Suklaabrownie

Suussa sulava brownie oli erään kiireisen päivän innovaatio, ja niin herkullista, että kuulin toistuvasti kysymyksen ”joko olet kuvannu sen, saanko jo ottaa lisää?” -kysymyksen. 

Gluteeniton Suklaabrownie Resepti

Suklaabrownie karpaloilla

2 dl kookoskermaa
100 g kaakaomassaa
1 dl riisinlesejauhetta
1 dl kookospalmusokeria
2 rkl psylliumin siemeniä
2 rkl lesitiiniä
2 dl marjoja

1. Sulata rouhittu kaakaomassa vesihauteessa juoksevaksi.

2. Jauha kookospalmusokeri tehosekoittimessa ensin yksinään tomumaiseksi jauheeksi ja lisää sitten muut ainekset mukaan. Sekoita tasaiseksi.

3. Laita browniemassa n. 10 x 15 cm vuokaan, jonka olet ensin vuorannut kelmulla. Lisää brownielevyn päälle 2 dl haluamiasi marjoja ja laita pakastimeen noin puoleksi tunniksi jähmettymään.

Gluteeniton Suklaabrownie Resepti 2

Tykkäsitkö reseptistä?

Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös näihin resepteihin

Päärynä-tuorepuuro
Paahdettu marokkolainen kukkakaali ja minttutsatsiki
Gluteeniton siemen-kauraleipä
Vegaaninen marjajäätelöraakakakku