4 x edullisen luonnonkosmetiikan parasta seerumia

Kaupallinen yhteistyö NHS.fi.

Tänään nostan framille 4 x seerumia, joiden hinta-laatusuhde on silkkaa timanttia!

Luonnonkosmetiikka Seerumi

Minua yhtään pidempään seuranneet tietävät, että rakastan seerumeita. Seerumit ovat etenkin tähän vuodenaikaan paras ase talven sameuttamaa, elotonta ja tukkeutunutta ihoa vastaan. Aina silloin tällöin joku kysyy kukkaroystävällisten seerumien perään, joten paljastan teille tässä postauksessa huokean luonnonkosmetiikan parhaat seerumit.

Sukelsin ajan kanssa Lavera-seerumien maailmaan, joista valitsin neljä suosikkiani. Käytin tuotteiden valintaan paljon aikaa, sillä etenkään seerumien kohdalla edullisempaan päähän mentäessä ei ole kovin helppo löytää tuotetta, joka olisi sekä edullinen että laadukas. Tämän postauksen seerumeista kelpuutan kuitenkin jokaisen omaan peilikaappiini – uskallan väittää, että tämän paremman hinta-laatusuhteen seerumeita ei muualta löydy.

Tulppaani Hannamari Rahkonen

Mitä seerumit ovat?

Seerumit ovat vesimäisiä ja ohuita hoitonesteitä, jotka sisältävät runsaasti ravintoaineita tiiviissä muodossa. Kasviuutteet ovat seerumien sydän paitsi ravinteikkuutensa, myös tavallista pienemmän molekyylikoostumuksensa puolesta. Tämä mahdollistaa sen, että tehoaineet pääsevät imeytymään ihoon paksumpia hoitovoiteita tai öljyjä syvemmälle.

Eri seerumeilla on erilaisia tarkoituksia, ja aivan kuten muutkin hoitotuotteet, myös sopiva seerumi valitaan aina ihon kulloisenkin kunnon mukaan. Yksi tärkeimmistä syistä ottaa seerumi osaksi omaa ihonhoitorutiinia on niiden pitkän linjan hoitavat vaikutukset.

Seerumiostoksilla kannattaa huomioida, että kallis ei tarkoita aina automaattisesti loistavaa tuotetta tai edullinen huonoa. Tärkeintä on oppia lukemaan INCI-listaa edes auttavasti. Usein luonnonkosmetiikan seerumeissa näkee monipuolisen kattauksen erilaisia uutteita, joilla saadaan tuettua tietyn vaikutuksen toteutumista.

”Laadukas seerumi on helposti imeytyvä ja ravintotiivis cocktail täynnä luonnon tehokkaimpia kasviuutteita.”

Kasviuutteista (eli kasvien ydintehoaineista) on poistettu kaikki epäoleellinen ja jätetty jäljelle vain vaikuttava aine. Luonnonkosmetiikan seerumeissa käytetään usein kasviuutteiden rinnalla myös kosteuttavaa glyseriiniä, erilaisia kukkaisvesiä, kasvikumeja, leviä ja toisinaan myös pienimolekyylisiä kasviöljyjä.

Seerumit voivat olla vaikutuksiltaan mm. hoitavia, kirkastavia, ihonsävyä tasoittavia, kosteuttavia tai rauhoittavia. Tähän vuodenaikaan moni hyötyy etenkin ihoa kirkastavista ja kosteuttavista seerumeista, jotka stimuloivat ja saavat hipiän heräämään väsymyshorroksesta.

Tulips Hannamari Rahkonen

Seerumin käyttö:

Seerumi levitetään aina pestyille tai kasvovedellä käsityille kasvoille. Seerumin voi miksata myös kasvoöljyn sekaan, mutta on suositeltavaa levittää se omana kerroksenaan. Ohuet seerumit sopivat useimmille myös meikin alla käytettäväksi. Lämmitä seerumi kevyesti sormien välissä ennen kasvoille levitystä, jotta tuotteen raaka-aineet aktivoituvat. Lisää sen jälkeen kasvoille kosteusvoide, laadukas ihoöljy tai molemmat.

Luonnonkosmetiikan seerumit ovat ravitsevia ensiaputiivisteitä, jotka tuovat ihonhoitoon runsaasti lisätehoja.

