Lisäenergiaa keto-carnivoreen pohjautuvalla FBF-valmennuksella

Kaupallinen yhteistyö Fat Burning Female.

Fat Burning Female Valmennus Kokemuksia

Olen ollut ketogeenisella ruokavaliolla jo lähes kaksi vuotta.

Voin suoraan sanottuna todeta, että on suoranainen ihme miten paljon pelkkä ruokavaliomuutos on vaikuttanut vointiini. Kaikki eivät ole yhtä herkkiä sen suhteen mitä he syödät, mutta itse olen aina kuulunut siihen porukkaan, jonka päivittäiseen hyvinvointiin (tai aiemmassa tapauksessani pahoinvointiin!) ruoalla on ollut valtavan suuri merkitys.

Tuntuu täysin absurdilta, että siitä on vain kaksi vuotta, kun olin lähes toimintakyvytön. Muistan elävästi miten pahalta, tulehtuneelta sekä turvonneelta kehossa tuntui joka aamu ja kuinka sössöä ajatukseni sekä keskittymiskykyni olivat. Joka päivä oli järkyttävää pinnistelyä kaiken suhteen.

Noudatin ennen ketoa ns. ”puhdasta” ruokavaliota, joka oli täynnä kasviksia, juureksia, linssejä, papuja, riisiä, pähkinöitä, kylmäpuristettuja rasvoja, voita, munia, marjoja sekä hedelmiä. Söin siis pääosin gluteenittomasti, jonka lisäksi minulla oli yksi pidempi lihaton kausi (virhe numero yksi).

Miten Laihtua Nopeasti Ketogeeninen Ruokavalio

Voin oikeastaan todeta, että minulla on elämä ennen ketoa ja elämä keton jälkeen – ei tarvitse kahdesti kysyä kumpi näistä on osoittautunut paremmaksi.

En missään nimessä teilaa kenenkään ruokavaliota, tiedostan hyvin että me kaikki olemme omia geneettisesti erilaisia yksilöitä. On kuitenkin tärkeä saada puhua myös siitä, että trendien aallonharjalla keikkuva vegaani- tai kasvisruokavalio voi aiheuttaa pidemmällä tähtäimellä mittaviakin terveyshaasteita myös heille, joilla ei ole aiemmin ollut oireita.

Keton aloitettuani tuntui kuin joku olisi vetäissyt edestäni paksun ja tunkkaisen verhon sekä avannut portin aitoon hyvään oloon. Tätä on todella hankala selittää, mutta muutos oli massiivinen. Olen saanut ketogeenisen avulla mm. kilpirauhasen vajaatoimintani remissioon ja olen täysin lääkkeetön. Tämän lisäksi olen toipunut rasvamaksasta sekä monista muista terveyshaasteista.

Ruokavalioni on ollut jo todella pitkän aikaa carnivore-painotteinen, koska voin sillä parhaiten. Siksi lähden ihan mielenkiinnosta mukaan Anni Sirviön FBF-valmennukseen, joka nimenomaan perustuu keto-carnivore -ruokavaliomalliin. Olen saanut tehdä Annin kanssa töitä alkuvuodesta saakka ja olen ollut mukana tuottamassa valmennuksen reseptit sekä ateriasuunnitelmat.

Ajattelen, että tällaisina aikoina jos joskus on todella tärkeää pitää kiinni sellaisista hyvinvoinnin rutiineista, jotka tukevat niin henkistä kuin fyysistäkin hyvinvointia.

