Piparileivokset

Mehevät piparileivokset syntyvät ilman kuumentamista ja maistuvat kardemummalle, kanelille ja neilikalle. Koostumus on suussa sulava ja kermaisen kevyt, siitä pitää huolen avokado.

Gluteenittomat Pipariherkut

Piparileivokset

20 kpl

Keksipohja

5 dl pekaanipähkinöitä
3 rkl hunajaa
1 rkl vaniljauutetta
1 rkl ceyloninkanelia

Ota esille silikoninen leivosvuoka. Mittaa kaikki raaka-aineet tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi tampperia apuna käyttäen. Taputtele ohut kerros keksitaikinaa silikonivuoan pohjalle.

Piparkakkutäyte

1 ½ kypsää avokadoa
1 dl cashew-pähkinöitä
½ dl vettä
½ dl neitsytkookosöljyä
½ dl hunajaa
2 tl ceyloninkanelia
1 tl kardemummaa
½ neilikkaa

Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita sileäksi. Annostele keksipohjien päälle ja laita silikonivuoat pakastimeen. Leivokset ovat jähmettyneet riittävästi noin 45 minuutissa.

Piparikakku Raakakakku Gluteeniton Sokeriton

Tykkäsitkö reseptistä?

Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös näihin resepteihin

Gluteenittomat suklaamuffinssit
Muikea minttutoffee
Nutella-kuppikakut
Puolukkatryffelit