Näkymiä Kemijärven yllä

kemi-visitlapland-ourfinland-visitfinland-finnishlapland-lapland-view-1 kemi-visitlapland-ourfinland-visitfinland-finnishlapland-lapland-view-2 kemi-visitlapland-ourfinland-visitfinland-finnishlapland-lapland-view-3 kemi-visitlapland-ourfinland-visitfinland-finnishlapland-lapland-view-4 kemi-visitlapland-ourfinland-visitfinland-finnishlapland-lapland-view-13 kemi-visitlapland-ourfinland-visitfinland-finnishlapland-lapland-view-19 kemi-visitlapland-ourfinland-visitfinland-finnishlapland-lapland-view-9 kemi-visitlapland-ourfinland-visitfinland-finnishlapland-lapland-view-15 kemi-visitlapland-ourfinland-visitfinland-finnishlapland-lapland-view-5 kemi-visitlapland-ourfinland-visitfinland-finnishlapland-lapland-view-16 kemi-visitlapland-ourfinland-visitfinland-finnishlapland-lapland-view-8 kemi-visitlapland-ourfinland-visitfinland-finnishlapland-lapland-view-17 kemi-visitlapland-ourfinland-visitfinland-finnishlapland-lapland-view-6 kemi-visitlapland-ourfinland-visitfinland-finnishlapland-lapland-view-10 kemi-visitlapland-ourfinland-visitfinland-finnishlapland-lapland-view-20 kemi-visitlapland-ourfinland-visitfinland-finnishlapland-lapland-view-11 kemi-visitlapland-ourfinland-visitfinland-finnishlapland-lapland-view-12 kemi-visitlapland-ourfinland-visitfinland-finnishlapland-lapland-view-22 kemi-visitlapland-ourfinland-visitfinland-finnishlapland-lapland-view-7 kemi-visitlapland-ourfinland-visitfinland-finnishlapland-lapland-view-18

Kesäloman alusta on jo kaksi kuukautta. Tuntuu, että ainoa milloin aika todella tuntuu hitaalta on kaamos. Muistikorttien uumeniin jää usein monia kymmeniä ja satoja otoksia tavallisen arjen varrelta, aina ei vain ehdi saattamaan niitä jaettavaaan muotoon.

Kävin kuviani läpi koulutehtävääni varten ja siinä läpikäydessä törmäsin Kemijärven näköalatornilta ottamiini otoksiin elokuulta. Torni oli korkea ja olin jo päättänyt, etten tule sinne kiipeämään, mutta pienen kannustuksen seurauksena löysin itseni korkeimmasta näköalatornista, jossa olen koskaan käynyt (Näsinneulaa ei lasketa, sinne pääsee hissillä). Jyrkät rappuset aiheuttivat hieman sydämen tykytyksiä, mutta olivathan ne näiden kuvien arvoiset! Suuntasimme seuraavana päivänä Luostolle maastopyöräilemään, sekin juttu odottaa julkaisua heti kun saan näpyttelyn verran aikaa ja ajatuksia kokoon.

Oma viikonloppuni kuluu koulussa, tänään on vuorossa ensimmäinen päivä valokuvauksen opiskelijana.

Hyvää viikonloppua, kuluipa se sitten vapaalla, töissä tai opiskellen!

MerjaK

Kiitos kauniita kuvia, etenkin tykkäsin kantokuvasta. Kemijärvi on hieno paikka, paljon siellä lapsuudenkesiä vietin.
Onnea ja voimia opiskeluun!

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Kiitos Merja, opiskelu on alkanut odottavalla tunnelmalla ja meillä on aivan ihana opiskeluryhmä sekä opettajat. Kyllä kelpaa! Kemijärvellä on komiat maisemat, hauska kuulla että sinäkin olet siellä kesiä viettänyt.

Vastaa
Anna-Kaisa

Ihanaa kouluviikonloppua sinulle Hannamari! On varmasti hienoa päästä oppimaan uutta ja kehittämään itseä. :)

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Kiitos, niin on! Olen koulusta tosi innoissani, tämä oli niin oikea valinta.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Rohkeudesta käsin
15 x tärppiä Luonnonkosmetiikkapäiville
Smoothien valmistuksen ABC
Green Beauty Awards 2015: Hiukset & välineet