Hyvanruoankirja Hannamari Rahkonen

Hyvän ruoan kirja

Hyvän ruoan kirja (Readme) sisältää yli kahdeksankymmentä vähähiilihydraattista ja ketogeenista reseptiä, joista suurin osa on suolaisia arkiruokia. Kaikki reseptit ovat gluteenittomia, sokerittomia ja viljattomia – mutta ennen kaikkea isoilla mauilla ladattuja. Kirjoitin Hyvän ruoan kirjan tehdäkseni terveellisesti syömisestä helppoa, kaunista ja hauskaa, auttaakseni minimoimaan turhat köökkistressit ja vetämään mutkat suoriksi oikeissa kohdissa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kirja tarjoaa yli 300 sivun verran kokonaisvaltaista taide-elämystä upeiden valokuvien, reseptien sekä tarinoiden muodossa. Opetan sinut hapattamaan kausivihanneksia, paistamaan kalan ja kanan oikeaan kypsyyteen, maksimoimaan vaatimattomien kasvisten maut marinoimalla, kuullottamaan ja yhdistelemään makuja uudella tavalla. Tutustu kirjaan tästä!

Anni Sirvio Fat Burning Female Valmennus Kokemuksia

FBF-ruokavalio on koostettu boostaamaan elimistön omien rasvavarastojen polttamista, lisäämään energiaa ja yksinkertaistamaan syömistottumuksia sekä eliminoimaan arjesta turhien välipalojen napostelu.

Kaikista optimaalisinta olisi, että alla on pidempi pätkä ketogeenista ruokavaliota. Tällöin keho on jo adaptoitunut käyttämään rasvaa pääasiallisena polttoaineenaan, jonka ansiosta siirtyminen tiukempaan keto-carnivore -ruokavalioon ei ole niin rankka ja tuloksia on odotettavissa nopeammin.

Omalla kohdallani valmennus ei juuri muuta tapaani syödä, sillä olen jo pidempään syönyt aika carnivore-painotteisesti. Koen yksinkertaiset ruokayhdistelmät kaikista helpoimmaksi omalle ruoansulatukselleni ja toki ne tekevät myös arjen ruoanlaitosta mutkatonta.

Lue myös: Näin ketogeeninen ruokavalio vaikutti insuliiniresistenssiin, kilpirauhaseen ja maksaan

Kokemuksia Keto Kickstart Laihtuminen

Yksi valmennuksen parhaimmista asioista on se, ettei kaloreita lasketa. Väitän, että monille maaninen laskeminen tuottaa vain turhaa lisästressiä, etäännyttää kehointuition kuuntelemisesta ja tekee syömisestä suorittamista, vaikka sen pitäisi olla iloa ja hyvinvointia tuottava asia.

FBF-valmennuksessa noudatetaan tiukkaa keto-carnivorea, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että ruokavalio koostuu pääosin laadukkaista proteiininlähteistä, rasvasta ja kohtuullisissa määrin nautituista valikoiduista kasviksista.

Joka viikko on myös niin kutsuttu balanssipäivä, jolloin ruokavalioon saa lisätä hieman joustavuutta joko hiilihydraatteja lisäämällä tai syömällä vähän reilummin.

Valmennuksesta löytyy viikottaiset ostoslistat sekä päivittäiset ateriasuunnitelmat ja mikä tärkeintä, reseptit ovat yksinkertaisia, herkullisia, nopeita ja täyttäviä. Oli ruokavalio mikä hyvänsä, ruoan on oltava hyvää. Samalla on mahdollista oppia kuuntelemaan oman kehon viestejä ja erottamaan nälkä halusta syödä.

Pidän todella paljon valmennuksen liikuntaosuudesta – itseään ei tarvitse rääkätä tuntitolkulla, vaan muutaman kerran viikossa hikoillaan 15-20 minuutin verran kotitreeneissä ja tehdään sen lisäksi hieman sykettä nostavaa cardiota. Itse toteutan jälkimmäisen osana arkea – koirien kanssa kun käydään lenkillä joka päivä!

Miten Laihtua Nopeasti Ketogeenisella Ruokavaliolla

Valmennukseen kuuluu myös helppo pätkäpaasto-strategia, jonka tarkoitus on tehostaa jaksamista sekä nopeuttaa omien rasvavarastojen ehtymistä.

