Anna palautetta – jaossa 3 x Kiitos hyvää -reseptikirjaa!

 INSTAGRAM | FACEBOOK

kiitoshyvää_raakakakku_virpimikkonen_hannamarirahkonen_yellowmood1

Sivustoni on ollut auki suurelle yleisölle vasta aivan muutamia päiviä ja olen todella iloinen siitä miten sivusto on otettu vastaan, kiitos! Kauniit sananne ovat tuntuneet kaiken (ajoittain uuvuttavankin) vaivannäön jälkeen suurelta palkinnolta. Saitti tulee saamaan tässä loppukevään aikana vielä oman osionsa Halography-valokuvauspalvelujen muodossa, mutta muutoin alamme olla valmiita – vai alammeko sittenkään, siitä kerrotte te!

kiitoshyvää_raakakakku_virpimikkonen_hannamarirahkonen_yellowmood2

Kuulisin tässä vaiheessa enemmän kuin mielelläni mitä sinä ajattelet sivustoni toimivuudesta. Älä epäröi kommentoida pienimmistäkään huomioista tai hassuista yksityiskohdista, sillä teitä vartenhan minä tätä teen. Mitä useampaa sivusto palvelee, sitä iloisempi olen.

Voit kirjoittaa huomioitasi vapaamuotoisesti tai käyttää vastausapuna näistä kysymyksiä: Onko sivustoa helppo käyttää? Miellyttääkö sivuston ulkoasu? Tuntuuko kommentointi helpolta? Entä postausten jakaminen? Puuttuuko sivulta jotakin olennaista? Mikä on parasta/huonointa? Oletko joutunut bugin kanssa kasvokkain? Lataako sivusto hyvin?

Palkitsen kolme onnekasta vastaajaa Virpi Mikkosen upealla Kiitos hyvää -reseptikirjalla. Vastausaikaa on sunnuntaihin 19.4.2015 klo 00.00 saakka. Olen jo korvat höröllä, kuulemme! 

IG | FB

Nooruli

Moikka!! Upealta näyttää! Ja ihanan pirtsakat sivut. Olen lukenut blogiasi alusta asti ja sinun näköisethän nämä on :) En tiedä mitä täältä puuttuisi, esittelytekstiäkin oli mukava lukea ja kuvat ovat tietysti kanssa hurjan hyviä. En ole vasta kun puhelimella näitä sivuja katsonut, mutta hyvin näyttäis toimivan ja selkeät on. Kommentointikin taitaa onnistua ihan näppärästi! Parasta tietysti on sun reseptit ja blogi postauksia odotan innolla. Olet huiman hyvä kirjoittamaan, tuo Virpin kirjastakin kirjoitettu postaus on niin kauniin sanoin kirjoitettu, hänenkin blogia luin aikoinaan ja tuo kirja pitäisi ehdottomasti kaikkien leipomisesta kiinnostuneiden omistaa :D Mitään huonoa en sivuista vielä keksi.. Muuta kun että liian vähän postauksia :) Sorry mutta täältä suunnalta tulee vain ruusuja.. Hyvää kevättä sinne pohjoiseen!

Vastaa
pirre

Upeat sivustot!

Vastaa
NinaS

Tämä on nyt toinen vai kolmas kerta kun tänne eksyn ja ainakaan vielä ei ole mitään pahaa sanottavaa.
Voinen rehellisesti myöntää, että seurailin sinua lilyn aikoina, mutta siirryttyäsi jolieen on seuraaminen vähän jäänyt. Joliesta ei ole mitään pahaa sanottavaa ja tilailen yhä edelleen tuotteita, mutta pidin niitä sivuja jotenkin epätoimivina. Blogisi lukeminen jäi vähemmälle koska minusta sivusto ei täysin toiminut. Nyt minusta tuntuu että alan taas ahkerammin seurailla, koska nämä sivut ovat ihanat :)

Vastaa
Outi

Sivusi ovat selkeät, energiset ja positiiviset. Kuvat ovat huolella otettuja ja toimivat todellisina inspiraatioina alkaa kokkailemaan :)

Ihania, uudenlaisia reseptejä ja mikä parasta sopivat omaan ruokavaliooni täydellisesti :)

Sivuiltasi voi tulla hakemaan tuulahduksen hyvää energiaa !

Terv. Toinen yrittäjä joka rakastaa rauhallisia aamuja ja kahvia :)

Vastaa
Salla

Ruusuja täältäkin! Blogissa on mielenkiintoisia aiheita, ihanan rouheita ja maanläheisiä kuvia. Sivuja on helppo selailla puhelimella. Ei muuta kuin lisää tarinoita!

Vastaa
Marija Malkki

Aivan ihanat sivustot! Toimivat mainiosti puhelimella, pääosin käynkin täällä kännykästä. Onko tulevaisuudessa resepteille tulossa oma hakutoiminto tai joku muu tapa jolla voisi helposti löytää etsimänsä resepti, nythän niitä on vain muutama ja niitä pystyy selaamaan helposti mutta sitten kun niitä on enemmän, miten löydän juuri sen ihanan reseptisi :)
Kiitos ihanista resepteista!!!

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Hei Marija ja kiitos! Lisäsin nyt heti tuonne Reseptit-osioon tuon hakutoiminnon. Tuo toiminto etsii sisältöä nyt koko sivustoni sisällöstä, mutta selvitän voisimmeko saada tuolle osiolle täysin oman hakutoiminnon :)

Vastaa
sini

Hei,

löysin sivusi ensimmäisen kerran instagramin kautta ja jäin koukkuun jäätelökuvaan. Oli pakko tulla tarkistamaan tänne resepti. Nyt halu kokeilla reseptejäsi on vain laajentunut entisestään ja käynkin täällä vähintään kerran päivässä lukemassa reseptejä läpi ihan vain ettei unohtuisi mitä pitää kaupasta ostaa.

Minulla on kerran ollur ongelmia sivun lataamisen kanssa juurikin ruokakaupassa, mutta ongelma oli lähinnä surkea nettini. Mieheni kännystä kävimme täällä sitten katsomassa ohjeet.

