Puolukkatryffelit

Puolukoista syntyy vähällä vaivalla mitä herkullisimpia tryffeleitä. Makea kookos pehmentää puolukan kirpeyttä, kadottamatta marjan tavaramerkkiä: särmää.

Puolukkatryffelit Gluteeniton Resepti

Puolukkatryffelit

15 kpl

5 dl kookoshiutaleita
1 ½ dl puolukoita
1 dl riisinlesejauhetta
½ dl hunajaa
2 rkl lucuma-jauhetta

Mittaa kaikki raaka-aineet tehosekoittimeen ja sekoita massa tasaiseksi. Pyörittele pieniksi palloiksi ja kuorruta kookoshiutaleilla. Laita puoleksi tunniksi jääkaappiin tekeytymään ennen nautiskelua.

Tykkäsitkö reseptistä?

Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös näihin resepteihin

Key Lime Pie -limeraakakakku
Tuoretomaattipasta
Kesän ihanimmat kuppikakut voikreemillä ja mansikoilla
Kanapata