Olen pätkäpaastoillut jo muutaman vuoden ajan ja voin sanoa, että se on ollut keton ohella yksi tärkeimmistä työkaluista terveyden palauttamisen suhteen. Paaston aikana ruoansulatuselimistö saa lepoa, ketoosi syvenee ja elimistö korjaa itseään autofagian avulla.

Anni järjestää joka viikko myös live-valmennukset suljetussa FBF Facebook-ryhmässä. Sen aikana on mahdollista saada kannustusta, vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja nauttia porukan yhteisöllisyydestä. Valmennukseen on enää alle 20 paikkaa jäljellä, eli jos mielit mukaan, voit hankkia itsellesi oman valmennuspaikan täältä.

Uskon, että tosi moni pidempään ketoillut saa yhteisöllisestä ja positiivisesta valmennuksesta lisäboostia, uusia työkaluja ja energiaa arkeen. Ainakin itselleni ne ovat todella tärkeitä ihan jokaisen elämän osa-alueen tukena. Samalla voi oppia tuntemaan oman kehon toimintaa paremmin sekä löytämään sen oman polun myös ruokavalion suhteen.

Lue myös: Näin pätkäpaastoan

Keto Carnivore Ruokavalio Fat Burning Female Valmennus

Vastaa ja voita FBF-valmennus itsellesi!

Jaamme Annin kanssa yhdelle teistä ilmaisen paikan 20.4.2020 alkavaan Fat Burning Female -valmennukseen.

Näin osallistut arvontaan:

1. Kerro kommenttiosiossa miksi haluat valmennukseen mukaan – paras kommentti voittaa. Jos olet jo aiemmin osallistunut valmennukseen, mutta haluat tulla mukaan tähän uuteen lähtöön, voit myös jakaa aiemman kokemuksesi!

2. Jätä kommenttisi oheen sähköpostiosoitteesi (se ei näy muille, mutta mahdollistaa sen, että voin ilmoittaa mahdollisesta voitosta suoraan).

3. Arvonta on voimassa lauantaihin 18.4.2020 saakka.

Instagram – @hannamariyellowmood

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Kuvat Hannamari Rahkonen

Paukkis

Tämä olisi se viimeinen oljenkorsi, johon tarttua, ennen kuin voimat loppuvat lopullisesti. Elämä on ollut monta vuotta pelkkää päivä kerrallaan selviytymistä, aivosumussa ja jatkuvassa uupumuksessa kahlaamista, epämääräisessä huonossa olossa rämpimistä. En saa omin voimin tätä kierrettä katki - mitä vähemmän jaksan, sitä vähemmän on voimia panostaa uuden ruokavalion opetteluun, ja sitä syvemmäksi kuoppa tulee. Tämä valmennus olisi käsi joka kiskaisee minut montusta; tämän avulla saisin luotua vakaan perustan, jolle rakentaa hyvinvointi alusta alkaen uudestaan.

Vastaa
Jenni

Miten ihmeessä osaisin kirjoittaa ajatukseni niin miten tunnen? Kaipaan napakampaa otetta ketogeeniseen ruokavaliooni. Olen noudattanut tätä jo pitkään (aloitin 21.8.2018), mutta nyt on ollut kausia jolloin makeaa on tehnyt mieli ihan liikaa. Katkaisu pahimmasta on onnistunut, mutta selvä buusti on tarpeen, jotta jaksaisin paremmin. Ketogeeninen ruokavalio on auttanut hormonitoimintaan, masennuksen hallintaan vain pari asiaa mainitakseni. Tällä on siis valtava merkitys hyvinvoinnissani.
Ostaisin valmennuksen, jos en olisi nyt lomautettu ja sen kesto on jopa 3kk. Tämä tuo merkittävän loven perheen talouteen, joten en voi hankkia valmennusta nyt itse.
Kevät auringosta aion nauttia ja siitä että päivät on pitkään valoisia. Juuri parhaillaan puuhataan terassin puhdistusta ja avataan grillikausi tälle vuodelle.
Kesäkurpitsalasagnea juuri nautin ja sitten taas pihahommat jatkuu!
Aurinkoista mieltä ja pidetään perhesuhteista hyvää huolta!