Kehitys ehdotuksena voisi resepteissä mainita jos jotkin ruoka-aineet eivät löydy normi marketti tavarana. Olen noviisi näiden suhteen ja käytin kerran mieheni kanssa 10 minuuttia etsimällä sokeria, jota ei lopultakaan löytynyt.xD tämä kuitenkin varmaan vain minun ongelmani. Hih.

lisäksi kuten aiemmin oli mainittu voisi reseptejä järjestää jonkinlaiseen hakemistoon, josta ne olisi helppo löytää myös nopeasti liikenteessä.

Kokonaisuudessan kuitenkin erittäin hyvin toteutettu ja helppolukuinen sivu..varsinkin ruokakuvasi tuovat hyvänmielen joka kerta.

Jatka samaan malliin!

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Kiitos Sini! Reseptit-osiosta löytyy nyt hakutoiminto ensimmäisenä, toivottavasti tämä auttaa ainakin nyt alkuun. Raaka-aineiden ostopaikat ovat myös erittäin hyvä ajatus :)

Vastaa
J

Reseptit voisi olla jossain listattuna, niin niitä olisi helpompi selailla :) Muuten oikein toimivaa!
Mukavaa kevättä!

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Kertoisitko vielä millä tavalla listattuna? Ajaisiko oma tagipilvi saman asian? :)

Vastaa
niinasusanna

Hei,

En enää muista missä yhteydessä törmäsin blogiisi, mutta koukutuin samantien!
Pidän sivuston ulkonäöstä, sillä kuvat ovat houkuttelevia ja esteettisiä, eikä blogi ole liian rönsyilevä.
Resepteille voisi tosin tulla joitakin "alakategorioita" tms, jotta esim. suklaahimoissa löytäisi nopeammin siihen auttavat tai sen taltuttavat reseptit. ;)

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Oikein hyvä ajatus, lähden työstämään näitä alakategorioita :)

Vastaa
Jenni

Hei ja onnea uusista sivuista!
Selaan puhelimella pääasiassa ja hyvin näyttää toimivan. Pidän selkeästä ulkoasusta ja huolitellut, kauniit kuvat ovat upeat. Miellyttävät käyttää kaikin puolin. Ja ehdottomasti arvostan hyvää kielitaitoa, se ei ole mikään yksistään selvyys. ❤️

Vastaa
Heidi

Tykkään tosi paljon! Ekana tuli mieleen reseptiosio ja se sitten löytyikin heti :) siellä olis kiva olla joku lista mistä plärätä reseptejä. Tykkään myös siitä että sivusto on oikeasti keltainen kuten nimikin kertoo :D

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Kiitos! Reseptiosiosta löytyy nyt haku, arkisto ja tagipilvi. Ne ovat toistaiseksi yhteiset tämän Yellow moodin kanssa, mutta katsotaan josko sinne saisi piakkoin myös ovat naviskat :)

Vastaa
taru

Selkeä ulkoasu ja kauniita kuvia blogissasi. Odotan innolla kaikenlaisia reseptejä. Hyvin toimii ja kiva kun löysin blogisi juuri.

Vastaa
nokonuuka

Olen vieraillut sivustolla vasta pari kertaa, mutta jo nyt tiedän eksyväni tänne uudestaankin!

Ilhadun visuaalisesti kauniista kuvista, kiinnostavista teksteistä ja selkeästi toimivasta sivustosta. Erityisesti olen kiinnostunut luonnonkosmetiikka-jutuista ja resepteistä.

Samoin kuin moni muukin näköjään, kaipailisin resepteistä jonkinlaista listaa. Esim. alaotsikoiden "leivonta", "suolainen" tms. alla voisi näkyä ihan listana kaikkien siihen kategoriaan kuuluvien reseptien otsikot.
Ja aivan mahtava idea tuo, että olisi kiva, jos vaikeammin saatavista ainesosista olisi maininta, ettei innostuisi ja huomaisi vasta kaupan hyllyjen välissä kokkailuhasveen olevan saavuttamattomissa :)

Mutta nämä ovat pikkujuttuja, kiitos vielä kiinnostavista jutuista!

Vastaa
Marja

Sivut toimivat hyvin kännykällä ja pääsin seuraamaan myös Instagramissa kätevästi linkin kautta.

Vastaa
Anastasia

Selkeät ja toimivat sivut! :)

Vastaa
maria

Kauniit ja raikkaat sivut! Plussaa siitä että reseptit löytyy erikseen, kategoriat olisivat super (pääruoat, salaatit, jne). Etusivu on mielestäni turha :)

Vastaa
Ripsiväriä Villasukissa

Mielestäni ulkoasu on erittäin raikas, kevyt ja ilmava. Nuo etusivun kuvakkeet ovat hyvin havainnollistavia ja selkeitä hahmottaa.Ainut asia, mistä olin aluksi hieman hämmentynyt oli se, kun klikkailin innoissani lapsen kasvojen kohdalla ja mitään ei tapahtunut. Tajusin heti sen perään, että jotain sinne on varmastikin vasta tulossa :)
Sivut ovat toimineet paljon vakaammin ja nopeammin kuin aikaisemmat ja mitään bugeja en ole kohdannut.
Tämä on ensimmäinen kommenttini täällä uudella sivustolla ja hyvin tämän lisääminen onnistui, no problem at all!

Kaiken kaikkiaan, sivustosi on kuin kevyt ja virkistävä tuulahdus täynnä pohjoisen raikkautta ja kauneutta :)
Odotan innolla sivustosi täydellistä kukkaan puhkeamista!

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Olet oikeassa, se etusivun tyhjä kenno on vielä vähän hassu. Siihen on tulossa valokuvauspalveluni Halographyn oma sivu ihan pian :) Kiitos kommentistasi!

Vastaa
Kati

En ole mikään kauhean innokas blogien selaaja mutta joskus vaan jää koukkuun

Vastaa
Matilde

Mielestäni sivustoa on helppo ja kätevä käyttää. Sivuston ulkoasu on miellyttävä.

Vastaa
Paula

Kauniit kuvat ja levolliset sivut.

