Ilmainen ADDIX®-sokerittomuushaaste alkaa 1.11.2021

Tuntuuko, ettet kykene kontrolloimaan sokerin ja hiilihydraattien käyttöäsi, vaikka haluaisit? 30 päivän ilmaisessa ADDIX®-sokerittomuushaasteessa on mukana jo satoja innokkaita osallistujia. Liity mukaan – sen lisäksi, että opit konkreettisia keinoja sokeriaddiktion hoitoon, pääset sellaisten ihmisten ympäröimäksi, jotka ymmärtävät mitä käyt läpi ja osaavat tukea sinua matkallasi.

ADDIX Vapaudu Sokeriaddiktiosta 12

Tästä sokerittomuushaasteessa on kysymys:

Media on myynyt meille yleisen mielikuvan sokerikoukusta, josta kuka tahansa voi päästä irti itsekurilla, tsemppaamalla, laihduttamalla ja urheilemalla. Näin ei kuitenkaan ole silloin, kun puhutaan sokeriaddiktiosta. Sokeriaddiktio on aivosairaus, jossa keho on tullut riippuvaiseksi sokerista ja siihen liittyvistä käytösmalleista. Sokeriaddiktio voi oireilla muun muassa ahmimisena, pakonomaisena syömisenä, painon kanssa jojoiluna, laihduttamisena ja tunnesyömisenä.

Sokerittomuushaaste kestää 1.-30.11.2021 välisen ajan ja se tapahtuu Vapaaksi sokeriaddiktio Facebook-ryhmässä ja @addix.fi Instagram-tilillä. Ryhmä on perustettu tarjoamaan tietoa ja vertaistukea sokeriaddiktiosta toipumiseen.

Saat heti liittyessäsi ilmaisen aloitusoppaan, jonka avulla tiedät mitkä elintarvikkeet eliminoidaan ja mitä raaka-aineita kotoa olisi hyvä löytyä. Voit kysyä ryhmässä sokeriaddiktioon liittyviä kysymyksiä. Lisäksi julkaisen ryhmässä koko marraskuun ajan napakoita vinkkivideoita sekä toteutan yhden Q&A Liven.

Käytännössä sokerittomuushaaste tarkoittaa kaikista sokeria sisältävistä elintarvikkeista luopumista 30 päivän ajaksi. Tällaisia ovat mm. mehut, leivonnaiset, jauhoista valmistetut tuotteet, makeiset, alkoholi, murot, viljat, sokeria sisältävät maustekastikkeet ja valmisruoat.

Sokerittomuushaaste on kuin tehty sinulle, jos olet kokeillut monia dieettejä (esim. vhh, keto, pätkäpaastoaminen, paleo, kasvisruoka) mutta et kykene ylläpitämään niitä elämäntapana. Voi myös olla, ettet pysty lopettamaan hiilihydraattien syömistä, vaikka haluaisit (erityisesti iltaisin), painosi vaihtelee, olet jatkuvasti ärtynyt, väsynyt tai uupunut ja sinusta tuntuu, että ruokahimot ovat voimakkaampia kuin itsekurisi.

Tule mukaan ilmaiseen haasteeseen ja löydä sellainen tapa syödä, joka poistaa ruokahimot, tukee kehosi optimaalista toimintaa, lisää energiaa, parantaa keskittymiskykyäsi, tasoittaa verensokerisi ja tukee myös painon putoamisessa. Ryhmän avulla saat tarvitsemaasi tukea ja työkaluja – et joudu kulkemaan tätä matkaa yksin.

Social Squares

Näin 30 päivän sokerittomuushaaste vaikuttaa:

✓ Pääset irti sokerikoukusta ja jatkuvista ruokahimoista

✓ Palautat kehosi ns. tehdasasetuksille ja koulutat makuaistisi maistamaan luonnollisia makuja sekä nauttimaan niistä

✓ Tunne-elämäsi tasaantuu etkä ole enää jatkuvasti ärtynyt tai vihainen puolisollesi, lapsillesi tai itsellesi

✓ Näet, että ruoasta saa edelleen nauttia vaikka siitä riisutaan pois addiktiota ylläpitävät elintarvikkeet

✓ Unesi on levollisempaa ja palauttavampaa

✓ Saat kaamoksen keskelle energiaa kokeilla uusia asioita

✓ Pääset ajan mittaan eroon ylimääräisestä painosta

Onko sinulla jotain kysyttävää haasteeseen tai sokeriaddiktioon liittyen? Jätä siinä tapauksessa alle kommentti ja vastaan sinulle mahdollisimman pian!

Social Squares Seaglass Social Squares Styled Stock 01140 2

Instagram – @yellowmoodmedia ja @addix.fi

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Hyvän ruoan kirja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Kaamoksen kuusi tärkeintä ravintolisää, joilla maksimoit oman jaksamisesi
Muheva kanakeitto
Ketoosissa arkiruokaa -kirja tekee arkiruoanlaitosta nopeaa, maukasta ja iloista!
Närästystä, vatsakipua, turvotusta, huono ruoansulatus tai ruokahimoja? Sinulla saattaa olla entsyymien puutos