Edullinen Anti Age Seerumi Lavera

Firming Green Lift -seerumi

Kiinteyttävä tehoneste, jonka aktiiviraaka-aineet tuovat hehkua ja napakkuutta aikuiselle iholle.

Tuote: Firming Green Lift

Ihotyyppi: Ikääntyvälle iholle, jolla on jo näkyviä juonteita, kuivuutta tai velttoutta.

Tehoraaka-aineet: Seerumi sisältää liudan kollageenin tuotantoa stimuloivia raaka-aineita, jotka myös uudistavat ja kirkastavat. Antioksidanttisen alppitähtiuutteen sisältämät lignaanit rauhoittavat ja leontopodiinihappo vahvistaa ihoa, suojaa sekä vähentää punoitusta ja muuta herkkyyttä.

Hernekasveihin kuuluvan Karanjapuun öljy suojaa bakteereilta, nopeuttaa ihovaurioiden paranemista ja kosteuttaa. Sitä on käytetty perinteisesti etenkin ekseeman, psoriaasin ja ikääntyvän ihon hoidossa.

Hyaluronihappo sitoo itseensä runsaasti vesikosteutta ja muodostaa ihon sarveiskerroksen kanssa vahvan suojaavan sidoksen. Puuvillauute rauhoittaa ja hillitsee tulehdusta. Lisäksi seerumissa on kasviglyseriiniä, aloe veraa, sheavoita ja laventelivettä.

Kokemukseni: Tykästyin hurjan paljon tähän elvyttäjä-seerumiin, jossa on kermaisen täyteläinen ja samalla samettisen hyvin imeytyvä koostumus. Ehdottomasti yksi parhaista edullisen luonnonkosmetiikan kauneusseerumeista mitä tulee raaka-aineisiin, koostumukseen sekä hoitavuuteen. Koostumus on ihanan pehmeä ja seerumi on omiaan huolehtimaan ihon kosteustasapainosta.

Vaikka seerumi on suunnattu ikääntyvälle iholle, sanoisin että tämä toimii erinomaisena tehokuurina myös meille nuoremmille, mikäli stressi on saanut hetkellisen niskaotteen ja vienyt hehkun mennessään. Plussaa eteerisen kukkaisesta ja aavistuksen makeasta tuoksusta.

Hinta: 29,95 € (nyt tarjouksessa 19,95 €)

Lavera Luonnonkosmetiikka Seerumi

Two-Phase Firming Treatment -seerumi

Takuuvarma stressaantuneen, veltostuneen ja samean ihon pikaelvyttäjä!

Tuote: Two-Phase Firming Treatment

Ihotyyppi: Kaikille ihotyypeille tuomaan kirkkautta, kosteutusta ja kuulautta. Sopii erityisesti stressaantuneelle, kosteusköyhälle, veltostuneelle ja ikääntyneelle iholle.

Tehoraaka-aineet: Ampullien sisältämän superhoitoneste on ladattu upeilla raaka-aineilla, jotka kuulauttavat ja täyteläistävät väsynyttä ihoa. Öljymerikaali sisältää runsaasti omega-rasvahappoja ja sen sisältämät emollientit pehmentävät ja kosteuttavat ihoa. Se on myös omiaan rauhoittamaan herkästi punoittavaa tai muutoin ärtynyttä ihoa.

Alppitähtiuute rauhoittaa, kirkastaa ja vahvistaa. Antiseptinen gardeniauute virkistää, elvyttää ja rauhoittaa kuivaa sekä väsynyttä ihoa. Retinolipitoinen bataattiuute ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä. Argan-, auringonkukka-, persikka- ja karanjaöljyt kosteuttavat sekä suojaavat. Hyaluronihappo kiinteyttää, tasoittaa juonteita ja tuo kimmoisuutta sitomalla ihoon kosteutta.

Kokemukseni: Tämä tehokuuri teki stressaantuneelle iholleni suoranaisia ihmeitä! Raaka-ainelistaa tutkimalla en voi ymmärtää miten tuote voi olla näin edullinen, hinta-laatusuhde on nimittäin enemmän kuin kohdallaan.