Vastaa
Minttu

Olen seurannut uutta sivua vain puhelimella, mutta kyllä silläkin näyttää hyvältä :) Tämä blogi on ollut aina yksi lemppareistani, erityisesti ulkonäköseikkojen johdosta (kuvat on erittäin hyvälaatusia). Nyt ei tule yhtään risuja, ruusuja vain. Kiitos että jaksat kirjoittaa tätä blogia ♡

Vastaa
Minya

Sivusto on raikas ja selkeä.. ja nuo sun reseptit!! Pitää ottaa joku juhlapäivä niiden kokeilemiseen (raakajutuissa kun ei aina tuo keveys mene samaa tahtia terveellisyyden kanssa :D).

Tuosta kirjasta olen jo tovin haaveillut, uskon, että tulisi käyttöön asti. Vehnättömällä ja sokerittomalla menty vuodesta 2007 lähtien :)..

Vastaa
Cee Seikkis

Tosi kivat ja selkeät sivut! Seurailen ahkeraan ☺

Vastaa
Randen

Moikka ja onnittelut uusista sivuista! Sivut ovat todella näyttävät ja mielestäni kaikki toimii niin kuin pitääkin, tai ainakin tähän mennessä on toiminut. Lisää sisältöä (reseptejä :) vaan vähitellen niin varmasti tulee vierailtua täällä lähes päivittäin. Sivujen ulkoasu on kyllä tosi onnistunut: pirteät ja selkeät sivut.

Vastaa
Merja-Liisa Bredenberg

Pidän kovasti sivustostasi ja varsinkin ruokaohjeistasi, joista olenkin jo joitakin laittanut linkkiluettelooni kokeiltaviksi. Käytän samsungin minitablettia ja muuten toimii hyvin, mutta tämän kommentin kirjoittaminen onnistui vain pystyasennossa. Jos käännän tabletin vaaka-asentoon, juuri kirjoittamani teksti ei näy minulle, vaan menee jonnekin ylös näkymättömiin, niin etten näe, mitä olen kirjoittamassa. Gluteenittomat ja maidottomat ja varsinkin raakaruokaohjeet kiinnostavat, joten odotan innolla uusia postauksiasi.

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Kiitos tiedosta, ilmoitan tästä mun web designerille ja katsomme mitä voisimme tehdä asian hyväksi! :)

Vastaa
Eve

Pidän kovasti blogistasi! Kauniita kuvia, herkullisen oloisia ja selkeitä reseptejä. Sivusto lataa ja muutenkin toimii minulla ihan hyvin.

Vastaa
Mari

Aivan ihanat sivut ja reseptit näyttävät houkuttelevilta, varmasti menevät kokeiluun!

Vastaa
jonnna

Tykkään raakaravinnossa ja erityisesti raakaleivonnassa siitä, että hyvää syötävää saa aikaiseksi kaapista jo löytyvistä aineksista pienin variaatioin. Äkkiseltään selatessani ainakin näytti, että tämän tyyppisiä ohjeita löytyi eikä vain eksoottisia hifistelyjuttuja, joiden aineksia myydään yhdessä kaupassa pääkaupunkiseudulla.

Vastaa
Sna

Upeita kuvia sivuillasi, ja niiden kanssa tämä selkeästä layout toimii mainiosti. Olen aiemmin HaLo-blogiasi seurannut enemmän ja vähemmän säännöllisesti, mutta täällä kuvat pääsevät paremmin oikeuksiinsa. Voin ilolla selailla kaikenlaisia raakaruokareseptejä, ja miettiä mitä niistä seuraavaksi kokeilisi. En ainakaan näin äkkiseltää ole ongelmiin tai ihmetyksiin törmännyt, joten keep up the good work! :)

Vastaa
Heli

Visuaalisesti kaunis blogi, helppo lukea. Pidän siitä, että gluteenittomia reseptejä on paljon ja ne löytyvät helposti. Smoothieohjeita toivoisin lisää.

Vastaa
Ellinen

Hei! Tykkään ulkoasusta, tosi nätti. Nytkin tulin illalla rentoutumaan ja katselemaan kauniita kuvia. Minulla on ollut nukkumisvaikeuksia viime aikoina ja ajattelin, että yrttitee ja harmonisten ja seesteisten kuvien katseleminen rauhoittaisivat mukavasti kohti nukkumaanmenoa. Katsotaan, miten käy. :)

Kiva, kun reseptit ovat omassa kategoriassaan. Löytyvät helposti, eikä tarvitse selailla kaikkia juttuja läpi. Kiitos vielä hurjasti aivan loistavasta linssikeittoreseptistä! Ihan paras. Jopa lihasuuntautunut poikaystävä kauhoo mielissään sitä lautaselleen.

Tykkään myös siitä, ettei sähköpostiosoitetta tarvitse laittaa koko maailman nähtäville kommentoitaessa. Kivaa on myös se, että kommentteihin pääsee sekä postauksen alusta että lopusta. Voisiko kommenttien määrä näkyä myös postauksen lopussa? Jos ei alussa hoksaa katsoa ja kiinnostaisi tietää, onko joku kommentoinut, niin olisi kätevä vilkaista postauksen lopusta.

Jään odottelemaan lisää juttuja. Kivaa viikonloppua!

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Uskon, että saamme tuon kommenttien määrän näkymään tuossa postauksen lopussakin. Todella hyvä ajatus, kiitos kauniista kommentista :)

Vastaa
Henna

Pidän sivujen selkeydestä ja tyylikkyydestä. Toivoisin että resepteissä olis jonkunlainen hintaosviitta paljon aineet tulevat maksamaan ☺️

Vastaa
Jonna Pennanen

Ammattimaisen näköiset sivut, kivaa, että pystyy seuraamaan Bloglovinissa!

Vastaa
laura

Mielettömän kauniita kuvia ja herkullisia reseptejä! Näistä on ollut myös paljon iloa ja lohtua ystävälleni joka vain hetki sitten sai kuulla sairastuneensa keliakiaan

Vastaa
Mari Vee

Mielestäsi tämä uusi sivu ja ilme ovat tosi raikkaat. Tallensin jo heti omiin suosikkeihini tämän kun julkaisit oman sivustosi. En keksi mitään kehitettävää tästä kun kaikki on niin kaunista ja helposti löydettävissä.

