Arvonta: Jaossa kolme HURRAW!- ja Dabba -pakettia

Yellow moodin lukijana saat HURRAW! -kaupasta sunnuntaihin 20.9. puolille öin saakka -15 % alennuksen koodilla ”yellowmood”

dabba_hurraw!_yellowmood_arvonta1540Ajattelin juhlistaa alkusyksyä kanssanne jotenkin, sillä tämä syksyy edustaa itselleni monellakin tapaa uuden ajan alkua. Tiedätte rakkauteni luonnonkosmetiikkaan, joten tuntui luonnolliselta järjestää ihana tuotearvonta ympärille. Ihastuin kesällä Dabban vesiin eikä edelleenkään kulu päivääkään, ettenkö suihkisi niitä tunnollisesti kasvojani virkistämään.

Toinen, ehkä hieman arkisempi, mutta sitäkin tärkeämpi suosikkini on HURRAW! -huulirasva. Miten ilahtunut olinkaan, kun tilaamani vaniljapuikko tuoksui tismalleen samalta kuin ala-asteella käyttämäni Vitaliksen vaniljahuulirasva. Muistan olleeni hyvin suruissani (!), kun tuon huulirasvan valmistus lopetettiin yhtäkkiä enkä ikinä löytänyt tuon jälkeen miellyttävää vaniljan tuoksuista huulirasvaa.

Lukisin tällä kertaa jälleen teidän kuulumisianne, sillä mietin usein mitähän lukijoille siellä ruutujen toisella puolella, siinä aivan oikeassa elämässä kuuluu. Arvonnoissa on usein tarjolla yksi palkinto, mutta se on aika tylsää. Tällä kertaa jaossa on kolme voittopakettia, joihin voittajat saavat valita kolme mieleistä HURRAW! -huulivoidetta ja yhden omavalintaisen Dabba -kukkaisveden.

Siispä, kerro kommenttiosiossa mitä sinulle kuuluu sunnuntaihin 20.9. mennessä ja olet mukana arvonnassa. Ihanaa viikonloppua!

Yellow moodin lukijana saat HURRAW! -kaupasta sunnuntaihin 20.9. puolille öin saakka -15 % alennuksen koodilla ”yellowmood”

Tiina

Kiitos kysymästä, tällä hetkellä kuuluu hyvää :) ihana istua pitkästä aikaa monen tunnin bussimatkaa aurinkoisessa säässä ystävän luo - mukava viikonloppu tiedossa!

Vastaa
klaara

Minulle kuuluu oikein hyvää. Rakastan näitä aurinkoisia ja raikkaita syysaamuja sekä -päiviä. Aurinkoista viikonloppua sinullekin.

Vastaa
Annette

Hyvää kuuluu kiitos. Varsinkin, kun kohta pääsee näkemään rakkaita ihmisiä!

Vastaa
Pauliinap

Yleisesti elämään kuuluu hyvää. :) Sitkeä mysteeri-flunssa vaan vaivaa neljättä viikkoa. Vastustuskykyä pitäisi kovasti buustata (postaus vink vink) :)

Vastaa
Sonja

Syysflunssasta huolimatta kuuluu hyvää :) Ihanaa, että intiaanikesä hellii, vaikka en siitä pääse itse nauttimaan, kun kökin sisällä juoden inkivääriteetä. Odotan innolla flunssan katoamista, jotta pääsisin ulos lenkille ja jotta ihoni saisi napattua viimeiset auringonsäteet.
Kukkaisvedet ovat ihania! Minulla on loppumaisillaan hurmaava ruusuvesi... ;)

Vastaa
hiphei

Kiitos kysymästä, kuuluu hyvää! Olen aloittanut elämäntaparemontin nyt kesän jälkeen johon kuuluu siirtyminen luonnollisempaan ja terveellisempään elämään mm. säännöllisen liikunnan aloittamisella, ruokavalion täysremontilla (liha on nyt jätetty pois ja sen myötä koko ruokavalio siirtyi paljon terveellisempään) sekä luonnonkosmetiikkaan siirtymisellä. Olen erittäin innostunut siitä, mitä lempivuodenaikani syksy tuo tullessaan! Olen vasta löytänyt blogisi ja Rovaniemi-ikävissäni käy tarkistelemassa uusimpia päivityksiä usein :) Samalla ylipuhuen miestäni, josko olisi aika siirtyä Helsingin vilinästä asumaan vähän pohjoisempaan :D katsotaan miten käy! Ps. Blogisi on ihana!