Ampullien sisältämä kaksifaasinen seerumi on supertäyteläistä hoitonestettä, joka tuo iholle eloa. Suosittelen etenkin nyt keväällä ihan jokaiselle, jonka iho kaipaa hehkua ja herätystä rankan talven jäljiltä. Hoitoneste syväkosteuttaa, täyteläistää ihon pintaa ja antaa vastustamatonta heleyttä. Tämä jää käyttörepertuaariini myös kesää vasten.

Kuurin voi käyttää joko viikon sisällä (yksi ampulli per päivä) tai kerran viikossa käytettävänä tehoboosterina, jolloin käyttöaika riittää seitsemälle viikolle. Iso plussa paketin mukana tulevasta ampullien avaajasta – vihdoinkin joku on keksinyt näiden minilasipullojen avaamiseen turvallisen, helpon ja miellyttävän tavan!

Hinta: 18,95 €

Lavera Hydro Effect Seerumi Kokemuksia

Hydro Effect -seerumi

Monipuolista kosteutusta, kirkkautta ja suojaa ilmansaasteiden aiheuttamilta vaurioilta.

Tuote: Lavera Anti-Pollution Hydro Effect

Ihotyyppi: Kaikille ihotyypeille, etenkin samealle ja kosteusköyhälle iholle. Kaupunkiympäristöön suojaamaan ilmansaasteilta.

Tehoraaka-aineet: Monipuolinen seerumi sisältää useita ihonhoidon tehoraaka-aineita, jotka kirkastavat, kosteuttavat ja suojaavat. Mangouute sisältää ihosolujen tuotantoa uudistavia ja elotonta ihoa herättäviä AHA-happoja sekä muita antioksidantteja, jotka tehostavat kollageenintuotantoa.

Persikkauutteen sisältämät vitamiinit hillitsevät tulehdusta, vaalentavat ihoa, kirkastavat ja hidastavat ikääntymistä. Uutteen luontaisesti sisältämä kofeiinihappo toimii sekin voimakkaana antioksidanttina ilmansaasteita vastaan.

Merivesissä kasvava mineraalipitoinen Fucus Serratus -leväuute kosteuttaa ja hidastaa ikääntymisen merkkejä. Näiden lisäksi seerumissa on liuta muita kosteuttavia raaka-aineita kuten hyaluronihappoa, glyseriiniä, aloe veraa, skvalaania, sheavoita ja emollientteja, eli ihoa pehmittäviä aineita.

Kokemukseni: Seerumissa on ilmavan kevyt ja kosteuttava koostumus, joka imeytyy nopeasti. Seerumi jättää ihon todella pehmeäksi, toimii erittäin hyvin meikin alla rullaantumatta ja suojaa ihoa monilta ulkoisilta haittatekijöiltä. Vaikutus on kosteuttava sekä heleyttävä ja kaiken kukkuraksi tuoksu on ihanan raikas!

Hinta: 22,95 €

Epapuhtaan Ihon Seerumi Luonnonkosmetiikka

SOS Blemish Control Mint -seerumi

Epäpuhtaan ihon täsmäase, joka hillitsee tulehdusta, nitistää näppyrykelmät ja rauhoittaa ärtyneen ihon hetkessä.

Tuote: SOS Blemish Control Mint

Ihotyyppi: Epäpuhtaalle, rasvaiselle ja akne-ihoille. Sopii täsmähoidoksi yksittäisiä näppylöitä vastaan kaikille ihotyypeille.

Tehoraaka-aineet: Seerumi hoitaa epäpuhdasta tai akneen taipuvaista ihoa useammalla luonnollisesti antibakteerisella ja talia säätelevillä raaka-aineilla, jotka nopeuttavat samalla ihokudoksen uusiutumista. Seerumin pääraaka-aineet ovat PCA-sinkki, runsaasti salisyylihappoa sisältävä pajunkuori-uute ja isotakiaisenjuuri.

PCA-sinkkiä käytetään yleisesti akne-iholle suunnatuissa ihonhoitotuotteissa. Kyseessä on hivenaine, joka nopeuttaa ihovaurioiden paranemista, laskee tulehdusta, vähentää ihon punoitusta ja hillitsee talineritystä. Pajunkuoriuute tunnetaan luonnon omana aspiriinina, joka laskee voimakkaasti tulehdusta.

