Natural Goods Companyn ihana ystävämyynti on jälleen täällä!

Kaupallinen yhteistyö Natural Goods Company.

Natural Goods Company Luonnonkosmetiikan Ystavamyynti 4

Syyskuu on alkanut vauhdikkaasti, tuntuu että päivät suorastaan vilahtavat ohitse kun mielekästä tekemistä riittää jokaiselle sormelle. Yksi varmimmista syksyn merkeistä on tietysti se, että pitkäaikaisen yhteistyökumppanini Natural Goods Company järjestämät ystävämyynnit ovat jälleen ajankohtaisia. Ystävämyynneistä voi löytää monipuolisesti hyvinvointiin ja ihonhoitoon liittyviä helmiä paljon tavallista huokeammin, itse asiassa osa tuotteista kantaa jopa 60 % alelappusta.

Kokosin tähän postaukseen oman TOP10-listani, josta löydät omia luottokosmetiikkahelmiäni, jotka tukevat ihon ja hiusten hyvinvointia etenkin nyt kun vuodenaika on vaihtunut kesästä viileän syksyn puolelle. Nappasin listalleni myös vähän piristävää värikosmetiikkaa lempikynsilakkojeni muodossa ja löytyypä suosituksista myös pari loistavaa tärppiä myös miehille. Ystävämyynnin alennukset ovat voimassa maanantaihin 9.9. saakka Natural Goods Companyn verkkokaupassa ja kaikki yli 50 € arvoiset tilaukset matkaavat luoksesi postikuluitta.

Natural Goods Company Luonnonkosmetiikan Ystavamyynti 7

Omistan lähes parikymmentä erilaista Kure Bazaarin kynsilakkaa – nämä ovat kestävyydessään, modernissa sävyvalikoimassaan, levittyvyydessään ja yleisessä käyttömukavuudessaan luonnollisten lakkojen kärkikastia. Viime aikoina olen sutinut erityisen ahkerasti kynsilleni täydellisen tummanpunaista Stilettoa (tämä klassikkosävy pitäisi löytyä jokaisen naisen lakkavalikoimasta!), kuultavan vaaleanpunaista French Rosea, oranssinpunaista Juicya ja kuparinhohtavaa Or Bronzea. Haaveilen sykähdyttävän lämpimän keltaisesta Saffronista ja suosittelen kaikille kärsimättömille värilakkojen kaveriksi pikakuivattajaa, joka säästää hermoja yllättävän paljon!

Samalta brändiltä löytyy myös maailman paras kynsilakanpoistoaine, joka tuoksuu miellyttävälle, poistaa paksunkin kynsilakkakerroksen hellävaraisesti eikä kuivata kynsinauhoja. Kynsilakanpoistoaineen liuottavat ainesosat ovat peräisin sokeriruo’osta, vehnästä ja maissista.

Lue myös: Kestävä kynsilakkametodi

Natural Goods Company Luonnonkosmetiikan Ystavamyynti 6 Natural Goods Company Luonnonkosmetiikan Ystavamyynti 5

Syksyn ehdottomasti ajankohtaisin ihonhoitotuote on kasvoöljy, sillä se vähentää kosteuden haihtumista iholta, suojaa ja pitää ihon kimmoisana säiden viilentyessä. Pakkasin Novexpertin Omega-öljyseerumin mukaan viikon takaiselle Norjan telttareissulle – öljy rauhoitti ihanasti merituulen tuivertamaa ja auringon paahtamaa ihoa etenkin pitkien vaellusten jälkeen! Öljyseerumi sisältää ihoidenttistä skvalaania ja jojobavahaa, jotka tekevät koostumuksesta lempeän täyteläisen ja nopeasti imeytyvän – tämän toffeen tuoksuisen tuotteen kohdalla ei tarvitse pelätä liukkaan öljyistä pintaa. Itse käytän kasvoöljyä aamuin illoin ja tämä passaa erinomaisen hyvin myös meikin alle. Hoitavassa seoksessa on mm. seesam-, kamelina-, granaattiomena-, marula-, öljymani-, ja tyrniöljyjä sekä antioksidanttisena suojana toimivaa ruskeaa levää.

