Suklaabrownie
Suussa sulava brownie oli erään kiireisen päivän innovaatio, ja niin herkullista, että kuulin toistuvasti kysymyksen ”joko olet kuvannu sen, saanko jo ottaa lisää?” -kysymyksen.
Suklaabrownie karpaloilla
2 dl
kookoskermaa
100 g
kaakaomassaa
1 dl
riisinlesejauhetta
1 dl
kookospalmusokeria
2 rkl
psylliumin siemeniä
2 rkl
lesitiiniä
2 dl
marjoja
1. Sulata rouhittu kaakaomassa vesihauteessa juoksevaksi.
2. Jauha kookospalmusokeri tehosekoittimessa ensin yksinään tomumaiseksi jauheeksi ja lisää sitten muut ainekset mukaan. Sekoita tasaiseksi.
3. Laita browniemassa n. 10 x 15 cm vuokaan, jonka olet ensin vuorannut kelmulla. Lisää brownielevyn päälle 2 dl haluamiasi marjoja ja laita pakastimeen noin puoleksi tunniksi jähmettymään.