Vastaa
Annis

Kauniit ja toimivat sivut näin puhelimellakin selattuna. Etusivun vauva herätti minussakin hieman hämmennystä, kun ilman linkkiään se tuntui niin randomilta :D

Minäkin yhdyn ajatuksen reseptilistasta. Eli oma sivunsa, jossa on ihan vaikka aakkosellisena listauksena alakategorioihin jaoteltuna kaikki reseptit. Tällöin voi yhdellä selauksella nähdä kaikki reseptit vähän kuin kirjan sisällysluetteloa selaamalla ja todeta, mitä kaikkea löytyy yhdellä silmäyksellä :)

Onnea uudelle sivustolle!

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Kiitos Annis, selkeästikin tuo Resepti-osio kaipaa eniten huomiota :) Katsotaan minkälaisen ratkaisun keksimme, jotta saamme reseptit mahdollisimman selkeästi esille.

Vastaa
Aila

Selkeitä ja kauniita kuvia, hyviä erikoisruokaohjeita. Aion jatkossakin seurata.

Vastaa
Teija H

Sivusto on selkeä, joka on todella iso kriteeri sivujen lukemiselle ja kommentointi on myös helppoa.

Vastaa
Kipsuli

Seurasin blogiasi aikoinaan aktiivisemmin Lilyssä ja viime aikoina satunnaisemmin. Olen nyt ensimmäistä kertaa täällä ja hyvältä näyttää! Mielestäni sopivan yksinkertaista ja asiasanojen avulla on helppo löytää haluamansa aihepiirit. Joissain hyvissä blogeissa on pilattu itse asia liiallisella kikkailulla kenties tarkoituksena tehdä ulkoisesti mahdollisimman mielenkiintoinen sivusto, mutta lopputulos onkin sekava, vaikeakäyttöinen ja hitaasti latautuva. Sinun kohdallasi näin ei onneksi ole! Pidän erityisesti sisustamiseen ja DIY-juttuihin liittyvistä kirjoituksista sekä kosmetiikka-aiheista (niissäkin erityisesti DIY:t). Todella kauniit valokuvat ovat nautinnollista katsottavaa. Jatka samaan malliin ja onnea tähän päivään ja tulevaisuuteen!

Vastaa
marialoviisa

Sivusto on hyvin toimiva ja latautuu nopeasti. Sisältö on priimaa ja paljon ihania reseptejä. Reseptien löytymiseen voisi helpottaa myös raaka-aine tagit mitkä löytyisivät sivun oikeasta laidasta. Ukoasukin varmaan muovautuu vielä kohdalleen nyt tuntuu vielä ehkä hieman persoonattomalta. Plussaa selkeydestä!
Onnittelut sivustoista, hienoa työtä!

Vastaa
maisa

paljon hyviä reseptejä ja sivujen selaus on helppoa. Tehty hyvällä maulla!

Vastaa
Ansa-Maria

Tykkään sivustojen pirteästä, keväisestä ulkoasusta. Linkin kautta tullessa tähän blogin sivulle ei näkynyt tuota Yellow Mood-''logoa'', se tuli esiin vasta käydessäni ensin etusivulla ja klikatessani tuota Yellow Mood-otsikkoa.

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Kiitos tästä tärkeästä huomiosta Ansa-Maria, tämä korjataan heti ensi viikolla! :)

Vastaa
Yonna

Hei,

kiva sivut! Muuten ei ole huomautettavaa, mutta jos reseptiosioon saisi jaottelun, esim. jälkiruuat, pääruuat, herkut jne.. niin se helpottaisi sopivan reseptin löytymistä.

Olisipa ihana saada tuo kirja, näyttää niin herkulliselta ja ihanalta!

Vastaa
Elinakv

Ensivaikutelma sivustosta oli ehdottomasti positiivinen. Mukavan raikas ja selkeä ulkoasu. Tykkään etusivusta ja siitä että kuvat toimivat linkkeinä, mutta vähän häiritsi se, että yksi kuva ei olekaan linkki kuten muut (vauvan kuva). En myöskään osaa yhdistää vauvaa sivusi sisältöön, joten siihen voisi ehkä miettiä jonkun osuvammankin kuvan? Hyvä että reseptit löytyvät omasta osiostaan, sillä ne ovat minun suosikkisisältöäni täällä. Kuvat ovat myös kauniita, sopivan isoja ja riittävän hyvälaatuisia joka on nykyään ihan ehdoton juttu. 15" läppäriltä pystysuuntaiset kuvat ovat jopa hieman liiankin isoja, mutta ei se liikaa häiritse. Vaikka pientä kritiikkiä löytyi niin pääasiassa kuitenkin tykkään ja varmasti tulen täällä vierailemaan usein!

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Ihan totta, tuo vauvan kuva vähän hämää tässä vaiheessa. Se kuitenkin tulee liittymään hyvin läheisesti tähän sivustoon, sillä kuvauspalveluni Halography keskittyy odotusajan- ja vastasyntyneiden kuvaukseen. Jatkossa kennosta löytyy kuvausportfolioni sekä hinnasto :) Yritän myös suosia jatkossa enemmän vaakamallisia kuvia, jotta kuvat näkyvät myös pienemmillä näytöillä. Kiitos ajatuksistasi, olen todella kiitollinen!

Vastaa
wry

Selailin sivustoasi hetken edestakaisin, ja käytettävyys on kyllä toteutettu hyvin! Intuitiivisen oloinen käyttökokemus ja tykkään myös sydännappulasta, jolla voi ilmaista tykkäilynsä kuin lilyssa konsanaan.

Vastaa
Hanna

Ihanat ja piristävät sivut. Minusta pieni miinus on ehkä se, että en oikein aina tahdo hahmottaa uusia postauksia, koska on erikseen Yellow mood ja sitten reseptit. Eli täytyy uudet postaukset lukeakseen tarkistaa kahden otsikon alta. Anteeksi sekava selitys ja kaikkiaan sivut on kyllä mahtavat ja reseptit varsin houkuttelevia!

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Kiitos kaima ajatuksistasi, periaatteessa saan Reseptit-osion postaukset päivittymään myös Yellow moodiin, mutta se tarkoittaisi sitä, että postaukset olisivat sitten aina tuplana molemmissa kategorioissa :) Olisiko sinulla tarkempaa toivetta tämän suhteen?

Vastaa
Hanna

Kiitos vastauksestasi!
En oikein tiedä olisiko asiaan muuta ratkaisua. Hulluahan se vähän olisi, jos jutut olisivat tuplana. ;)Olisiko sitten mahdollista esimerkiksi saada Yellow moodin alle maininta myös mahdollisista uusista reseptipostauksista?