Saman sarjan C-vitamiiniseerumi on kesän jälkeenkin yksi parhaimmista kosmetiikkainvestoinneista jokaiselle, jonka iho on saanut osumaa auringosta, reagoi herkästi stressiin tai kaipaa elinvoimaa. Seerumi sisältää 25 % stabiloitua C-vitamiinia, joka vapautuu ihon käyttöön useiden tuntien ajan. Sen lisäksi, että oranssi seerumi näyttää huumaavalta ja tuoksuu herkulliselta sitrusnektarilta, sen sisältämät aktiiviaineet hellivät ihosoluja kiihdyttämällä ihon luonnollista aineenvaihduntaa, suojaavat vapailta happiradikaaleilta, ennaltaehkäisevät ja vaalentavat pigmenttiläiskiä.

Lue myös: Ihon C-vitamiinitankkaus, eli tulkoon kirkkaus

Natural Goods Company Luonnonkosmetiikan Ystavamyynti 3

Korealaisen Whamisan miehille suunnattu Leaf/Root All Cleanser on aivan mahtava monitoimituote, johon meillä on ihastunut Tuomaksen lisäksi myös minä. Monitoimiputsari sopii hiuksille ja hellävaraisuutensa ansiosta myös kasvojen puhdistukseen sekä vartalonpesuun. Itse käytän tuotetta shampoona, sillä se puhdistaa juuri sopivasti, vaahtoaa kevyesti, lisää kiiltoa ja tekee hiuksista helposti selvitettävät. Tuote on erityisen kätevä reissuissa ja pakkaus riittää vaikka kuinka pitkälle ajalle. Putsari sisältää runsaasti fermentoituja kasviuutteita ja se on nyt saatavilla 50 % alennuksella, koska tuote-erä vanhenee tammikuussa 2020.

Toinen syyssuosikkini on hempeän vaaleanpunaiseen pulloon pakattu Cleansing water, joka on herkällekin iholle sopiva puhdistusneste. Käytän tätä lempeän tuoksuista puhdistuseliksiiriä erityisesti aamuisin freesaamaan kasvot yön jäljiltä. Kasvovesi sisältää muun muassa ihoa pehmentävää aloe veraa, hehkua antavaa lakritsia, pintaverenkiertoa aktivoivia ja kirkastavia fermentoituja kukka-, ja kasviuutteita, kosteutta sitovaa hyaluronihappoa sekä betaiinia.

Olen kasvovoiteiden suhteen todella kranttu, mutta Whamisan Nourishing Cream läpäisee seulani. Voiteessa on runsaasti fermentoituja kasviuutteita, jonka lisäksi voidepohjassa on käytetty mango-, karite- ja kaakaovoilla, avokadoöljyllä ja mehiläisvahalla. Voiteessa on pehmoisen hoitava, sutjakasti imeytyvä koostumus ja mieto tuoksu – lämmin suositus tälle tuubille!

Natural Goods Company Luonnonkosmetiikan Ystavamyynti

Voisin nostaa Mádaralta tälle listalle vaikka kuinka monta suosikkiani, mutta päädyin tällä kertaa nappaamaan mukaan varsinaisessa tehokäytössä olleita tuotteita. Keväällä sarja täydentyi huikean hyvällä GROW-hiustenhoitolinjalla, jonka tehoraaka-aineina on käytetty hiuspohjaan happea sekä ravinteita kuljettavaa kantarelliuutetta, hiustenlähtöä ehkäisevää sinkkiä, hiuspohjan pintaverenkiertoa aktivoivaa ja hiustenkasvua nopeuttavaa kofeiinia, kiiltoa ja kosteustasapainoa lisääviä fosfolipididejä sekä keratiinin tuotantoa lisääviä B-vitamiineja. Linjan suosikkini on ehdottomasti kevyesti vaahtoava shampoo, joka pesee tehokkaasti kuivattamatta hiuksia ja tekee ainakin omista värjäämättömistä kutreistani melkein sadevedellä pestyn pehmoiset. Tuotteessa on myös tosi miellyttävä unisex-tuoksu, eli tämä on loistava lahja sukupuoleen katsomatta.