Vastaa
Jetta

Olisi niin tärkeää, ihanaa ja tehokasta saada osallistua tälle ohjatulle kurssille. Olen kokeillut omatoimisesti ketoruokavaliota enemmän ja vähemmän onnistuneesti noin 9 kk ajan, mutta huomaan tarvitsevani selkeät päiväkohtaiset ohjeet. Aluksi, vauhtiin pääsemiseksi ja rutiinien kannalta. Pätkäpaastoilu onnistuu jo sentään! Mutta sitten tulee napattua ns.rusinat pullasta molemmista ruokavalioista typ voita leivälle! Sokerin horjumattomasta vallasta puhumattakaan. Tavoite ei olisi ihan mahottoman kaukana, jos...
Täytyy vielä kehua Hannamarin ruokaohjeita, kiitos niistä!

Vastaa
Veea

Tuntuu ettei nykyinen keto ruokailu ihan kuitenkaan ole ollut toimiva. Siksi tuo lihapainotteinen kiinnostaa.

Vastaa
Heidi Alajoki

Hei, mä olen ketoillut jo kohta vuoden ja lähdin tähän mukaan sen viime keväisen ketoseminaaron jälkeen. Nyt on Joulun jälkeen salakavalasti hiilarit lisääntyneet ja tää koronakin jotenkin sallii tämän vaikka eihän se sitä oikeesti selitä. Juttu on kuitenkin niin että pelkään kadonneiden kilojen palaavan korkojen kera takaisin. Häät odottaa kesäkuussa ja mekkokin ostettu ja siihen pitäisi mahtua ja mä todella tarviin nyt kurinpalautusta ja tää Annin 4 viikon kurssi kuulostaa just siltä mitä mä tarvitsen.

Vastaa
Marita Stoor

Kiinnostaa varsinkin näin vanhemman (61v )😁silmin , ronkeli ruuansuhteisen näkökulmasta, omatoimista hiilareitten vähentämistä olen jo noudattanut.. miten se mm auttais täs kilppari vajaatoiminnassa🤔,entäs suoliston kuntoon nm. ongelmia on. Olen kyllä sitä ikäluokkaa jolle se rasva onkin kauhistus, mut huomaan kyllä ajatusten pikkuhiljaa muuttuvan.. mut ns. avoimin mielin 🤗💕

Vastaa
Maija

Itselläni on nyt reilu kolme kuukautta ketoilua takana ja yhdyn kokemuksiisi paremmasta olosta. Olen kärsinyt ylipainosta, väsymyksestä ja jopa osittain alakuloisuudesta. Ketoilu on tuonut lisäenergiaa, joka on auttanut jaksamaan haastavassa elämäntilanteessa opintojen, työn ja perhe-elämän keskellä. Ketoilun aloitettuani olen alkanut myös arvostamaan kroppaani aivan eri lailla, aikaisemmin en ole ollut juuri kiinnostunutkaan sekä antamaan itselleni aikaa, eikä aina vain muille! Tämä 4 viikkoa olisi minulle itselleni, lahja itselleni, koska kyllä olen minäkin arvokas ❤️

Vastaa
TK

Vhh:lla olen ollut, enemmän tai vähemmän, vuosikausia, mutta olen lipsunut välillä aivan kamalasti. Ja olen suklaakoukussa, jostain kumman syystä!? No, tietenkin kilot ovat tulleet takaisin aivan ropinalla.:( Onneksi ei sentään aivan kaikki jo laihdutetut n. 30kg ja risat.. Auts. Mutta sittemmin kroppa on alkanut säästellä, elää kuin säästöliekillä, ja kilot ei hivahdakaan.. Kurjaa! No, tässä juuri ennätin näinä kotoilupäivinä ajatella, että oliskohan carnivoresta apua? Kuin tilauksesta tuli tämä postaus ja teidän yhteistyö! Sopisi tuon valmennuksen voitto mulle tähän tilanteeseeni kuin nenä päähän :)