Janne Alho

Siisti ja kauniisti toteutettu blogi. Sisältö erinomaista.

Vastaa
Sari Alho

Pakko kokeilla noita.

Vastaa
tiina

Todella herkullisia reseptejä ja näyttäviä kuvia, houkuttaa kokeilemaan. Ihanat sivut , joita on mukava katsella ja fiilistellä.

Vastaa
tina

Ei pahaa sanottavaa :-)

Vastaa
xyz

Hyvältä näyttää, ei ole tullut bugeja vastaan ja kommentointi oli helppoa. Yläreunan navigointipalkki on kätevä kun sen seuraa koko ajan mukana.

Vastaa
janne karjalainen

loistava

Vastaa
Mi

Hienot sivut, joita lähinnä kännykällä käytän. Kaikin puolin näppärät käyttää, tosin pienenä korjauksena tässä kommentoinnissa sähköposti rivi voisi olla s-postiin suunniteltu. (Esim. ei tarjoaisi isoa alkukirjainta ym.)

Vastaa
maarit

Hyvin tehdyt kauniisti kuvitetut sivut

Vastaa
Ulla

Juuri äsken löysin sivusi ja vaikuttaa selkeältä ja kivalta.

Vastaa
Laisa

Eka kerta tämä kohtaaminen. Hyvältä vaikuttaa, mielenkiintoisia löytöjä. Hyvää jatkoa.

Vastaa
esa

Hyvät sivut

Vastaa
Hansku

Sivusto on oikein kivan ja inspiroivan näköinen!

Vastaa
Elina

Heippa,

Kivaltahan nämä uudet sivut näyttävät! Mukavaa, että reseptit ovat nyt oman valikon alla. Ylävalikko ylipäänsä on hyvä idea.

Yellow mood -välilehdellä on siis postaukset – nyt siellä näkyy kolme postausta kahteen kertaan. Ne tulevat hennon otsikon "Vanhemmat julkaisut" jälkeen. Tuo otsikko on myös linkki ja se ei tällä hetkellä vie mihinkään.

Tuo nyt äkkiseltään osui silmään. Kokonaisuus on hieno, ja pikku viilailuja varmasti matkan varrella huomaa paremmin :) Jee!

Vastaa
Anne

ihanan herkullisia reseptejä

Vastaa
jussi hokkanen

hyviä reseptejä

Vastaa
jouko savolainen

asialliset sivut

Vastaa
Tiina

Huolella ja rakkaudella tehty blogi. Reseptien takia kirjanmerkkasin. Kerään maidottomia ja munattomia reseptejä.

Vastaa
Antsku

Ihania reseptejä pullollaan! Kivan selkeät sivut.

Vastaa
jouko savolainen

mielenkiintoiset sivut

Vastaa
Adalmina

Selkeät ja toimivat sivut, kauniit kuvat ja hyvä käyttää puhelimella :)

Vastaa
MikaMa

Hyvät reseptit, upeat kuvat!

Vastaa
mabu

mielenkiintoisia reseptejä

Vastaa
Ansku

Hyvältä vaikuttaa, vaikka en ole vielä hirveästi ehtinyt perehtyä sivustoosi. Selkeä, hyvin toimiva sivusto.

Vastaa
Ella

Hienolta ja tomivalta vaikuttaa! Etusivu oli ainut keskeneräisen näköinen. Ainakin mun koneella siihen aukesi "vain taustakuva". Eikä sekään maailmaa kaada :)

Vastaa
Sirppu

Inspiroivat ja kivat sivut.

Vastaa
Helena

Sana "pohjoinen" antaa jo miellyttäviä ajatuksia. Sivut ovat kauniit ja tyylikkäät. Lisää eettisyyttä, luomua ja kotimaisuutta jatkossakin. Niillä pärjää pitkälle tulevaisuudessakin.

Vastaa
Jussi Väisänen

Kivat sivut. Mukavia ja mielenkiintoisia reseptejä on paljon, lisää tällaista.

Vastaa
Suski

Hyvää raikasta ilmettä paljon tarjolla. Tämä piristää harmaata päivää!

Vastaa
Tutu

Ihan kokeiltavia reseptejä.

Vastaa
Harri Järvinen

Hyvin tuntuu toimivan ja tällänen tyhmäkin ihminen osaa käyttää.

Vastaa
anni vähä-jussila

Mielestäni toimii hyvin, enkä keksi moitittavaa.

Vastaa
Jogi

Hyvin toimii ja ihania reseptejä.

Vastaa
anu tabell

selkeät sivut

Vastaa
Riitta S

Sivuston ulkoasu on upea, selkeä ja helppokäyttöinen. Hyvin toimii ja tosi upeat kuvat. Mitään huonoa en keksi, enkä tiedä mitä täältä puuttuisi. :)

Vastaa
tupsukka

upeeta ,mahtavaa

Vastaa
mr

Samat tutut, ihanat reseptit ja inspiroivat, kauniit kuvat löytyvät kuten ennenkin ja yleisilme on raikas ja selkeä. Vanha kännykkä ja mobiili yleensä tietysti latistaa vähän kaikkia hienoja disaineja, mutta onneksi toimivuus ja käytettävyys eivät siitä kärsi :)

Vastaa
sälli

mielenkiintoiset sivut

Vastaa
arla

Aivan ihanan herkkuja kuvia ja reseptejä!

Vastaa
dunkkis

Hyvät reseptit.

Vastaa
miranda

Mielestäni oikein toimivat sivut, tosi raikas ja ilmava asettelu :) Tsemppiä myös jatkoon :)

Vastaa
Milla K

Vallan hyvin toimivat sivut, hieno mutta tarpeeksi yksinkertainen ja selkeä ulkoasu. Ei tule mitään moitteita mieleen!

Vastaa
Nina Ranjha

Hyvin toimivat ja selkeät sivut. Mahtavia reseptejä! :)

Vastaa
nina jokelainen

kivoja reseptejä

Vastaa
Eva

Tyylikäs blogi, hyviä ruokaohjeita ja mukava tunnelma. Luonnonkosmetiikkaa ei myöskään voi olla koskaan liikaa. Toimii!