Vastaa
J

Kiitos, mulle kuuluu tänään oikein hyvää. Sain nauttia aamulla ystävän seurasta, päivällä sain joogata kaikessa rauhassa ja illalla ajattelin saunoa oikein ajan kanssa. Tällaisina päivinä huomaan, että turha murehtia turhia, kun elämässäni on kuitenkin niin paljon hyvää ja onnellisuutta <3

Vastaa
suvi

Kiitos,nyt rupeaa jo kuulumaan parempaa kun syysflunssa alkaa olla selätettynä. Kukkaisvesi varmasti vielä viimeisen raikastuksen tekisi ;D
Aurinkoista vkoloppua!

Vastaa
Viivi

Hyvä fiilis, kiitos kysymästä. Syksyn aurinko ja kullankeltaiset viljapellot; mitä muuta ihminen voisi toivoa.

Vastaa
Heini

Kiitos, hieman motivaatio hukassa syksyn tultua ja ei tunnu oikein mikään innostavan, mutta onneksi on ihania blogeja joista välillä saa iloa elämään :)

Vastaa
MerjaK

Elämä on jonkunlaisessa murroksessa. Äiti oli isossa leikkauksessa ja näyttää toipuvan hyvin. Marraskuun alussa aloitan toisessa työpaikassa. Tuntuu toisaalta haikealta jättää työpaikka jossa olen viihtynyt 13v. Tuntuu, että työpaikka on muuttunut, tai sitten olen itse muuttunut ja on aika lähteä. Kaikki on oikeastaan ihan hyvin.

Vastaa
Ripsiväriä Villasukissa

Täällä kuuluu muutoksien tuulten huminaa. Uuteen ammattiin kouluttautuminen pyörii haaveena päässäni ja haluaisin muuttaa haaveen todeksi mahdollisimman pian. Ihanat ryhmäliikuntatunnit alkoivat, ja niiden tuomalla energiaryöpyllä, suunnitelmissa on hiljalleen muuttaa ruokailutottumuksia terveellisempään suuntaan ja saada, sinun tekstistäsi innottautuneena, rutiinit kohdilleen. Suunnitelmia ja projekteja on lisäksi niin sisustus-, käsityö- ja keittiörintamalla, joten tylsiksi eivät päivät pääse muuttumaan!

Paljon siis energiaa vaativaa muutosta luvassa tämän pienen ihmisen elämässä. Onneksi on hyvät taustatukijoukot, jotka kannustavat heikon päivän tullessa :)

Vastaa
merikukka

Hyvää kuuluu! Arkisin töitä ja koulua, tänään sunnuntaina ajattelin viettää koko päivän sängyssä elokuvia katsellen ja mutakakkua syöden.

Vastaa
Tea

Hyvää kuuluu tännekin! Sain viettää ihanan viikonlopun miehen, 4,5kk poika vauvan ja miehen vanhempien kanssa Helsingin saaristossa sijaitsevalla mökillä ja nyt ollaan vihdoin taas kotona. Antoi kummasti uutta energiaa uuteen alkavaan viikkoon. Vielä, kun saisi mahan kuntoon, niin kaikki olisi vielä paremmin, kun energiaa tuhlaantuu matkustaessa ruoasta huolehtimiseen, kun ei todellakaan löydy ihan joka paikasta helposti sopivaa ruokaa.. Juuri tämän hetkisen ruokavalioni ansiosta löysin blogisi ja jäin lukijaksi about pari vuotta sitten :)