Vastaa
Hanne-b

Haluisin saada itseltä tuon sumuisen verhon pois ja pöhön olon.. Taloudellisen tilanteen takia en voi mitään valmennuksia ostaa

Vastaa
Mia Lipsanen

Olen ollut viimeiset 9 kuukautta vhh -ruokavaliolla (hh 50 g tai alle) välillä ketoosin portteja kolkuttaen. Uuden ruokavalion noudattaminen on sujunut hyvin, pois ovat jääneet ilmavaivat, verensokerin heittelyt ja jokunen extrakilokin, nyt tavoitepainossa. Pätkäpaastoillut olen reilun kuukauden verran, liian aikaista arvioida sen hyötyjä, yllättänyt lähinnä 16/8 rytmin toteuttamisen helppous. Ikuisena hedonistina suuri ilonaiheeni on ollut se, ettei tarvitse kärsiä näläntunteesta ja olen innostunut ruoanlaitosta ensimmäistä kertaa elämässäni, tämä varmaankin siksi, että saa syödä kylläiseksi tekevää ja maistuvaa ruokaa! Karnivooriketo kiinnostelee mutta siihen "hyppääminen" ilman taustatukea hirvittää. Epäilyttää, tulisiko syötyä tarpeeksi monipuolisesti ja toimiiko kohdallani OMAD. Tähän asti noudattamani ruokavalio ei ole tuonut TODELLA energistä oloa, mistä muut raportoi ja josta itse haaveilen.

Vastaa
Michaela

Olen ollut vhh ja keto ruokavaliolla
(pätkäpaastoillut) monta vuotta vaihdellen välillä hyvin ja välillä vähemmän hyvin. En oikein osaa pitkäjänteisesti pitää kiinni ohjeista vaan innostus lopahtaa 2-3 kk ja sit harmittaa ja inhoan pitkiä jumppia, mutta just toi lyhyt kotijumppaa kolahti. Jospa fbf antaisi juuri ne minulle sopiva kolahduksen treeniin ja helppoihin terveellisiin ruokiin.

Vastaa
Tiina

Miehelläni on jo vuosia ollut erilaisia epämääräisiä oireita, joihin ei lääketiede löydä vastausta: on vatsavaivoja, nivelkipuja, pään sumuisuutta, tukkoisuutta. Sen lisäksi hänellä on myös refluksitauti, johon syö lääkkeitä ja allergiaa, joka näin keväällä röyhähtää oireineen.
Minä taas olen lukenut vaivojen omahoidosta ruokavalion avulla ja olemme yhdessä kokeilleet eri tapoja hoitaa ongelmia. Jotkut ruokavaliokokeilut ovat selkeästi auttaneet, ketoilu tällä hetkellä parhaiten. Tietoa on kuitenkin valtavasti, ja sieltä pitäisi osata ottaa itselle se oikea.

Selkeästi olemme huomanneet, että tätäkin olisi helpompi tehdä jonkun asiaan oikeasti perehtyneen johdolla. Ja jonkun joka tietäisi, miten jatkaa sitten, kun on saatu hyvä alku. Nyt meillä on oikeastaan käynyt niin, että jaksamme kokeilla jotain ruokavaliota jonkin aikaa, sitten lipsumme vanhoihin tapoihin. Ja mieheni alkaa hoitaa oireita omalla tavallaan, mutta minusta hän vain rajaa silloin omia syömisiä kamalasti, eikä se ole terveellistä.
Omalla kohdalla ei samanlaista oireilua ole, mutta olen huomannut näin 40 vuoden kynnyksellä, että jotain esivaihdevuosioireita (en tiesi onko tuollaista edes olemassa :D) kehossa ja mielessä tuntuu. Joten minä taas toivoisin saavani valmennuksesta apua niihin. Joten mukaanpääsystä hyötyisi kaksi henkilöä tässä taloudessa.

