Yellow Mood vahvistuu, tervetuloa tiimiin Johanna!

Vihdoin minulla on ilo kertoa teille mitä täällä kulisseissa on puuhattu viimeisten viikkojen aikana. Olen pyörittänyt Yellow Moodia lähes yksin 10 vuoden ajan ja siksi olen todella onnellinen, että Yellow Moodin Key Account Managerina aloittaa Johanna Latva-Kiskola, josta toivon muotoutuvan ajan kanssa oikea käteni. Tapasimme Johannan kanssa työkuvioissa nyt keväällä ja tutustuessamme meillä klikkasi heti. Johanna tekee Yellow Moodissa pääasiassa myyntiä, mutta tulette varmasti näkemään hänen tuottamiaan sisältöjä vanhan talon remontoinnista sekä sisustamisesta, luonnonkosmetiikasta ja ehkäpä elämästä yleensäkin.

Näin pieneen ja tiiviiseen tiimiin ei ole helppo löytää sitä oikeaa, sillä jo Yellow Moodin aihealue asettaa tiettyjä vaatimuksia. Meidän kohtaamisemme Johannan kanssa oli aika ihmeellinen ja koenkin tapaamisemme olleen yksi tämän vuoden kohokohdista. Johanna on erittäin elämänmyönteinen, nauravainen, määrätietoinen ja rehellinen nainen, jossa arvostan erityisesti hänen lempeää suoruuttaan – asiat puhutaan halki siten kuin ne ovat ja sitten jatketaan. Se on mielestäni ihana ominaisuus, joka tekee kommunikoinnista ja olemisesta helppoa.

Annetaan naisen nyt kertoa itsestään muutamia asioita hyvän tuulen haastattelun muodossa, ensi viikolla saatte luettavaksenne Johannan ensimmäisen oman tekstin.

Lämpimästi tervetuloa tiimiin Johanna,

Hannamari, xo

Johanna Latva Kiskola

Kuka olet ja mitä teet?

Olen 41 vuotias, Pirkanmaalla, Valkeakoskella asustava kahden upean nuoren miehen äiti ja useamman vuoden hyvinvointipalveluiden parissa vaikuttanut monien asiakkaiden (kuulemma) rakastama tsemppari ja kokemusvalmentaja sekä ikuisesti hassutteleva henkinen- ja hyvinvointihörhö.

Mitä odotat eniten uudelta työltäsi Yellow Moodissa?

Odotan iloisen inspiroivia työpäiviä mieltäni lämmittävien aiheiden äärellä parhaimmassa seurassa huippulukijoiden, yhteistykumppaneiden ja tietysti ihastuttavan Hannamarin kanssa.

Miten alkaa maailman paras päivä?

Jokainen aamu on maailman paras kaikkine elämän eri vivahteineen.

Minkälaisia asioita tai ajatuksia hyvinvointi merkitsee sinulle?

Vuosien saatossa ja omien terveyshaasteideni myötä olen oppinut, että hyvinvointia ei voi suorittaa ja mikään osa-alue yksinään ei ole oikotie onneen. Todellinen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi löytyy monesti vasta aidosti tahtia hidastamalla ja pysähtymällä omien ajatustensa, tapojensa ja tottumustensa ääreen. Mieltä ja uskomuksia työstämällä löytyy monesti arvokkaimmat opit ja avaimet aitoon sekä pitkäkestoiseen hyvinvointiin.

Minkä aihealueen juttuja sinulta voi odottaa Yellow Moodiin?

Minulta voi odottaa maanläheisiä, avoimia ja rehellisiä sekä toivottavasti helpostisamaistuttavia juttuja liittyen omiin arkisiin oivalluksiini ja pohdintoihini. Saatan jakaa ajatuksia omasta haastavasta hyvinvoinnillisesta polustani, työ- ja ura-asioista sekä monenlaisista ajankohtaisista ilmiöistä ja projekteista. Juttujani tulevat varmasti myös sävyttämään arkeni perheen ainoana aikuisena kolmen hengen taloudessamme.

Johanna Latva Kiskola 2

Mitkä asiat/arvot ohjaavat sinua eteenpäin elämässä?

Minua ohjaa elämässäni luotto jokaiseen ainutlaatuiseen ja arvokkaaseen hetkeen. Uskon siihen, että asiat ovat joka hetki juuri niin kuin niiden kuuluukin. Minulla on myös loputon ymmärrys ja hyväksyntä erilaisia ihmsiä, ilmiötä ja asioita kohtaan. Olen onnellinen siitä, että olen jo vuosia sitten lakannut suorittamasta elämääni ja päivissäni on paljon tilaa inspiraatiolle ja ilolle.

Minkä parista sinut löytää vapaa-ajalla?

Vapaa-ajallani nautin päivittäisistä metsähetkistä kahden karvaturrini kanssa, kohennan kotia, remontoin ja sisustan, käyn ystävieni kanssa huruajeluilla ja aiheuttamassa hämmennystä ravintoloissa specialruokatilauksillani. Sohvannurkka ja ja joku aivoton hömppäsarja tekee toisinaan terää. Välillä notkun puhelimella somessa vähän liiaksikin, mutta puhun toisinaan myös superinspiroivia maratonpuheluita minulle tärkeiden ihmisten kanssa.

Mistä unelmoit juuri nyt?

Unelmoin siitä, että saisin nauraa makoisat naurut tänäänkin.

Mikä saa sinut nauramaan?

Minut saa nauramaan tilannekomiikka, itseironia ja hyvähenkinen, oivaltava toisinaan hurttikin huumori. Itsessäni riittää myös naurettavaa päivittäin. Minulla on onneksi niin hulvattomia ja samanhenkisiä ystäväviä ympärilläni, että lähes päivittäinen nauru on onneksi taattu.

Johanna Latva Kiskola Yellow Mood

Minkälaisia terveisiä haluaisit lähettää Yellow Moodin lukijoille?

Toivon sydämestäni, että pystyn tarjoamaan Yellow Moodin lukijoille paljon iloa, hyvää mieltä ja uusia oivalluksia sekä kirjoituksissani että kaikissa mahdollisissa yhteistöissä ja verkostoitumisissa. Yhdessä olemme niin paljon enemmän! Haluan myös toivottaa lukijoille aidon rentoja ja kepeitä kesäpäiviä. Tehkää juuri sitä mikä saa kehonne kehräämään ja sydämenne sykkyrälle kaiken suorittamisen sijaan.

Instagram – @hannamariyellowmood

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Kuvat Sonja Turpeinen ja kuvien editointi Hannamari Rahkonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

3 x syytä valita luonnonkosmetiikan aurinkosuoja
Sitruuna-appelsiinikakku ja asiaa mahdollisuuksista
Kaikki mitä sinun tulee tietää oksalaateista
Boheemia veneilyelämää Napapiirillä