Kysy!

Saan aika paljon kysymyksiä meiliini ja mietin, että ehkä nyt olisi aika järjestää pitkästä aikaa Q&A -postaus. Siispä, mikä askarruttaa mieltäsi? Koostan kaikista saamistani kysymyksistä juttusarjan, jossa vastaan kysymyksiinne pitkän kaavan kautta.

yellowmood_hannamarirahkonen

Minulla on yksi toive kysymysten suhteen: niiden tulee koskea Yellow moodin aihealueita, esimerkiksi:

• Ruoka/ruokavalio, reseptit, liikunta, elämäntavat, hyvinvointi

• Kilpirauhasen vajaatoiminta, homeongelmat, migreeni

• Valokuvaus, kirjoittaminen, yrittäjyys

• Koti, DIY, asuminen

• Kemikaalittomuus, luonnonkosmetiikka, tuotesuositukset

Vastaan mielelläni henkilökohtaisiinkin yllä mainittuja aiheita käsitteleviin kysymyksiin, mutta pidätän oikeuden poistaa ja jättää vastaamatta sellaisiin kysymyksiin, jotka eivät koske suoranaisesti edellä mainittuja aihealueita 🙂

Voit kysyä useamman kysymyksen samassa kommentissa. Vastausaikaa on sunnuntaihin 31.1. saakka ja sen jälkeen koostan kysymyksistä juttusarjan aihealueittain!

Riikka

Moi. Jossain postauksessa kerroit, että sun tarvitsee käyttää hyvin harvoin kosteusvoidetta. Mainitsit samassa yhteydessä hyvistä öljyistä. Mitä nämä hyvät öljyt ovat ja missä muodossa niitä käytät?

Vastaa
Anna-Kaisa

Minua kiinnostaa edelleen ruokavaliosi ja se, kuinka löytää itselle sopiva ruokavalio. Nykyään on tarjolla yhtä jos toistakin ruokavaliota, minkä takia on välillä vaikea kuunnella itseä ja uskoa esimerkiksi, että rahka ei olekaan synneistä pahin. Jeesiä tähän pohdintaan siis. :)

Toinen kiinnostava aihe on valokuvaus. Mulla on puoliautomaattikamera, jota en vielä vuosienkaan jälkeen osaa käyttää kunnolla. Millaisin vinkein pääsisi alkuun kuvaamisen ihmeelliseen maailmaan?

Kiitos!

Vastaa
MerjaK

Hei

Kiitos ihanasta blogistasi ja Rovaniemen kuulumisista. Olen kotoisin Rovaniemeltä, nykyisin asun Kuopiossa. Pääsen liian harvoin käymään pohjoisesssa omassa sielunmaisemassani. Katselen mielelläni kuvia juuri Rovaniemeltä, oli sää tai vuodenaika mitä vaan.
Muista asioita, josta toivoisin että kirjoitat ovat sokerin/karkin himo ja siitä eroonpääsy, miten ohjaat itseäsi työssäsi, käsittääkseni olet yksityisyrittäjä, joten mistä saat ryhdin päivään ja töihin.
Arkiruokareseptit ja kosmetiikkapostaukset tuotesuositukset, lukusuositukset ovat aina tervetulleita.

Vastaa
J

Minua kiinnostaa tällä hetkellä erityisesti stressin vähentäminen. Stressi on aiheuttanut epätasapainoa kehooni, jota haluaisin nyt korjata. Haluaisin kuulla vinkkisi stressittömämpään oloon erityisesti ravitsemuspuolelta (esim. hyödylliset lisäravinteet) sekä ihan käytännön vinkkejä, jotka olet itse kokenut toimiviksi.

Stressiin hieman liittyen: Mitkä ovat vinkkisi kilpirauhasen lievän vajaatoiminnan tasapainottamiseen ilman lääkkeitä?

Oletko sinä kokeillut koskaan vaihtoehtoisia hoitomuotoja, esim. homeopatiaa? Mikä on suhtautumisesi näihin?

Ja vielä hiukan kemikaalittomuudesta: Mitä kynsilakanpoistoainetta käytät?

Vastaa
maarilyn

Kiitos ihanasta blogistasi. On kiva lukea blogia, joka kertoo pohjoisen kuulumisista sekä hyvivoinnista ja kauneudesta. Mä kaipailisin erityisesti vinkkejä aikuisiän akneihon hoitoon. Akne alkoi hormonaalisen ehkäisyn lopettamisen jälkeen eikä ota laantuakseen. Ruokavaliosta oon jo siivonnut maidon ja viljat pois ja kosmetiikkaa vähitellen luonnollisemman suuntaan. Onko sinulla tällaiseen aiheeseen vinkkejä...?

Vastaa
Kati

Hei,
Kysymykseni liittyy vanhaan postaukseen kodista.
Rakastan teidän DIY-raakalautaseinää ?
Kysymys kuuluukin mitä lautaa olette siinä käyttäneet?
Ja miten olette nyt ajan myötä huoltaneet sitä vai onko huoltovapaa?
Elääkö seinä yhtään? Miten se on kiinnitetty seinään? Haluan tehdä saman tyyppisen seinän ja mietin miten se käytännössä tehdään.
Ihana blogi ?

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

5 x vinkkiä sujuvampaan yrittäjyyteen
Hattarakaupunki
Kuivat, rasvoittuvat, katkeilevat, ohuet tai epäpuhtaat hiukset? Katso 5 x Gyada-täsmäapua hiuspulmien ratkaisuun
Inspiroivat naiset: Liisa Tuimala, nainen Nousevan Myrskyn takana