Vastaa
Pauliina

Ajatuskin carnivoresta kauhistuttaa, siksi olisi siihen hyvä tutustua, eli haastaa omia ennakkoluuloja, kuten aikoinaan (kasvispainotteiselle)ketolle siirtymisen myötä tein.
Sitä haluaa joistakin ajatusmalleista pitää tiukasti kiinni, ja jopa torjua omalle ajatusmaailmalle vieraat näkemykset.

Vastaa
Anki

Väsyttää, muisti pätkii, kiloja liikaa, D2, rasvamaksa... Tuossa lyhyesti. Mä haluan iloa, energiaa, terveyttä...

Vastaa
Suvi

Näin keväällä olisin enemmän kuin motivoitunut muokkaamaan myös itsestäni parhaan mahdollisen aurinkoisen ja pirteän version <3

Vastaa
Mia

Hei Hannamari!

Olen ollut seuraajasi jo monta vuotta ja ihaillut sinnikkyyttäsi ja periksiantamattomuuttasi kovin. Olen ollut 20-vuotta luokanopettajana ja tämän meneillään oleva etätyöskentely on tuonut uusia haasteita, mutta myös paljon hyvää. Yksi niistä on omaan itseen keskittyminen. Olen saanut ”narun päästä” nyt kiinni ja alkanut liikkumaan säännöllisesti luonnossa ja olen kaivannut ohjenuorana ruokavaliooni, jotta voisin paremmin. Olen kokeillut vähähiilihydraattista ruokavaliota joskus ja ylimääräisten hiilareiden karistaminen sopi minulle.
Nyt tämä carnivore kuulostaa siltä, että se olisi vielä piste i:n päälle omalla hyvinvointisaralla. Ja miksikö juuri minun pitäisi voittaa? Se jääkööt kohtalon käsiin. Koen olevani siihen valmis ja ennen kaikkea motivoitunut ja se olisi huikea boosti ”kansankynttilälle” tänä spessuaikana❤️. Kiitos Hannamari!

Vastaa
Liisa

Kokemuksesta tiedän, että homma toimii! Olin 2019 FBF-valmennuksessa ja kaikki sujui kirjaimellisesti kuin rasvattuna! Elämä kirkastui, terveys kohentui ja kaikki loksahti kohdalleen helposti ja vaivattomasti. Sitten elämä yllätti ja putosin hiilarikuoppaan, josta en häpeäkseni tunnu pääsevän omin voimin ylös, vaikka keinon (ketocarnivore + pätkäpaasto) tiedänkin. Yksin en pääse alkuun - ryhmällä ja yhteisöllä on uskomaton voima. Siksi FBF <3