Seerumissa on myös antibakteerista ja talineritystä hillitsevää isotakiaisenjuurta, jonka sisältämien aktiivisten aineosien on havaittu kiihdyttävän ihon pintakerrosten verenkiertoa ja nopeuttaen siten ihon paranemista sekä laskevan tulehdusta. Seerumissa oleva kasviglyseriini ja hyalyronihappo kosteuttavat, antiseptinen piparminttuvesi rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja estää bakteerien pesiytymistä iholle.

Kokemukseni: Raikkaan piparmintun tuoksuinen seerumigeeli on ihana jo sellaisenaan! Testaus sattui siinä mielessä otolliseen aikaan, että kovan stressin seurauksena normaalisti näpytön ihoni räjähti leuan osalta täyteen pieniä, tulehtuneita pahkuroita. Normaalille iholle seerumi on ihan ässä juuri tällaisissa tilanteissa, koska sitä voi annostella paikallisesti vain näpyn päälle.

Muilla kasvojen osilla voi käyttää sen sijaan hoitavampia tuotteita. Seerumi viilentää ihanasti ihoa ja rauhoitti onnekseni muutaman päivän kuluessa mojovan leukarykelmän kadoksiin. Yksi tärkeä huomio vielä loppuun: jos kasvojen iho sattuu kesää vasten saamaan osumaa auringossa, tämä sopii myös palaneen ihon rauhoittamiseen!

Hinta: 11,50 €

Koronavirus Kasien Pesu Luonnonkosmetiikka Kasisaippua

Voita yli 125 € arvoinen Lavera-paketti

Jaamme NHS:n kanssa yhdelle onnekkaalle paketin, jossa on liuta Laveran suosikkituotteitani ja tämän kevään uutuuksia: SPF30 -aurinkosuojasuihke, SPF30 -aurinkovoide, After Sun -voide, Lime Care ja Berry Care -käsisaippuat, Gloss & Shine -shampoo, Hydro Effect -seerumi ja Two-Phase Firming Treatment -hoitokuuri.

Olen saanut testata sarjan uudet käsisaippuat ja ne ovat kerrassaan herkulliset! Tuoksut ovat oikeasti sitä mitä paketit lupaavat: lime tuoksuu kunnolla raikkaalle limelle, marja puolestaan makeille marjoille. Edullisissa saippuoissa on timanttiset koostumukset, eivätkä saippuat kuivata ihoa runsaasta käsienpesusta huolimatta.

Näin osallistut arvontaan:

1. Kerro kommenttiosiossa mikä on sinun kaikkien aikojen Lavera-suosikkituotteesi.

2. Jätä kommenttisi oheen sähköpostiosoitteesi (se ei näy muille, mutta mahdollistaa sen, että voin ilmoittaa mahdollisesta voitosta suoraan).

3. Arvonta on voimassa sunnuntaihin 12.4.2020 saakka.

Instagram – @hannamariyellowmood

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Kuvat Hannamari Rahkonen

Veera Kovanen

Suosikkini Lavera tuotteista on ihanan kosteuttava ja ihoa puhdistava Hydro effect-detox-naamio.

Vastaa
Nina

Laveran anti age -käsivoide . Olen käsivoiteiden suurkuluttaja ja Laveran kaikki käsivoiteet ovat olleet oikein mieluisia.

Vastaa
Liisa Palomäki

Suosikkituotteeni on Lavera Anti-Pollution Effect naamio 😊

Vastaa
minna

Suihkugeelit on suosikkejani ja myös gloss&bounce shampoo ja hoitoaine

Vastaa
Kaisa

Ihanan tuoksuiset suihkugeelit

Vastaa
Jenni

Tämä oli erityisen hyvä juttu, sillä kaipaan hyvää täsmätuotetta epäpuhtauksiin leuan alueelle ja olisi kiva löytää kohtuuhintainen tuote: Sos Blemish Control mint täytyy päästä testaamaan. Myös äidille sopiva seerumi löytyi tästä jutusta. Laveran hammastahna on tuttu jo pidemmältä ajalta meidän perheessä ja tänä keväänä löytynyt shampoo on ollut loistava löytö minun ja tyttären hiuksille, nimeä en tähän osaa kirjoittaa oikein, mutta kirkkaan vihreä etiketti valkoisessa pullossa. ;)

Vastaa
Annika

Laveralla monia hyviä suosikkituotteita! Ainakin yksi ikisuosikki on Basis Sensitiv Soft Moisturising Cream -vartalovoide! Niin hyvä perusvoide!