Vastaa
Mönkkeli

Kiitos kysymästä :). Valitettavasti tänne puolelle ruutua ei kuulu niin hyvää :/. Kävin tuossa viime viikolla kasvohoidossa, josta sain ilmeisesti allergisen reaktion ja nyt sitten kasvot turvonneena, punaisena, kutisevina ja polttelevina kohti tulevan vklopun 25 v. synttäreitä. Oikein mukavaa... On laitettu öljyjä ja voiteita ja kasvovesiä yms. mutta ei ei tunnu helpottava. Liikuntaakin täytyy välttää, koska hiki kirvelee kasvoilla todella ikävästi sen ollessa pahasti ärtynyt. Jos ei siis lasketa tätä ikävää seikkaa tälleviikolle, niin muuten menee kivasti. Harjoittelu alkaa olla lopuillaan ja opinnäytetyötä sitten paahtamaan ja valmistua pitäisi ensivuoden tammikuussa <3. Näillä eväillä tähän viikkoon! ^_^

Vastaa
Jatta

Minulle kuuluu hyvää, nautin tästä syksystä ja sen väreistä, tuoksuista ja tunnelmasta. Nautin myös sen mukanaan tuomasta arjesta ja rakkaista rutiineista ja siitä että saadaan pikkuhiljaa vaipua talvea kohti...

Vastaa
MirvaK

Kiitos kysymästä, kiirettä pitää! Töitä, opintoja ja perhe-elämää <3! Muutama lisäminuutti vuorokauteen, niin ehtisi pitää huolta itsestäänkin ;)!
Ihana, kun on syksy <3!!! Nautin!

Vastaa
Sha

Voisihan sitä parempaakin kuulua, taistelen pahenevaa masennusta vastaan ja yritän löytää iloa näistä kauniista syyspäivistä. Jotta pysyisin arjen reunassa kiinni, taidankin mennä opiskelutehtävien pariin. Hyvä mieli voi tulla jos saan jotain valmiiksi.

Vastaa
Ellustiina

Kiitos kysymästä, mutta valitettavasti ei kuulu kovin hyvää :( Olen ollut 5 päivää sairaalassa ja ihaillut kaunista syyssäätä sairaalan ikkunasta. Tykkään syksystä joten toivottavasti pääsen tänään kotiin ja nauttimaan ulkoilmasta. Kiitos ihanasta ja piristävästä blogista!

Vastaa
Pirjo Kärki-Koskinen

Kiitos, hyvää kuuluu. Olen nauttinut kauniista syyspäivistä. Ravintoasioissa on tsempannut, mutta liikunta on jäänyt ihan liian vähiin.

Vastaa
jopunen

Kiitos ihan hyvää, vietän vapaa päivää, olen viikonloppuna ollut töissä ja tein kokkailin tälle viikolle evästä; falfeleja, kasvisvuokaa, romescoa.. Urheillut, pistänyt tavaraa kirppikselle :) 4 aamuvuoroa ja viikonloppuna serkun häät.

Vastaa
Anu

Hiya! Sateinen syysaamu Dublinissa, murun luona käymässä Suomesta. Vkonlopussa parasta oli easysunday -kävely Wicklowin kansallispuistossa. Upeat maisemat, superystävällisiä ihmisiä ja charmikas tunnelma. Vielä pitäisi malttaa lähteä takaisin Suomeen tekemään opinnot loppuun, opiskelijaelämä odottaa Rovaniemellä! Mutta ihana syksy ja raikkaat uudet tuulet!

Vastaa
Piiku

Hyvää kuuluu! :) Luennot alkaa taas ensi viikonloppuna - ihanaa saada oppia lisää! Ollaan kaikki oltu terveinä ja pakkanen on täytetty luonnon omilla vitamiinipommeilla, joten toivottavasti terveinä pysytään yli koko talvenkin. Tähän kun vielä lisää kauniin syysauringossa lämmittävien säteineen niin kyllä pienet ja vähän suuremmatkin murheet unohtuu :)

Vastaa
Mari Vee

Samaa takeltelua ja kompastelua tänne kuuluu. Pientä toivonpilkahdusta on näköpiirissä, mutta surullisetkin kuulumiset jatkuvat vain. Syksyä jo odotan ja tänäkään vuonna ei päästä pohjoiseen ruskareissulle eli Rovaniemen kyläily, jota jossain vaiheessa ehdottelinkin siirtyy tuonnemmaksi. Syksy tuo vuodenaikana sellaista lohtua ja uuden alkua. Murretut värit ja tunnelma antaa voimaa.