Vastaa
Tintti

Hei Hannamari,

Olisin todella motivoitunut kokeilemaan tätä ruokavaliota , olen useasti vieraillut sivullasi , halunnut lähteä kokeilemaan jotain vähän pelottavaa minulle, mutta aina se on jäänyt ajatuksen tasolle.
2015 tammikuussa ostin itselleni ALKU valmennuksen , mieheni sitä naureskeli , että just joo 😱
Pudotin painoani kyseisellä ruokavaliolla yhteensä 13 kiloa , v L kokoisista työpöxyistä S kokoon. Nykyisin hieman kiristävä M 😂
ALKU alkoi 2 viikon tiukalla aloituksella , EI hiilareita , se jotenkin sopi minulle ... sitten hiilareita lisättiin kyllä .
Sami Sundvik oli yksi ALKU valmennuksen vetäjistä silloin, ja nyt olen huomannut , että Samikin nykyään ” Ketoilee”.
Nyt olisi taas sellainen hetki , että pitäisi oppia hiilareita karsimaan , sillä kyllä tämä ikä väkisin meinaa vatsamakkaraa taas kasvattaa!!
ALKU valmennuksesta on ollut hyötyä vieläkin, mutta myös jäänyt yksi MÖRKÖ ...
Siinä kartettiin maitoa/ maitotuotteita myös juustoja , ja haluaisin maitotuotteita takaisin ruokavaliooni 👍... olenkin jo vuohenjuustosta valmistettuja juustoja taas NAUTISKELLUT 😍
Jostain syystä tuntuu, että bakteerikanta suolistossa olisi muuttunut, esim kaalit , pavut yms tuottaa tosi paljon kaasuja, ja ennen hapankaali oli suurinta herkkuani , nyt joudun sitä välttelemään.
Gluteenitonta ruokavaliota olen myös noudattanut 2015 vuodesta lähtien , se on helppoa koska perheessämme on keliaakikoita.

Olen 49 vuotias migreeniä sairastava aikuisten lasten äiti, on minulla iltatähti sentään ... pieni koira ❤️
Haluaisin kovasti mukaan valmennukseen , ja olisin ostanut sen , MUTTA EI OLLUT VAPAITA PAIKKOJA!!!

P.s olisi ihana juhlistaa 50 v synttäreitä elämänsä kunnossa 💪

Vastaa
Jonna

Haluaisin oppia tämän, jotta voisin jakaa faktatietoa myös lähipiirille asiasta, pelkän tämän mututiedon sijaan, koska meillä on paljon suvussa sairauksia, jotka lähtemällä kohti tätä, voisivat saada jopa remissiotilan. Ehkä he innostuisivat seuraavaan valmennukseen mukaan.

Vastaa
MotiMimmi

Mieheni asuu ja työskentelee ulkomailla. Koronatilanteesta johtuen emme ole päässeet näkemään toisiamme hetkeen ja näyttää siltä, että tilanne valitettavasti jatkuu. Olisikin huikeaa, kun jälleen näemme, niin miestäni vastassa olisi energinen ja hyvinvoiva pakkaus. Fyysisesti parempi versio vaimosta, jota ei osannutkaan odottaa! Motivaatiota siis löytyisi tykittää tämä valmennus läpi sata lasissa!

Vastaa
Tiina

Hei! Olen jo ostanut valmennuksen. Mitä mieltä olet sopiiko pur kaupan puhdistuskuuri samaan aikaan valmennuksen kans? Minulla on maksa-arvot koholla. Ihanalta vaikuttaa eka viikon ruokalista! Hienoa että oot mukana! Tuskin maltan oottaa maanantaita :)

Vastaa
Jaana

Olen ketoillut kickstartin avulla yli vuoden, välillä löysäillen ja välillä hyvinkin tiukasti ruotuillen. Painoa on lähtenyt n.15 kiloa ja senttejä ihan älyttömästi. Pääpaino ketoilussa on kuitenkin yleisessä terveydessä ja olotilassa, joten se on ollut hyvä. Välillä tulee rasvaväsy. Jumitusta kaikinpuolin on ollut nyt monta kuukautta eikä paastoilut tai muut saa edistystä tapahtumaan viimeisten kilojen kohdalla niin ajattelisin tämän fbf:n ja eritoten carnivoren mukaantulo olevan hyvä boosti juminpurkuun. Harmillisesti en ehtinyt osallistua nyt alkavaan valmennukseen, koska se myytiin loppuun juuri palkkapäivää edeltävänä päivänä, olisin ostanut valmennuksen itselleni synttärilahjaksi 😂🙈

Vastaa
Murmeli

Annin ja Fredun valmennuksessa ollut kolmisen vuotta, melko alkuajoista lähtien siis. Tässä on ollut pidempään terveyden kanssa ongelmaa joten keto on jäänyt ja hiilarit hiipineet takaisin elämään, lisäksi lääkitys toi lisäkiloja reilusti ja nyt toivunkin leikkauksesta ja olen saanut Keton takaisin elämään. Tää valmennus olisi enemmän kuin tervetullut nyt tähän väliin niin saisi vielä otsensä takaisin.