Vastaa
Niina Ayfan

Laveran aloe vera deo, sekä 10 ampullin elvyttävä kasvoseerumi (en muista sen tarkempaa nimeä 😅)

Vastaa
Sandi Österlund

Hydro Effect-seerumi-todellinen luomulöytö!

Vastaa
Paukkis

Suihkugeelit!

Vastaa
Anna

Peitepuikko sävyssä 03. Monta vuotta ollut käytössä ja edelleen paras. :)

Vastaa
Tuula Juvonen

Re-energizing sleeping cream

Vastaa
Eva

Jestas, kaikista Laveran tuotteista olen tähän asti tykännyt, ahkerasti ostan niitä aina Saksasta kotiin, kun siellä hintataso on vähän edullisempi :D Arkikäytössä tällä hetkellä tuoksuton deodorantti, josta pidän valtavasti!

Vastaa
SAW

Itse tykkään kovasti Laveran käsivoiteista,
oikeastaan kaikki mitä olen niistä testannut on ollut hyviä.

Vastaa
Heli Heinonen

En ole hirveän laajasti Laveran tuotteita testannut, mutta ainakin naamiot ovat hyviä.

Vastaa
Alva

Laveralla on luonnonkosmetiikan parhaat kulmageelit! Sekä väritön että värillinen on täyttä timanttia. Pitää kulmat ojossa, ja kerrankin ruskea ei ole liian punertava vaan oikeasti kivan neutraali. Ja hinta on enemmän kuin kohdallaan!

Vastaa
Minttuni

Laveran kulmakarvageeli on aivan paras tuote, siitä en luovu!

Vastaa
Kikka

Lavera regenerating päivä- ja yövoide ovat olleet lemppareita. Samoin suihkugeelit ja vartalovoiteet.

Vastaa
EveliinaS

Suosikkituote on Laveran kulmakarvageeli!

Vastaa
Henriikka

Heippa ja kiitos hyvästä postauksesta! Etsinnässä ollutkin laadukas, mutta kohtuu hintainen seerumi. Itse myös huomannut niiden auttavan velttoon ja sameaan ihoon.

Minun suosikki Laveralta on todella hyvä: Lavera Re-Energizing Sleeping Cream. Tekee tosi hyvää iholle yön aikana.

Vastaa
Birgitta

Lavera kiinteyttävä vartalovoide

Vastaa
Päivi

Lavera suihkugeelit todettu hyväksi🤩

Vastaa
Tiina

Laveran käsivoiteita tilaan aina vain uudestaan kun entiset loppuvat.
Ja kun piheys iskee, enkä raaski ostaa JMO shampoota ja hoitsikkaa, ostan Laveran Repair and Care shampoon ja hoitoaineen, ne ovat seuraavaksi paras vaihtoehto hiuksille

Vastaa
Miia

All-round cream :)

Vastaa
Julia H

Laveran poskipuna!

Vastaa
Heta

Laveran kulmakarvageeli on joka päiväisessä käytössä😊 Seerumeita on kovasti kehuttu, olisi mukava päästä niitäkin testailemaan.

Vastaa
Liisa

Olen tykännyt puhdistusaineesta ja kasvovedestä

Vastaa
Tarja

Laveran suihkugeelit ja vartalovoiteet ovat varmaan olleet ensimmäisiä lionnonkosmetiikkatuotteita joita aloin käyttämään. Toki olen ehtinyt käyttää monia muitakin tuotteita. Silmänympärysvoide on hyvä tuote myös.