Vastaa
minja

Mukavaa kuuluu! Mieltä tuppaa aina välillä masentamaan nuo uutiset pakolaisita ja leikkauksista. Koitan löytää jotain positiivista joka päivästä, usein iloa tuo kanien kanssa ulkoilut. :) Dabbaan olen ehtinyt itsekin parin kukkaisveden verran ihastua ja mahtavaa olisi päästä kokeilemaan muitakin niistä, huulirasvoja en ole vielä kokeillutkaan! :) Mukavaa syksyn alkua sinne päin!

Vastaa
Anu

Ihanaa kuuluu. Oli superkiva viikonloppu takana: jalkapalloturnausta, lasten design viikonloppua, valtameren takaa tulleen ystäväni kanssa maailmanparannusta ja lastensynttäreitä sekä unelmakarttakurssin tehtävien tekoa.

Nyt energiaa täynnä, ja siihen kuuluu juoksulenkkejä, rakkaan ystävän kävelytreffit, viikonlopun illanistujaiset, mielenkiintoiset vaatekutsut sekä unelmakartan työstämistä eteenpäin.

Onnellinen ja kiitollinen, tällä hyvällä ololla ja fiiliksellä on kiva mennä viikonloppua ja sunnuntaita kohden <3 Ihana arvonta, ja olen jo pitkään halunnut kokeilla varsinkin Dabbaa :-)

Vastaa
mr

Kiitos kysymästä, kuuluu vähän parempaa :) Kolmas opiskeluvuosi pyörähti käyntiin tällä haavaa etänä. Kesän ja auringon jäljiltä pahin uupumus ja flegmaattisuus tuntuisivat väistyneen ja energian lisääntymisen myötä olo alkaa tuntua taas ihmismäiseltä, melkein jo etäisesti muistuttaa omaa itseäni. Olen löytänyt uudelleen metsässä liikkumisen ilon ja käynyt monesti marjastamassa. Toivottavasti pikku pakasteellinen mustikoita ja kynttilät riittävät jatkamaan kohonnutta fiilistä pimeän syksyn yli. Taidanpa painua tänäänkin luonnon väriterapiaan, koska luulen kuulevani puolukoiden huutelevan nimeäni :)

Oma lempparini on huumaavan kirsikkainen ja juuri sopivasti sävyttävä mikäsenniminytolikaan Hurraw!

Vastaa
Heidi

Hyvää kuuluu! Olen jäänyt koukkuun hunajapähkinöihin ja jännitän huomista ylioppilasteatterin pääsykoetta. Seurailen vierestä avomiehen kiirettä koulun tutor-hommien kanssa ja odotan innolla hoitoon tulevia koiruleita. Hurraw-huulirasvoja saa Rovaniemelläkin Punnitse&Säästä-kaupasta :)

Vastaa
MM

Kiitos hyvää kuuluu. Huomenna alkaa loma.

Vastaa
Kipa

Hyvää kuuluu vähän vain väsyttää

Vastaa
Minde

Oikein hyvää kuuluu vaikka kesälomaakaan en ole pitänyt päivääkään :) syksystä saa uutta energiaa

Vastaa
JiiPee

Kiitos, kiitos, ihan hyvää kuuluu. Kiirettä töissä ja arjessa muutenkin, mutta harrastukset, ihanat ystävät ja rakas avomies auttavat jaksamaan :)

Vastaa
MT

Opiskelijaelämä näin vanhemmilla päivillä ei itseasiassa ole yhtään hullumpaa ;)

Vastaa
siru.k

Aivan ihanaa olin 2kk sairaalassa putkeen ja nyt vihdoin kotona.

Vastaa
JaanaR

Kiitos kysymästä. Ihmettelen syksyn kuulautta ja värien taipumista lämpimiin sävyihin. Käyn päivittäin töissä ja suunnittelen veneen talvitelakointia. Kohta se on toteutettava!
Ihanaa ja inspiroivaa syksyä sinulle ja kaikille blogisi lukijoille!

