Piparileivokset
Mehevät piparileivokset syntyvät ilman kuumentamista ja maistuvat kardemummalle, kanelille ja neilikalle. Koostumus on suussa sulava ja kermaisen kevyt, siitä pitää huolen avokado.

Piparileivokset
20 kpl
Keksipohja
5 dl
pekaanipähkinöitä
3 rkl
hunajaa
1 rkl
vaniljauutetta
1 rkl
ceyloninkanelia
Ota esille silikoninen leivosvuoka. Mittaa kaikki raaka-aineet tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi tampperia apuna käyttäen. Taputtele ohut kerros keksitaikinaa silikonivuoan pohjalle.
Piparkakkutäyte
1 ½
kypsää avokadoa
1 dl
cashew-pähkinöitä
½ dl
vettä
½ dl
neitsytkookosöljyä
½ dl
hunajaa
2 tl
ceyloninkanelia
1 tl
kardemummaa
½
neilikkaa
Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita sileäksi. Annostele keksipohjien päälle ja laita silikonivuoat pakastimeen. Leivokset ovat jähmettyneet riittävästi noin 45 minuutissa.