GROW-hiuspohjaseerumi on päänahan tehohoito, joka hierotaan kuivaan hiuspohjaan, annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia ja pestään hiukset sen jälkeen. Tämä voi kuulostaa alkuun hassulta, mutta hiuspohjaseerumi on todella hyvä hiusten ja myös yleisen hyvinvoinnin tukihoito etenkin silloin, kun on suuren stressikuorman alla. Stressi vaikuttaa kehollisesti monilla eri tavoilla ja yksi yleisimmistä sivuoireista on lihaskireyksien syntyminen eri puolille kehoa. Hiusten suhteen tämä tarkoittaa sitä, että mikäli päänahka on kireä kuukausikaupalla, hiusjuuret niin sanotusti hirttyvät eikä uusi hius saa normaaliin tapaan sille kuuluvia ravinteita jolloin se kasvaa heikompana. Pään alueen kireydet vaikuttavat herkästi myös niskojen ja kasvojen lihaksiin, jolloin ongelmia voi tulla myös purennan sekä päänsärkyjen kanssa. Itse pidän hiusseerumin käytöstä hiuspohjaa aktivoivien raaka-aineiden lisäksi siitä syystä, että sen avulla muistan hieroa päänahkani säännöllisesti ja huomaan heti miten stressaantunut olen. Mitä kimmoisampia ja rennompia pään alueen lihakset ovat, sitä paremmin myös ruoasta saatavat ravinteet pääsevät ruokkimaan hiuksia juurtensa kautta.

Natural Goods Company Luonnonkosmetiikan Ystavamyynti 2

Kolmas ja tällä erää tämän postauksen viimeinen tärppi on Mádaran City CC-voide, josta minun on pitänyt kirjoittaa teille jo ihan luvattoman kauan! Tässä kevyessä meikkivoiteessa on ihanan silkkinen koostumus, joka hipiälle kertakaikkisen täydellisesti, antaa upean kuullon joka ei kuitenkaan pomppaa silmään, peittää tismalleen sopivasti, sisältää aurinkosuojakertoimen 15 sekä ehkäisee punoitusta ja pigmenttimuutoksia.

CC-voiteessa on vapaita happiradikaaleja neutraloivaa isoampiaisruohoa, syväkosteuttavaa hyaluronihappoa, kirkastavaa ja hyperpigmentaatiota ennaltaehkäisevää tammenkuoriuutetta ja vadelmansiemenöljyä.

Silkkinen CC-voide kestää älyttömän hyvin työstämistä, ei rullaannu ja on muiltakin osin aivan älyttömän hyvä hinta-laatusuhteeltaan. Jos et ole tuhtien meikkivoiteiden ystävä, mutta kaipaat meikkipohjatuotteeltasi enemmän peittävyyttä kuin sävyttävältä päivävoiteelta, tämä on ihan ykkösvalinta.

Natural Goods Company Luonnonkosmetiikan Ystavamyynti 8

Näiden framille nostamieni luottopurnukoiden lisäksi haluan muistuttaa vielä loppuun, että myös Baldinin aromaterapeuttiset huonetuoksut ja eteeriset öljyt sekä ayervedaan pohjautuvan Khadin jauhemaiset shampoot ja hiusöljyt ovat 30 % alennuksessa. Lisäksi suosittelen todella lämpimästi ystäväni Katja Kokon Re:start -verkkovalmennukseen koostamaa ihonhoito-osiota, jonka saa nyt 36 % alennuksella. Kurssiosio on todella kattava tiesipä ihonhoidosta sitten paljon tai vähän. Katja on sisällyttänyt materiaaliin runsaasti mielenkiintoista – ja ennen kaikkea käytännöllistä – sisältöä siitä miten ja miksi hoitaa ihoa, miten selvittää oma ihotyyppi ja valita nimenomaan sille sopivat tuotteet, missä järjestyksessä ja miksi erilaisia kosmetiikkatuotteita käytetään ja paljon muuta!

Kuvat Hannamari Rahkonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Vuosi ketogeenista ruokavaliota
Ketopizza kantarellilla ja rapealla pekonilla
Kesän 8 x parasta luonnonkosmetiikan naamiota
Salaisilla saarilla