Vastaa
Hanna

Ihanaa, että aurinko on hellinyt meitä vielä syksyllä. Ajoittaisia murheen hetkiä, mutta aina silloin tällöin piristäviä auringonpilkahduksia.

Vastaa
Eloisa

Ihan kohtuullista kuuluu. Hirveästi opiskelua tiedossa ennen joulua, jospa kesän jälkeinen raskas elämä jäisi taakse ja sekä fyysinen että henkinen olo kevenisi pikkuhiljaa arkeen palatessa.

Vastaa
Anu

Kuuluu aivan hyvää. :) Paino pudonnut reilu 8 kiloa kesässä.

Vastaa
Katje

Hyvaa kuuluu, kiitos kun kysyit :)
Haikein mielin sanon kesalle hei hei, mutta odotan innolla syksya, ruskaa ja Suomen lomaa <3

Vastaa
Rebecca

Jee, hyvää kuuluu! Torstaina Lappiin ;D

Vastaa
pex

hyvää kuuluu töissä luistaa ja vapaallakin elämä hymyilee.

Vastaa
pinka

Erikoista kuuluu... Vaikka kovasti loppukesästä jo fiilistelin saapuvaa syksyä (syksyn lapsi kun olen) niin nyt todellisuudessa tämä arki tuntuu vähän takkuiselta. Kaipaisin jotain nostattavaa...
Onneksi luvassa on suomalaista kansallismaisemaa ja kaveriseuraa vaelluksen merkeissä - jospa ne vahvat maadoitukset vaihtuisivat nosteeseen maisemia katsellessa ;)

Hei ihanaa ja raikasta syksyä Sinulle!

Vastaa
Henna Olivia

Kiitos kuuluu oikein hyvää näin tunnelmallisena syksyisenä iltana ❤️ syksyyn liittyy aina jotain ihanaa salaperäistä, uuden aloittamisen fiilistä. Kynttilät palamaan ja pimeistä illoista nauttimaan :)

Vastaa
Heidi

Kuuluu aika jannaa - alotin oman bisneksen hetki sitten ja nyt loma tulossa mita on suunniteltu varmaan 2 vuotta :) rohkee, epavarma, kiitollinen ja onnellinen olo.

Vastaa
Daphnion

Tämä viikko flunssailtu. Kauhea hinku metsään, mutta pitää nyt vaan jaksaa levätä. Olen todella innoissani syksystä! Se tulee olemaan täynnä seikkailuita! :)

Vastaa
Emm

Ihan hyvää kuuluu, syksy toi mukanaan paluun opintojen pariin ja muuton uuteen kotiin.

Vastaa
Reettta

Olen harmillista kyllä ollut todella kipeänä. Rakastan syksyä ja on ollut ikävää kun ei ole päässyt kävelemään metsään vaan on täytynyt pysyä omassa sängyssä. Onneksi olen jo paranemaan päin ja ajattelinkin käydä tänään ensimmäistä kertaa pitkään aikaan kevyellä lenkille läheisessä metsässä.

Vastaa
Wilhelmiina

Hyvää kuuluu, asiat hyvin. Ei haittaa sateetkaan, ei edes työmatkapyöräillessä, kun on asenne ja vaatetuskohdillaan. :)

Vastaa
Paukkuliini

Kamalaa työkiirettä, kelpaisi pieni piristys :)

Vastaa
Riitta S

Ihan hyvää kuuluu. Hienoja syyspäiviä, ja tunnelmallisia iltoja kynttilän valossa. :)

Vastaa
marjo66

hopeahääpäivän viettoa ja mustikoiden perkaamista

Vastaa
Milla

Elämä hymyilee, pitäisi siis itsekin! Mieli halajaa muutosta näin syksyn tullen, voisin aloittaa koti-inventaariolla ja ruokaremontilla, jos alkusyksyfiilistelyiltä maltan!

