Pintakuivuutta pakoon: DIY-kuorintajauhe kasvoille

Nyt jos koska alkaa olla aika antaa talviskröpöille kyytiä, ainakin oman ihoni mielestä. Kasvoja peittävän talvisuomun saa huuhdottua viemäriin muutaman raaka-aineen kirkastavalla jauhekuorinnalla, joka on myös mainio lahjaidea.

Kuorintajauheen pohja on hienojakoista riisijauhoa, jonka mikroskooppisen hieno koostumus kuorii iholta hellävaraisesti turhat epäpuhtauskerrostumat. Savijauhe syväpuhdistaa ja iho saa kevyen C-vitamiinitankkauksen Amla-jauheesta.

Tähän aikaan vuodesta maustelaatikkoni on täynnä kardemummaa ja se sopii leivonnaisten lisäksi myös kasvotuotteisiin. Sen raikas ja aromaattinen tuoksu aukeaa ihokosketuksessa aivan uudenlaisiin sfääreihin, kokeile vaikka.

bodyscrub_diycosmetics_organic_yellowmood_hannamarirahkonen (1)bodyscrub_diycosmetics_organic_yellowmood_hannamarirahkonen

Kirkastava kasvokuorintajauhe

2 dl riisijauhoa

1 dl intiaanisokeria

2 rkl valkoista savea (valinnainen)

1 rkl kardemummajauhetta

1 tl Amla-jauhetta (valinnainen)

Mittaa kaikki raaka-aineet kulhoon. Sekoita hyvin. Purkita.

Käyttö: mittaa noin 1-2 rkl kuorintajauhetta kämmenille tai pieneen kulhoon. Mittaa sekaan muutama tippa kasvoöljyä, vettä tai hunajaa (kunnes koostumus on tahnamainen). Kostuta kasvot kevyesti ja kuori.

bodyscrub_diycosmetics_organic_yellowmood_hannamarirahkonen (2)bodyscrub_diycosmetics_organic_yellowmood_hannamarirahkonen (3)Kuorinnan jälkeen ihoa kannattaa muistaa kasvovesikylvyllä ja kosteuttavalla naamiolla. Oma naamiosuosikkini on tällä hetkellä Supermoodin Youth Glo Babyface Mask, jonka jäljiltä iho on pehmeä, kuulas ja kosteutettu. Kuorinnan ja naamion myötä pakkasen aiheuttamalle pintakuivuudelle saa sanoa hyvästit.

Tykkäsitkö reseptistä?

Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös näihin resepteihin

Parsapiirakka
Piparminttu-raakasuklaapatukat
Gluteeniton ja mehevä kasvispiirakka
Tehokas DIY-suolasuihke