitä! Itselleni on koostumus hyvin tärkeä asia tuotetta valittaessa ja ilman sitä, itselläni jöä helposti jokin tuote kokeilematta pelkän tekstin perusteella vaikka ser siten vaikuttaisikin sopoivalta itselleni. Koostumus menee itsellä kaiken muun edelle incin lisäksi. Mikä oli sinun oma suosikkisi ja millainen ihotyyppi sinulla on?
Lisää siis tämän tyyppisiä postauksia :D

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Ymmärrän hyvin, koostumuksella on iso merkitys käyttökokemukseen! Näistä oma suosikkini oli varmaankin Antipodesin manukahunaja-naamio: se on hoitava, lempeä, kirkastava ja sopii jokaiseen vuodenaikaan. Ihotyyppini on normaali, mutta minulla on taipumusta rosaceaan.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Ihon C-vitamiinitankkaus, eli tulkoon kirkkaus!
Kesän raikkain ja hehkuvin meikkilook
Abel Vita Odor Pink Iris – pehmeää kukkapuuteria iholle
2 x kesäistä meikkilookia Zuii Lux -tuotteilla