Vastaa
RiikkaE

Laveran Intensive Care käsivoide on suosikki, todella hyvä käsivoide :)

Vastaa
H. Ketola

Suosikkeja ovat huulipunat. Meikkivoide ja ripsari on ollut käytössä ja tykkäsin niistä kyllä.
Olen jo pidempään käyttänyt mineraalipohjaa niin voidemainen on jäänyt pois.
Nyt alkoi kiinnostamaan tämä Firming Green Lift seerumi. On käytössä muitakin, mutta ovat loppumassa eikä kyllä näkyvää hyötyä ole ollut. Jospa Lavera pystyisi parempaan :)

Vastaa
Jennie

Laveran itseruskettava

Vastaa
MerjaK

Kiitos seerumivinkeistä, menevät testiin. Suosikkini Laveralta on lime verbana suihkugeeli, on se appelsiini-tyrnikin ihana.

Vastaa
Laura

Hammastahna ja puuteri :)

Vastaa
Minna

Olen kokeillut hydro effect-seerumia ja se tuntui ihanan raikkaalta ja imeytyi hetkessä! Tätä tuotetta voisin hankkia jatkossakin💛

Vastaa
Tiitu

Itseasiassa juurikin tämä Hydro Effect seerumi on ehdottomasti lempparini.

Vastaa
Riikka

Kiitti tuotevinkeistä ja arvioista! Nämä on aina mielenkiintoisia ja inspiroivia :) Laveran tuotteet olivat mun kosketus luonnonkosmetiikan pariin ja etenkin revitalising vartalovoide, jossa tuoksuvat ja vaikuttavat tyrni ja appelsiini, on edelleen vakikäytössä ja ihan suosikkini!

Vastaa
Emmi Orrainen

Ihanat suihkugeelit!

Vastaa
Emmi Orrainen

Ihanat suihkugeelit!

Vastaa
Emmi

Laveran hammastahna on paras kokeilemani hammastahna luonnonkosmetiikalta, maulta ja koostumukselta!

Vastaa
Ulla-Maija Hänninen

Laveran käsivoide ja hammastahna ovat ainoat, jotka on tähän mennessä olleet käytössä, mutta olisi tosi mielenkiintoista tutustua seerumiin ja kasvovoiteeseen myös. Luonnonkosmetiikka käytössä muutoin hyvin monipuolisesti.

Vastaa
Maisamiisa

Vaikka kuinka mietin ei tullut mieleen että olisin laveralta jotain kokeillut, eli joko niin tai sitten ei vastaan ole tullut mitään mieleenpainuvaa.. Olisi jo korkea aika tilanne muuttaa :D

Vastaa
Laura Tarvainen

Olipa ihana postaus! Laveralta suosikkeja on ruusukasvonaamio ja hammastahnat.

Vastaa
Hanna

Laveran ruskea kulmakarvageeli on jo monta vuotta pitänyt kulmat kurissa!

Vastaa
UllaS

Käytin aiemmin Laveraa... enää en muista tuotteita. Joitakin päiviä sitten etsiskelin Prismasta, jossa aiemmin oli...en löytänyt.
Ihanat seerumit houkuttavat ... pitää etsiä uudelleen 😘

Vastaa
Pia

Kulmakarvageeli ja ampullit

Vastaa
Johanna

Suihkugeelit🙂

Vastaa
Laura Esko

Se hohtava silmänympärysvoide! Aivan loistotuote.

Vastaa
Heidi

Tosi vähän olen Laveraa käyttänyt mutta ainakin suihkusaippuat ja vartalovoiteet on kivoja.

Vastaa
Tiia P.

Lavera on itselleni hieman vieraampi merkki, mutta jokin aika sitten ostin siltä värillisen kulmakarvageelin ja vitsit, että se onkin hyvä! Nyt kiinnostaa tutustua sarjaan tarkemmin ja testailla myös voiteita ja saippuoita. :)

Vastaa
Anna K.

Hydro Effect-seerumia on tullut useampi purkki käytettyä. Joten taitaa olle oma Lavera suosikkini.

Vastaa
Minna

Vau, noi seerumit kuulostaa hyvälle! Muitakin tuotteita tutkiessa mietin miksi tämä merkki on jäänyt itsellä pimentoon!?
Erityisesti kiinnostelee shampoot, hammastahnat, vartalovoiteet ja noi seerumit! Aikoinaan käsivoide ja puhdistusmaito ollut käytössä. Pitääkin muistaa tämä merkki seuraavia tuotteita hankkiessa! :)

Vastaa
Emma

Laveran väritön kulmakarvageeli pitää paksut kulmakarvani ojennuksessa :)

Vastaa
Inka H.

