Pehmeä parsakaalikeitto
Edullinen, maukas ja täyttävä parsakaalikeitto on omiaan raikkaaksi lounaaksi tai runsaammaksi päivälliseksi lisukkeiden kera.
Parsakaalikeitto
4 annosta / ketogeeninen resepti
1. Kuori ja pilko sipulit pieneksi silpuksi. Kuullota sipulit voissa kullankeltaisiksi.
2. Leikkaa parsakaalet noin 3 x 3 cm kokoisiksi paloiksi ja lisää kattilaan sipulien joukkoon. Kuullota parin minuutin ajan miedolla lämmöllä.
3. Lisää kattilaan vesi. Laita kansi päälle ja höyrytä parsakaalia pehmeiksi keskilämmöllä noin 8-10 minuutin ajan.
4. Soseuta keitto joko sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa. Jos soseutat keiton jälkimmäisessä, kaada keitto takaisin kattilaan.
5. Lisää viimeiseksi kerma, suola sekä hiivahiutaleet. Nauti sellaisenaan tai reilun ranskankermanokareen kanssa.
Hyvän ruoan kirja
Hyvän ruoan kirja (Readme) sisältää yli kahdeksankymmentä vähähiilihydraattista ja ketogeenista reseptiä, joista suurin osa on suolaisia arkiruokia. Kaikki reseptit ovat gluteenittomia, sokerittomia ja viljattomia – mutta ennen kaikkea isoilla mauilla ladattuja. Kirjoitin Hyvän ruoan kirjan tehdäkseni terveellisesti syömisestä helppoa, kaunista ja hauskaa, auttaakseni minimoimaan turhat köökkistressit ja vetämään mutkat suoriksi oikeissa kohdissa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kirja tarjoaa yli 300 sivun verran kokonaisvaltaista taide-elämystä upeiden valokuvien, reseptien sekä tarinoiden muodossa. Opetan sinut hapattamaan kausivihanneksia, paistamaan kalan ja kanan oikeaan kypsyyteen, maksimoimaan vaatimattomien kasvisten maut marinoimalla, kuullottamaan ja yhdistelemään makuja uudella tavalla. Tutustu kirjaan tästä!
Instagram – @yellowmoodmedia
Facebook – Yellow Mood
Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani
Kuvat Hannamari Rahkonen