Mehevä marjapiirakka

Gluteeniton marjapiirakka on koostumukseltaan pehmeää ja siinä on vastustamattoman keksimäinen, rapea kuorrutus. Kokeile maailman parasta piirakkareseptiä ja laita täytteeksi lempimarjojasi!

Paras Gluteeniton Piirakka Resepti

Paras gluteeniton marjapiirakka

26 cm piirakkavuoka

100 g voisulaa
3 dl riisijauhoja
¾ dl kookospalmusokeria
¾ dl vettä
1 kananmuna
1 tl leivinjauhetta
3 dl marjoja

Sekoita voisula, jauhot ja sokeri keskenään. Tässä vaiheessa taikinan on koostumukseltaan jämäkkää. Ota taikinasta 1 dl talteen erilliseen astiaan, se murustellaan ihan lopuksi piirakan kuorrutteeksi.

Lisää lopputaikinaan kananmuna, leivinjauhe ja vesi. Sekoita hyvin ja kaada voideltuun piirakkavuokaan. Tässä vaiheessa taikina on löysää.

Laita päälle haluamasi marjat ja murustele päälle lopuksi 1 dl alussa sivuun ottamaasi taikinaa. Paista uunin keskiosassa, 200°C asteessa 30 minuuttia ja nauti kermavaahdon tai jäätelön kanssa.

Paras Gluteeniton Marjapiirakka Resepti

Instagram – @yellowmoodmedia

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Tykkäsitkö reseptistä?

Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös näihin resepteihin

Greippisalaatti & raikas minttuhummus
Kolmen raaka-aineen karpalomousse
Gluteeniton ja mehevä kasvispiirakka
Vihersalaatti ja sitruunavinegrette