2in1 Compact Foundation -meikkivoide / puuteri :). Tämän tuotteen rinnalla ei tarvitse käyttää muita peitetuotteita ja se on sopinut myös pintakuivalle iholleni.

Vastaa
Millavee

Laveralta paljon tuotteita aktiivikäytössä mm hammastahnat, mutta ykkösvalintani on Hydro Effect seerumi.

Vastaa
Päivi Saarinen

Laveran Repair & Care shampoo on suosikkini!

Vastaa
Eeva

Suihkugeelit, muita tuotteita en ole tainnut kokeillakaan.

Vastaa
Sini

Shampoot!

Vastaa
Susanna Hautaoja

Rakastuin LAVERA 3 IN 1 WASH SCRUB MASK 125 ML , miten ihanan mintun raikkaus jää iholle ja pystyy käytyämään monipuolisesti. Toki uutena rakkautena Kirkastava kangasnaamio (Illuminating Sheet-Mask) 💗

Vastaa
Niina

Laverallahan on todella laaja valikoima hyviä tuotteita, ehkä kaipaisin heiltä pientä ulkoista brändiuudistusta, joten tosi kiva että nostat framille näitä!

Pakko kyllä tähän nostaa hammastahna.

Vastaa
Haiha

Viime aikojen suosikkini on selvästi Laveran Re-energizin sleeping cream.

Vastaa
Viivi

Laveralta löytyy kaksi kestosuosikkia: Cleansing Milk 2in 1. Tämä on kuivalle iholleni loistoputsari, johon aina palaan. Toinen 2in 1 tuote Laveralta, jota todella rakastan on shampoon ja hoitsikan yhdistelmä. Karhea, kuiva ja helposti takkuuntuva tukkani pysyy tällä hyvänä. Käytän kyllä myös hoitoainetta erikseen. Mutta tämä shampoo on tarpeeksi hoitava.

Vastaa
Iina

Vuosikausia lähes päivittäisessä käytössä on ollut Laveran sävyttävä päivävoide 💛

Postauksen ja kommenttiosion perusteella haluan ehdottomaksi seuraavaksi kokeilla Hydro effect-seerumia ja kulmakarvageeliä, kiitos vinkeistä!

Vastaa
Sade

Ikisuosikki on Laveran väritön kulmageeli, uudempi suosikkituote Two phase -ampullit.

Vastaa
Heidi

Laveralla on aivan ihania shampoita, mahdotonta valita niistä vain yhtä!

Vastaa
Martsu

Poskipunat, sleeping cream ja suihkugeelit.

Vastaa
Pia

Laveran ruusu-pinkki hoitoaine sekä harmaa-pearl dödö

Vastaa
Minttu

Refreshing body lotion. Vaikka kevyt koostumus, niin sopii myös super kuivalle iholle. Myös taivaallinen tuoksu.

Vastaa
Leila

Laveran Nude Effect Make-up Fluid on ehdoton suosikkini kokeilemistani luonnonkosmetiikan meikkivoiteista!

Vastaa
Karoliina

Laveralla on paljon ihania tuotteita, yksi suosikeistani on värillinen kulmakarvageeli. Seerumeita olen halunnut kokeilla, mutta en ole saanut vielä aikaiseksi hankkia.

Vastaa
Sanna

Anti age -käsivoide! Tämän tuubin ovat työkaverit jopa kuvanneet ja etsineet omansa 😄 Myös Basis Sensitiv sarjasta löytyy monta kestosuosikkia suihkugeelistä voiteisiin ja sarjan käsisaippua on 10v. herkkistytön suosikki. SOS seerumigeeli puolestaan on 12v. tytön ehdoton lemppari 💖 Mieskin pyytää minulta lahjaksi miesten sarjan kasvovoidetta ja suihkusaippuaa. Seerumit ja ampullit ovat itselläni vielä testaamatta, mutta ostoslistalle pääsivät tämän postauksen myötä! Täytynee kokeilla paljon kommentoitua kulmakarvageeliäkin 😄

Vastaa
Riitta S

Firming Green Lift seerumi. :-)

Vastaa
Bea

Olen tykännyt Laveran ripsiseerumista. Minulla toimiva tuote ja käytän sitä ripsarin alla :)

Vastaa
Janika

Suosikkini on yllä esitelty Anti pollution effect seerumi!