Vastaa
paulam

Erittäin, jopa harvinaisen toimivat sivut! Linkkinapit, otsikot ja vastauslootat just siellä missä pitääkin. Helppo selata sekä koneella että mobiililla ja nätti ulkoasu. En vaan keksi valittamista!

Vastaa
Jenni

Tykkään sivustosta paljon! Helppokäyttöinen ja värit miellyttävät silmää.

Vastaa
Ansku

Hei, vierailin sivuillasi nyt ensimmäistä kertaa ja ihastuin! Ihania reseptejä! Suklaa-banaani parfait resepti pitää heti testata. Kuvat ovat houkuttelevia ja niitä on useita samasta reseptistä, joka on iso plussa.

Vastaa
Jenni

Sivustot näyttävät tosi freeseiltä ja värit ovat omia lemppareitani, niin pakko tykätä ja fiilistellä! :-)
Myös käytettävyys on hyvä, ylänavin näkyvyys koko ajan helpottaa sivuilla navigointia. Ainoa kummallisuus on responsiivisuudessa, joilloin osa ylhäällä olevista ikoneista hyppää pois ylänavista. Ehkä myös reseptejä voisi jotenki lajitella, siten että kerralla voisi vilkaista mitä kaikkia herkkuja arkisto pitääkään sisällään. Mutta kokonaisuudessaan varsin toimivat sivut, peukkua ja kiitos houkuttelivat resepteistä. Pitääkin napata niitä talteen. c:

Vastaa
Anni

Mun mielestä sivut on kauniit ja toimivat tosi hyvin myös puhelimella selattaessa, mitä teenkin eniten itse. Tykkään kanssa tosi paljon siitä, että navi-näppäin on koko ajan hollilla! :)

Vastaa
Krista

Sivut ovat pirtsakat ja inspiroivat, jatka samaan malliin (:!!

Vastaa
Kahvittelija

Ensimmäisenä kiinnitin huomiota sivuston kauniiseen ja rentouttavaan yleisilmeeseen! Tajusin vetäväni syvään henkeä ja rauhoittuvani. Kaikki on selkeästi ja inspiroivasti esillä. Blogistasi tuli hyvä mieli! :)

Vastaa
sikkuralla

Sivusto on mielestäni oikein asiallinen, selkeä ja toimiva. Kuvat laadukkaita.

Vastaa
Tanja

Sivut ovat selkeät ja ulkoasu raikas ja kaunis. Toki nöin ensimmäisiä kertoja sivuillasi käyneenä oli vaikea heti ensi silmäyksellä sanoa, mitä minkäkin otsikon takaa löytyy, mutta katsomallahan se selvisi.

Vastaa
Nelliina

Ihanan pirtsakat ja inspiroivat sivut. Tykkään.

Vastaa
Ninna

Ilmavat ja raikkaat sivut. Lisäsin suosikkeihin.

Vastaa
heidi hakala

ihanat kuvat ja ihanii reseptejä

haluaisin koittaa tehdä erilaisia reseptejä

Vastaa
Sippa

Keväisen pirteät sivut!

Vastaa
Anniina

ihania ja houkuttelevi kuvia! hyvät sivut!

Vastaa
Marika

Sivustoa on helppo käyttää, sivusto näyttää kivalta ja miellyttää silmää :) en ole huomannut, että sivulta puuttuisi jotain :) olen tyytyväinen

Vastaa
Kristiina Peltonen

Upealta näyttää, helppo käyttää. Reseptit kiinnostivat, gluteenitonta leipää kokeilen heti - oli näet hieman erilainen mitä itse olen tässä viimeisen kolmen vuoden aikana valmistanut. Uusia reseptejä ja bloggauksia innolla odottelen.

Vastaa
Theresa

Ihanan piristävät ja aurinkoiset sivut! Tulee hyvä mieli käydessä täällä! :)

Vastaa
Saara

Herkullisen näköisiä kuvia, reseptit houkuttelevat kokeilemaan! Sivusto on mukavan yksinkertainen ja kaunis. Kommentointilaatikkoa joutui hetken etsimään, kun täytyi selata kaikkien kommenttien läpi tänne alas, joka varsinkin puhelimella selatessa kestää kauan. Ehkä kommenttiboksi voisi olla muiden kommenttien yläpuolella, mietin.. :)

Vastaa
Juulia

Ei muuta ku ruusuja täältäkin :D
mukavan selkeät sivut, hyvät kuvat ja ihania ohjeita :)

Vastaa
IrmeliAino

Todella selkeät sivut! Tykkään!! Kännykällä en tiedä miltä sivu näyttää, mutta pöytäkoneella vaikuttaa tosi onnistuneelta toteutukselta :)

Vastaa
Jelena

Yksinkertaiset, toimivat, selkeät sivut. Kommentointi ja jakaminen helpompaa!

Vastaa
Kisu

Selkeätja pireteät sivut. Pidän etenkin some-pikanäppäimien esilläolosta, liian usein niitä saa suomalaisilla sivustoilla metsästää.

Vastaa
Mari

Tänään löysin ekan kerran näille sivuille, jee gluteenittomia reseptejä! :) Ja linssikeiton ohje löytyi myös, se menee kokeiluun. Kauniit sivut. Reseptien haussa auttaisi listaus.

Vastaa
Cheke

Raikkaat sivut ja tuovat hyvät reseptit kevääseen!

Vastaa
Marjis

Visuaalisesti loistava, ihania reseptejä (aion kokeilla), sisustusosio inspiroiva. Laitan suosikkeihin!

Vastaa
Jonna

Heippa!
Sivut ovat kauniit ja aivan ihania kuvia. Reseptit houkuttelevia ja selkeitä. Reseptijaottelu voisi olla kiva. Olisi jonkinlainen hakemisto, jossa erikseen alkupalat, pääruuat jälkiruuat / suolaiset vs. makeat/ tms.
Toimivuudesta en osaa vielä sanoa, olen vasta muutamia kertoja perehtynyt ja vain kännykällä. Näyttäisi kyllä pelittävän.

Vastaa
Jane

Kiva että olet jälleen "omillasi" täällä verkossa. Pidin ennen paljon Halon tunnelmasta, mutta Jolien aikana jaksoin seurata lähinnä vain Instagrammin kautta.