Vastaa
Pia

Olen ollut Tomi Kokon ketovalmennuksessa viime kesän ja se onnistui hyvin, kunnes se vain pikku hiljaa jäi ja alkoi lipsua niin että en ole saanut itsestäni uutta puhtia jatkaa tätä. Tämä kuulostaa vaan niin hyvältä että olisi mahtavaa päästä taas tsemppaamaan itseni johonkin uuteen. Nyt kun olen vain kotona mielessä vain mitä taas söisi. Jatkuva nälkä ja mieliteot olisi hyvä saada kuriin

Vastaa
MA

Hei!

Tiedät paljon ketoruokavaliosta ja olisin kysellyt, että tiedätkö, että sopiiko ketogeeninen ruokavalio, jos on ongelmia lisämunuaisissa? Pitkän jatkuneen stressin jälkeen minulla ei kortisolia erity riittävästi, myös dhea liian alhainen (mitattu molempien vuorokausikäyrä). Törmään monesti väitteisiin, että keto ei sovi näissä tilanteissa, osa taas on sitä mieltä, että keton avulla kortisolikin tasapainottuu. Mikä sinun näkemyksesi on?

Minulla on myös Hashimoto (tietyt ruokavaliomuutokset, mm. maidottomuus -> lääkemäärä tosi olematon tätä nykyä) sekä häikkää estrogeeni/progesteroni-akselilla (mm. voimakkaat pms-oireet). Suurin ongelmani tuntuu kuitenkin olevan tuossa lisämunuaisessa (heikko stressinsietokyky, unettomuus, huono rasituksensietokyky jne..).

Olen funktionaaliseen lääketieteeseen perehtyneen ravitsemusterapeutin avulla saanut oloa parin vuoden ajan parempaan (esim. kilpirauhanen), mutta olo ei todellakaan ole vielä mikään hääppöinen... :/ Olen pohtinut myös ketoa, mutta nuo näkemykset siitä, että oloni tästä vielä heikentyisi, mietityttää... Kiitos paljon etukäteen avustasi! :)

Vastaa
Kristiina Tyyskä

Moikka.
Terveydellisistä syistä(vatsa-suolisto-niveloireet ym) aloitin ketoruokavalion lukemalla Hannamarin omakohtaisista kokemuksista ja olen sitä toteuttanut nyt pari vuotta,mutta joku viälä mättää,kun ei olo ole kokonaisvaltaisesti hyvä.Olen lukenut hyviä kokemuksia karnivoresta ja siksi haluan erittäin suurella mielenkiinnolla mukaan tälle kurssille,josko tämä toisi sen kaikinpuoleisen hyvinvoinnin elämään.Kiitos tästä mahdollisuudesta.

Vastaa
Kati

Olen ollut fbf:llä ja sain sillä painojumin selätettyä. Vielä olisi "vararengasta" jäljellä ja mikäs olisi parempi kuin uusi fbf!

Vastaa
Seija Laine

Olen hormonaallisen rinta syövän sairastanu, syön edelleen estolääkettä joka vie hormooni toiminnan kokonaan pois, siksi lihonut ja nyt olisi aika palata normaalin painoon, lääkitys loppuu kesäkuussa.

Vastaa
T T

Haluaisin kokea olisiko tästä muka oikeasti minulle apua tai hyötyä.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Avaimettoman arjen helppous
Toteutuneiden unelmien ja suurten muutosten äärellä: Ketoosissa -kirja
Vuosi ilman lääkitystä – mitä kilpirauhaselle kuuluu?
Vuosi ketogeenista ruokavaliota