Vastaa
Satu Hämäläinen

Meillä on ollut käytössä Laveran ns. perustuotteita, suihkusaippuaa ja hammastahnaa. Olisi kyllä ihana päästä testailemaan muitakin tuotteita, sillä lähikaupoista ei löydy (vielä) kovinkaan laajaa Lavera-valikoimaa.

Vastaa
Sanna

Suihkugeelit ja hiusten pesutuotteet, joita ostelen aina varastoon Saksassa käydessäni.

Vastaa
Yetta

Olisi ihanaa jakaa nämä tuotteet tyttäreni (20 v.) kanssa! Hänelle aurinkotuotteet, minun suosikkini on Hydro effect -kosteuttava seerumi.
Hyvät hinta-laatusuhteet Laveran tuotteissa, hieno juttu.

Vastaa
Outi

Kaikkien aikojen Lavera suosikit ovat suihkugeelit ja vartalovoiteet. Tuo ihan nostalgisen tunnelman kun muistelen kuinka ne oli joskus pakattu pahvisiin kauniisiin paketteihin. Olivat niin kauniin ja houkuttelevan näköisiä. Tuoksuina omat lempparit olivat raikas appelsiini ja makeampi kookos. Myös appelsiinin tuoksuinen käsivoide on oikea klassikko <3

Vastaa
Eeva-Riikka

Firming Green mistä kerrot kuulostaa hyvältä. Laveran tuotteet mulle melko tuntemattomia.

Vastaa
Salla

Käsivoiteita on tullut käytettyä.

Vastaa
Henna

Suosikkini on Laveran vartalovoide.

Vastaa
Tiina kiviniemi

Olisi kiva päästä kokeilemaan👍. En ole vielä käyttänyt

Vastaa
Lea

Kaikki vartalon kosteusvoiteet, tuoksuja ja koostumusta vuodenajan mukaan vaihdellen

Vastaa
Elina Ruotsala

Happy Fresness suihkugeeli 💜
Haluaisin kokeilla käsisaippuoita

Vastaa
Mari

En olekaan pitkään aikaan Laveran tuotteita käyttänyt, joten olisi ihanaa päästä testaamaan. Iho on talven jäljiltä hieman pintakuiva ja kiristävä, joten kaipaa kyllä tehokosteutusta.

Vastaa
Kaarina Väätäjä

Kasvonaamio oli hyvä. Ihana saada vinkkejä silmänympärystuotteista. Etsinnässä uusi täsmätuote entisen tilalle.

Vastaa
Eliisa Oral

Ikävä kyllä, suosikkituotetta ei ole sillä ei kokemusta kyseisistä tuotteista vielä.
Seerumit kuitenkin kiinnostaa.

Vastaa
Emma

Laveran käsivoide <3

Vastaa
Hanna

Olen käyttänyt ja myös tykännyt Laveran hydro effect-seerumista.

Vastaa
Sari Keisanen

Laveran suihkugeelejä ja shampoota olen käyttänyt, sekä meikkikyniä. Nuo seerumit alkoivat kiinnostaa kyllä kovasti.

Vastaa
Satu

En ole ehkä tutustunut vielä, ellei sitten yksi käsivoide kerran. Kiinnostaa kyllä.

Vastaa
merikukka

Lavera hammastahnoja tulee ostettua marketista. Muita tuotteita en ole kokeillut.

Vastaa
Riikka Luukkanen

Olen käyttänyt Laveralta hammastahnaa, shampoota ja silmänympärysvoidetta. Hintalaatusuhde on erinomainen. Lisäksi tuotteita saa lähimarketista😊

Vastaa
Outi

Lavera hammastahna

Vastaa
Anna / Ihme ituhippi -blogi

Toi blemish control mint kuulostaa todella hyvältä!

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Edullisen luonnonkosmetiikan parhaat koko perheelle
Kuulas Lily Lolo -meikkilook
EFT Tapping avuksi kriisin ja ahdistuksen keskellä
Miten pitää huolta hyvinvoinnista stressaavien tilanteiden keskellä?