Seikkailevat lehdet, vielä minä teidät taltutan.

Missä se uusin Image taas on? Kuka on varastanut mun uusimman hyvinvointilehden tuosta pöydänkulmalta? Täytyy myöntää, että meidän taloudessamme lehdet voivat löytyä ihan mistä vain. Vanhat, kauniit lehdet toki passitetaan säännöllisin väliajoin sieviin pinoihin olohuoneen puolelle, mutta jos niiden näkökulmasta kirjoitettaisiin matkapäiväkirja ympäri kämppää, olisi se varmasti vähintäänkin mielenkiintoista luettavaa.

Onneksi on keksitty kirpputorit ja lievä mielikuvituksen käyttö. Tässä vanhassa LP-telineessä huomioni kiinnitti ennemminkin graafisuus kuin rumuus. Pidän suorista linjoista ja hetkohta löysin itseni sovittelemasta muissa pöydissä myynnissä olevia aikakausilehtiä tähän. Että pysyykö? Lehdet istuivat vallankin mainiosti, joten uusien lehtien lokaatio-ongelma on tätä nykyä ratkaistu. Se tapahtui vahingossa, neljällä eurolla.

Teline oli hetken käytössä ilman mitään sen kummallisempaa muutosta. Sievästi se piti tuoreita lehtiä aisoissaan ja vahti, etteivät mokomat karkaile enää heti kun silmä välttää. Totesin kuitenkin, että messingin kimallus ei ole edelleenkään sydäntäni sykähdyttävin vaihtoehto. Tämä puolestaan tarkoitti sitä että mun oli tartuttava hiomapaperiin ja annettava telineelle vähän osumaa spraymaalista. Vaikka kaveri on alkuperäiskuosissaan näissä kuvissa, ei hätiä. Lehtiteline pääsee näyttämään kyntensä kevään mittaan vielä useassakin postauksessa valmiina. (Salaa vähän toivon, että kun sen sanoo täällä ääneen, siitä tulee vielä jonain päivänä oikeasti valmis, tällä hetkellä olen hieman hiomista täynnä monen muunkin projektin kanssa).

Ei liene suuri mysteeri mitä tavanomaiselle lehtiepäjärjestykselleni tapahtuu tässä välissä. Vahva intuitioni sanoo, että se taitaa pysyä ennallaan huolimatta lehtibongailun aiheuttamasta puhinastani.

Seikkailevat lehdet, vielä minä teidät taltutan. Sitten joskus. 

Tämä on ihan hyvä päätös. Ja tiedänpähän ainakin sen, että kotinurkkani tulevat entistä tutummiksi tänä keväänä kateissa olevia lehtiä bongaillessani. Mehän ei nimittäin olla tunnettu uuden kodin kanssa toisiamme vielä edes viittä kuukautta.

-A-

Sulta luonnistuu nää kirppislöydöt. Vielä kun valurautapadan bongaat ;)

Vastaa
Hannamari Rahkonen

-A-, en ole aiemmin vastannut, kun jostain syystä iPhone ei ole antanut sitä tehdä. Tiedoksenne herra, valurautapata on bongauslistallani ykkösenä ;)

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Algamaris – luonnonkosmetiikan aurinkosuojatuotteiden timantti
Green Beauty Awards 2021 Winter Edition: Hyvinvointi & biohakkerointi
Kesäviidakko parvekkeen toisella puolella
Muutama pieni toive