Vastaa
BIKKE

Voi ei! Onko pakko kertoa mitä kuuluu? No: Olen niin kyllästynyt näihin sytoreissuihin..3 viikon välein ajan 1000 kilsaa saadakseni tappavaan syöpääni hoitoa...itseasiassa mun piti jo kupsahtaa mutta lällällää täällä ollaan..Sitten kun olen mitä olen olen tunkeutunut järkkäämään lastenpäivää (MLL vp kun olen) ja väkisin haluan ala-asteellemme (vanhempaintoimikunnan "pomo") kunnon vanhan ajan kuusijuhlan niin sitä tässä suunnittelen ja sitten käyn kirjansidonnan kurssilla ja nyt tungin itseni vielä makrokuvauskurssille ja niin kotona on 4 poikaa ja ukkeli ja kissa ja koira jaa jaa.Kuka mulle sanois ettei mun tarvi jaksaa tunkea joka paikkaan kun joka kolmas viikko elämästä kuluu soffan raossa? Onneksi ei kukaan koska mä olen NIIN ELOSSA kun saan touhuta ja päteä :)
Elämä on ihanaa muistakaa se <3 <3

Vastaa
Tanja

Hyvää kuuluu, kiitos kysymästä! Arki rullaa ja vaikka opinnot ja työt stressaa niin stressi on nyt hallitumpaa kuin aikaisemmin. Syksyn hiipivä pimeys meinasi ahdistaa alkuviikosta myöhäiselle koirien iltalenkille lähtiessäni, mutta ulos päästyäni huomasinkin, että syksyn pimeys on tuonut taas mukanaan kirkkaan tähtitaivaan ja tutut ja turvalliset tähtikuviot. Nyt odotankin kirkkaita, pakkasiltoja ja öitä, kun ulos pääsee bongailemaan tähtikuvioita koko perheen voimin.

Vastaa
S

Minulle kuuluu hyvää, ympärillä on ihania ihmisiä ja päivisin mukavaa ja hyödyllistä tekemistä! Siksi mietinkin, miten voisin auttaa toisiakin ihmisiä niin, että heillekin voisi kuulua hyvää..

Vastaa
Katariina

Oikein hyvää kuuluu, vaikka vähän syysflunssa iskeekin päälle!

Vastaa
HannaH

Hyvää kuuluu, kiireestä huolimatta! On muuten kiinnostavaa lukea kirjoituksiasi luonnonkosmetiikasta, sillä itselläni iho on ruvennut ärtymään "tavallisista" meikeistä ja putsareista, ja olenkin löytänyt jo muutaman hyvän tuotteen suositustesi perusteella. Löysin muuten alunperin blogiisi kilpirauhas-juttujen perusteella, tsemppiä kyseisen sairauden kanssa! Täällä arvot vihdoin mallillaan :)

Vastaa
Siinatar

Hyvää kuuluu, hoitovapaalla täällä kotosalla lasten kanssa ollaan =).

Vastaa
Henna73

Olo on halki, poikki ja pinoon. Tänään päättyi parin kuukauden teatteripuristus kamojen purkuun. Väsyttää, mutta valoista näyttää, kun tietää, että homma on ohi.

Vastaa
anna s.

Ihan hyvää kuuluu :) päivä on mennyt laiskotellessa sisätiloissa sateen vuoksi :)

Vastaa
sikkuralla

Minulle kuuluu melko hyvää, ehkä sellainen suvantovaihe on menossa, enkä oikein tiedä, mihin suuntaan lähteä. Päivä kerrallaan :)

Vastaa
Kurmeli

Ihan mukavaa kuuluu. Viikolla on tarkoitus keskustella amanuenssin kanssa opinnoista, saanpa niitäkin jäsennettyä paremmin. Aloitin myös pienen punontakurssin kansalaisopistossa, se on ihan hauskaa vaihtelua :)

Vastaa
Kielopioni

Mielekästä, hyvää mutta samalla paineista syksyä vietetään täällä, kiitos kysymästä! Samanaikaisesti monta isoa projektia päällä, tunnit meinaavat päivästä loppua mutta niin hienoa, että pääsee myös näyttämään kyntensä ja levittämään siipensä entistä isommin.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Kure Bazaarin timanttinen kynsilakanpoistoaine
EFT Tapping avuksi kriisin ja ahdistuksen keskellä
Kuuleppa kaamos, nyt loppu synkistely
Tervetuloa uudistuneeseen Yellow moodiin