Puhdistusvesivinkki

Absolution_toningwater_yellowmood_skincare_luonnonkosmetiikka 1

Olen löytänyt uuden suosikkini Absolutionin valikoimista ja se on hurmaava L´Eau Soir et Matin-puhdistusvesi. Tuo suloinen pullo on yksinkertaisuudessaan todella kaunis ja hauskalla tavalla apteekkimainen.

Absolution_toningwater_yellowmood_skincare_luonnonkosmetiikka 2

Rakastuin pullon fiksuun annostelusysteemiin, jonka avulla puhdistusvettä ei mene pisaraakaan hukkaan. Annostelen itse kasvovettä vanulappuun kahden pumppauksen verran ja se riittää koko kasvoilleni, silmämeikkikin lähtee täydellisesti. Kesän reissuja ajatellen tämä puhdistusvesi on todella kätevä matkakumppani, sillä et välttämättä tarvitse vettä ollenkaan. Ajattelin napata tämän Absolutionin puhdistuveden mukaan meidän syyskuussa koittavalle kesälomallemme, kun lähdemme Eurooppaan seikkailemaan.

Absolution_toningwater_yellowmood_skincare_luonnonkosmetiikka 3

Puhdistusveden tuoksusta tulee mieleen kasteinen kesäniitty, jossa kasvaa sitrus- ja seetripuita. Puhdistusvesi puhdistaa erinomaisesti, rauhoittaa sekä antaa saa ihon kihelmöimään, eli tuo siis toisin sanoen kuulauttaa. Olen jo vuosien ajan puhdistanut kasvoni aamuisin vain kasvovedellä, lisännyt ehkä seerumin ja meikannut sitten.

Absolutionin puhdistusveden kuulauttava vaikutus on kuitenkin niin huomattava, että olen siirtynyt käyttämään pelkästään sitä meikin alla aamuisin enkä ole tarvinnut edes seerumeita. Iho kiittää varsinkin kesää kohden mahdollisimman kevyestä käsittelystä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Budjettilöytö: Herbfarmacyn musliiniliina
Hiusten kasvivärjäys kotona – Radicon auyrvedaan pohjautuvilla kasviväreillä saa ensiluokkaisen lopputuloksen
Parhaat murretut luomivärisävyt
Eteeriset öljyt arjen apuna