Ruskan sävyttäminä syysiltoina

rovaniemi-jatkankynttila-visitlapland-japanisechin-mittelspitz-5rovaniemi-jatkankynttila-visitlapland-japanisechin-mittelspitz-1 rovaniemi-jatkankynttila-visitlapland-japanisechin-mittelspitz-3rovaniemi-jatkankynttila-visitlapland-japanisechin-mittelspitz-4

Voisipa ajan pysäyttää hetkeksi juuri tähän vuodenaikaan.

Suuntaamme koiranpoikien kanssa aina alkuillasta pidemmälle lenkille ennen iltapalapuuhia. Kotimme lähistöllä on runsaasti luontoa ja syksyllä sen taidenäyttely tarjoaa parastaan. Kirkkaan keltaisen ja punaisen sävyissä helottavat lehdet havisevat vielä haavoissa, muiden puiden karnevaalilehdet ovat jo liiskaantuneet mutaiselle polulle tehden siitä liukkaan. Noista hetkistä nautin, silloin ei ole kiire.

Ajelemme juuri Pohjanmaalle viikonlopuksi, viimeisimmästä anoppilan visiitistä onkin vierähtänyt miltei vuosi. Järkeilin ja pakkasin mukaan vain välttämättömimmät. Ajattelin, etten tarvitse mukaani kuin yhden neulepaidan ja puin sen ylleni matkalle. Tässä nyt sitten mietin vakavissani, että onkohan minuun istutettu jokin perinpohjainen läikyttelygeeni, koska onnistuin saamaan ensimmäisen viiden ajokilometrin jälkeen neuleeni täyteen kahviläikkiä.

(Tämä samainen geeni toimii erityisen tehokkaasti valkoisten ja vaaleiden vaatteiden kanssa.)

rovaniemi-jatkankynttila-visitlapland-japanisechin-mittelspitz-6rovaniemi-jatkankynttila-visitlapland-japanisechin-mittelspitz-7rovaniemi-jatkankynttila-visitlapland-japanisechin-mittelspitz-8rovaniemi-jatkankynttila-visitlapland-japanisechin-mittelspitz-2rovaniemi-jatkankynttila-visitlapland-japanisechin-mittelspitz-9rovaniemi-jatkankynttila-visitlapland-japanisechin-mittelspitz-10rovaniemi-jatkankynttila-visitlapland-japanisechin-mittelspitz-11

Lokakuussa työrintamalla on tiedossa paljon reissaamista, luennointia ammattikorkeakoulussa, sisällöntuottoa, hyvinvointimessuja sekä koulua. Koska vastassa on kuukausi täynnä aherrusta, olen ladannut vastapainoksi vapaa-ajalle lähinnä tyhjää – keramiikkakurssia ja liikuntaa unohtamatta.

CrossFit-treeneissä huitelu on toistaiseksi jäissä fysioterapeutin suosituksesta. Juuri nyt en tiedä onko paluuta boksille tiedossa kuukauden vai vuoden kuluttua. Laji on ihana ja kaipaan sen kuormittavuutta ja treenikavereitani, mutta juuri nyt se ei ole optimaalisin vaihtoehto. Tilalle on tullut kehonhuollollista ja pilatesta muistuttavaa liikuntaa.

Ostin vasta kortin entisen työkaverini perustamaan Wellness Loungeen ja täytyy sanoa, että rauhallisempi liikunta on tehnyt hyvää sekä pääkopalle että keholle. Kesän jälkeen on ollut mahtavaa päästä harrastamaan muutakin kuin maastopyöräilyä. Ensi viikolla tiedossa on ensimmäinen walltraining-tunti, kirjoittelen siitä lisää tuonnempana.

rovaniemi-jatkankynttila-visitlapland-japanisechin-mittelspitz-13rovaniemi-jatkankynttila-visitlapland-japanisechin-mittelspitz-14rovaniemi-jatkankynttila-visitlapland-japanisechin-mittelspitz-12rovaniemi-jatkankynttila-visitlapland-japanisechin-mittelspitz-16rovaniemi-jatkankynttila-visitlapland-japanisechin-mittelspitz-17rovaniemi-jatkankynttila-visitlapland-japanisechin-mittelspitz-18rovaniemi-jatkankynttila-visitlapland-japanisechin-mittelspitz-19rovaniemi-jatkankynttila-visitlapland-japanisechin-mittelspitz-20rovaniemi-jatkankynttila-visitlapland-japanisechin-mittelspitz-21rovaniemi-jatkankynttila-visitlapland-japanisechin-mittelspitz-22

Toivottavasti syyskuun viimeiset päivät tarjoavat vielä runsaasti valoa ja värejä. Kaamos on selkeästi jo saapumaisillaan, illat ovat pimeitä kuin jätesäkissä. Viikonlopun suunnitelmiin kuuluu olemista, vähän pihatalkoita sekä puusavottaa Tuomaksen isovanhempien luona – saa nähdä onko ruska ennättänyt kunnolla Pohjanmaallekin.

Hyvää viikonloppua!

Tuija Rajala

Kauniita kuvia, suloisia noi koirat. Ne ovat hyviä lenkkikavereita.
Mulla on kans tuttua toi pakkaaminen, jos en ota ns. varmuuden vuoksi vaatekappaletta. Niin läikytän varmasti ensi metreillä jotakin, tai ainakin toi isäntä :)

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Heistä on paljon seuraa ja iloa arjessa. Lohdullista kuulla, että ruutujen takana on muitakin sotkualttiita :D

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Big Green Egg tuli taloon ja siitä löytyy viisi upeaa ominaisuutta
Kahina Giving Beauty & marokkolaiset kauneudenhoitorituaalit
10 x meikkipussini luottotuotetta kukkaissarja Zuiilta
Makuuhuoneen muodonmuutos