Sivut vaikuttaa kivalta. Kännykässä Yellow mood-bannerikuva ei auennut, ja äkkiseltään sivuston hahmottaminen tuntui vaikealta laajuutensa vuoksi. Tietokoneelta sivustoa on helpompi katsella, mutta niinhän se monesti on...
Tietokoneelta katsottuna oikean yläreunan viisi mustaa palluraa (facebook yms.) tykkää hyppiä vasempaan reunaan, kun aloittaa sivuston vierityksen alaspäin.

Kiitos resepteistä, aitoudesta ja kauniista kuvista :)

Vastaa
Minja

Ihanan pirteät sivut ja käytettävyydeltään todella miellyttävät sekä helposti selailtavat. Tavallaan myös aika persoonalliset - enpä ole tainnut koskaan törmätä vastaavanlaiseen etusivuun :) Sivujen yläosassa oleva valikko selkeä ja helposti löydettävissä. Ottamiasi kauniita valokuvia on ilo katsella.

Vastaa
Mikko

Oikein onnistuneet sivut ja raikas ulkoasu. Kuviin on panostettu mikä tämän tyylisessä blogissa on iso plussa. Ei pahaa sanottavaa, jatka samaan malliin ja muista päivitellä ahkeraan.

Vastaa
miimu

Selkeät, raikkaat sivut. Ja kuvasi ovat todella kauniita. Kommentoinnissa ihmettelen täytyykö kaikki kommentit skrollata alas ennenkuin tämä kommentointi-laatikko löytyy? Luen sivujasi lähinnä puhelimen kautta ja olisi helpompi jos kommentoimaan pääsisi heti sivun yläreunasta (vai enkö vain osaa käyttää?).

Kiitos inspiroivista sivuista!

Vastaa
Marja-Leena Alamettälä

Omistan paljon keittokirjoja, tämä poikkeaa niistä edukseen. Hieno uutuus.

Vastaa
Tutu

Kyllä noilla resepteillä kannattaa kokeilla.

Vastaa
Kaisa

Olen seuraillut sivujasi ehkä reilun vuoden verran. Tykkäsin vanhoistakin sivuista, mutta uudet ovat upeat. Kuvat ovat kanuniita ja jutut kivoja. Reseptiosioon tosiaan minäkin kaipaisin jonkinlaista luetteloa tms. Ihania reseptejä!
Onnea uusille sivuille :)

Vastaa
pinka

Ihanan pirtsakalta ja tekijänsä näköiseltä näyttää!
Yläpalkki on selkeä ja nyt jotenkin hahmottuu koko touhu. Toistaiseksi olen kokenut hieman hämmentävänä että missä sun blogi oikein onkaan, eli onko se Lilyssä oleva Halo, Joliesta löytyvä Halo vai Asennemedia... Mutta joo, nyt tämä kaikki käy järkeen :)

Vastaa
Abielle

Sivustoa on helppo käyttää, ja se on myös kaunis katsella. Kommentointi on ihan helppoa, kunhan ensin vierittää sivun alas. -On niin monta kommenttia yllä. Voisi olla painike, joka veisi suoraan tähän vastaus ruutuun. Mikä on Bugi? En tiedä olenko sellaista tavannut, kun en tiedä mikä se on. Sivu latautui hyvin ja ihan riittävän nopeasti.

Vastaa
Päivi

Toimivat sivut, joilla helppo liikkua ,kiitos! Ihania reseptejä vaikka kuinka paljon.

Vastaa
Pauliina

Aivan ihanat sivut, tosi selkeät ja miellyttävä ulkonäkö! Kuvat upeita, jatka samaan malliin! :)

Vastaa
Susanne Viinamäki

Selkeä ja mukava sivusto. Kaunista ja houkuttelevaa katseltavaa sekä luettavaa. Reseptit suht helposti löydettävissä. Luen sivujasi yleensä puhelimen kautta, olisi helpompi jos kommentoimaan pääsisi heti sivun yläreunasta.

Vastaa
magda

Tuo keltanen yläreuna on ihana :) En minä ainakaan ole törmännyt mihinkään ongelmiin sivustolla. Hyvin pelaa.

Vastaa
Kipa

Upeita reseptejä, vieraatkin kehuvat

Vastaa
lea

sivut näyttää erittäin hyvältä ja teknisestikin toimii. löytyy kaikkea hyödyllistä.tykkään tosi paljon

Vastaa
Piia

Wau kivat sivut.Sattumalta googletin ohjeita tuleviin juhliin ja tänne pongahti.Uusia ideoita napsahti täältä ,kiitos paljon sivuista ^_^

Vastaa
lsmv

Sivuilla tosi helppo navigoida ja jakopainikkeet löytyy näppärästi. Ulkoasu myös pirtsakka. Ei oo löytynyt bugeja, tykkään! :)

Vastaa
Reijo Grönlund

Asalliset.Hyvin toimivat . Kuvakin inspireeraa.

Vastaa
Eliel

Pysähtymistä hyvän äärelle, läsnäoloa, tunnelmointia. Sitä kaikkea ammennan blogistasi ja on ollut mukava seurata kehitystösi Lilyn ajoilta alkaen. Sivujen värimaailma on lempeä, ei häiritsevää mainontaa ja epaitoja hehkutuksia. Arjenmakuisuus välittyy lukijalle ja reseptit inspiroivat ylittämään oman laiskuuden - jospa minäkin onnistuisin!

Pieni risu mukana kuitenkin eli kaipaisin vielä Halographyyn ainesta ja päivitystä - kuvissa on voimaa!

Vastaa
Matleena

Sivut on todella selkeät ja hyvin jaoteltu eri aiheisiin!

Vastaa
Jarno Trast

Nyt kaikki toimii erinomaisesti.Jatkakaa samaanmalliin niin hyvinsujuu.Mukavaa vuodenjatkoa teille kaikille. :)

Vastaa
Juha Riepponen

Hyvät sivut!

Vastaa
kirsikka

Ensimmäinen, mutta riemastuttava kokemus.. tosi kivat ja pirteät sivut.. leipominen lähellä sydäntäni.. ja kaikki kaunis katseltava..
Eli juuri minulle sopivat sivut.. ja toimivatkin tosi hyvin..
Kevään jatkettaaaa...

Vastaa
nina saaristo

Pirtsakat sivut

Vastaa
Siinatar

Selkeät ja kauniit sivut =)!

Vastaa
TinttiS

Selkeä kokonaisuus! Tykkään värimaailmasta ja yläpalkista. Löytää helposti sen mitä etsii. :)

Vastaa
Piiae

Eka kertaa olen täällä katselemassa. Kivoja ideoita on paljon eikä sivun selaaminen kovin hankalaa ole.

Vastaa
Essi

Ihanat sivut, usein tulee luettua täältä juttuja etenkin kosmetiikkaan ja resepteihin liittyen. Yläpalkki helpottaa selailua :)

Vastaa
minni

Uudet sivut ovat tosi raikkaat ja sinun näköiset! Ensin piti tosin hetken aikaa pohtia, että mistä pallurasta etusivulla pitää klikata, että pääsee varsinaiseen blogiin. Valokuvat pääsevät tässä sivustossa hienosti oikeuksiinsa:tykkään siitä, että sulla on kuvissa aina niin freesi ja värikäs fiilis! Kommentoinnista joku olikin tuossa aiemmin jo maininnut: olisi tosiaan helpompi, jos vastauslaatikko tulisi kohdalle ensimmäisellä klikkauksella eikä tarvitsisi koko viestiketjua rullata alas. Muutoin sivut toimivat hyvin ja istuvat kivasti myös tablettiin. :)

Vastaa
Taru

Sivut ovat kauniit ja niiden käyttö on mielestäni helppoa.

Vastaa
Johanna

Hyvin toimii ja hyvän näköiset sivut.

Vastaa
Heidi

Upeat ja raikkaat sivustot. Toimii hyvin ainakin näin kännykällä. Tykkään

Vastaa
Heli

Minun mielestä kaikin puolin toimiva sivusto! Lisää ihania reseptejä

Vastaa
Risto Vanhanen

Tykkää

Vastaa
Raimo Vanhanen

Hienot

Vastaa
Krissy

Yleisilme on raikas ja selkeä. Kuvat kauniita ja inspiroivia. Pidän myös kirjoitustyylistäsi, josta huokuu tasapainoinen ja elämää arvostava asenne

Vastaa
Lurjus

Sivut ovat paremmat kuin ennen, etenkin nuo reseptit omana linkkinään on tosi Great! Kiitos tästä uudistuksesta ja kauniita kevätpäiviä!

Vastaa
Jari

monipuolista asiaa ja helppo löytää jos jotain hakee

Vastaa
martti

hyvin toimii ja lataa. ei valittamista

Vastaa
Miksa

selkeät sivut, todella hyviä reseptejä

Vastaa
valto

Mahtavat kuvat, kuvat saa minut lukemaan enemmän. Kivoja,toimivia,erilaisia reseptejä.

Vastaa
Emilia

Kauniit sivut olet luonut! Erityiskiitos valokuvista, resepteistä ja sisustusjutuista. Yläotsikointi helpottaa sivujen hahmottamista. Jään inspiroituneena seuraamaan sivuja.

Vastaa
Heli

ihanat sivut :)

Vastaa
jess90

hienot ja selkeät. hyvin toimii

Vastaa
Annette

Tyylikäs, sinun näköisesi sivusto. Ainoastaan oli vähän hankala tajuta, mistä kaikki bloggaukset löytyy. Eli etusivulta voisi löytyä suoraan linkki, jossa lukee pelkästään blogi...

Vastaa
milli

Hulluna resepteihin

Vastaa
Henna

Tykkään sivuston selkeydestä ja ulkoasusta :)

Vastaa
Vera

Selkeät sivut ja herkulliset reseptit!

Vastaa
Virpi

Sivusto erottuu tyylikkyydeltään monista muista. Todella kauniita kuvia ja reseptit ovat ihania. Ulkoasu on selkeä.

Vastaa
Kerttu Haapalainen

Eka kertaa sivuillasi, yllätys miten tyylikkäät ja selkeät sivut. Ohjeet aivan IHANAT. Kiitos

Vastaa
pikki

Tykkään blogisi sisällöstä kovasti. Ulkoasusta antaisin sellaisen miinus-palautteen, että tuo keltainen yläpalkki on minun mielestä jotenkin liian dominoiva, kun se seuraa mukana koko ajan. Mut sekin on vain pieni miinus, eikä useimpia haittaa varmaan ollenkaan. :)

Vastaa
marjo länsivuori

ihanan raikkaat sivut :) Parasta sivuissa on todella hyvänlaatuiset ja kauniit kuvat. Visuaalinen ilme on kaunis ja rauhallinen. Valokuvaus osiossa ei ollut vielä paljon kuvia, mutta jo siellä olevat olivat persoonallisia ja tyylikkäitä. Huokailimme lasten kanssa ihanien kakkujen kuvillle ja jotain niistä kokeilemme kevään juhliin. Minulla sivusto toimi hyvin ja ainakin nyt tuntui hyvin selkeältä ja toimivalta. "KOmmenttinappulaa" en heti hoksannut, voisiko se olla näkyvämpi? Onnea uusille sivuille ja kaunista kevättä! marjo

Vastaa
Pauliina O

Sivusto on ihanan raikas ja sisältö helposti selattavissa! Kiitos ihanista resepteistä.

Vastaa
Hanna

Sivustosi on mielestäni todella selkeä ja tätä on mukava selailla ja lukea! :) Löysin blogisi vasta tässä kuussa, kun aloin etsimään tosissani tietoa terveellisemmästä herkuttelusta. Joskus aiemmin luin Virpi Mikkosen entistä Kiitos hyvää-blogia ja se oli todella inspiroiva. Selailen nykyistä Vanelja-sivustoakin, ja tässä tulee toinen blogi seurattavaksi. Mukavaa että kirjoitat myös luonnonkosmetiikasta. Blogistasi tulen saamaan vielä paljon inspiraatiota, niin ihania reseptejä tuolta löytyy.. :d

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

6 x luonnonkosmetiikan pikakaunistaja
Second hand -valaisin
6 x kauneustunnustusta
Vastaa kyselyyn – jaossa 500 € arvosta luonnonkosmetiikkaa