Rennompaa sometusta, eli tervetuloa Instagram Stories

Olen yrittänyt oppia viime kuukausien aikana reippaaksi snäppääjäksi, mutta ei minusta ole sellaista tullut. Snapchatin käytettävyys ei ole ollut mielestäni kovinkaan hyvä ja lisäksi uuden somekanavan rakentaminen on aina oma lukunsa, onhan tässä jo ihan työn puolesta näitä kaiken maailman sometilejä hoidettavana.

No, Instagram lanseerasi muutamia viikkoja sitten vihdoin oman snäpin kaltaisen Stories -palvelunsa, johon voi ottaa kuvia ja videota ainoastaan reaaliajassa – ja vain puhelimen kameralla, ei järkkärillä tai muulla järeämmällä kalustolla. Ymmärrän snäppifaneja nyt entistä paremmin, koska juuri tällaista rentoutta olen kaivannut some-elämän pyörteisiin – ja nyt sen kaiken saa yhdellä applikaatiolla.

Storiesin paras osuus on mielestäni se, että siellä kaikki ei ole aina viimeisen päälle hiottua kuin virallisella feedillä. Tietynkaltainen paluu Instagramin juurille, sinne mistä kaikki lähti: rosoisista kännykkäräpsyistä. Stories on paikka, jossa voi jakaa jakaa kuvia aamupaloista, kodista, koirista, hyvistä löydöistä tai ylipäätään arjen kivoista hetkistä – sellaisista, joita ei viitsi jakaa varsinaisella feedillä.

instagramstories-yellowmoodkitchen-hannamarirahkonen 1

Snäppiin verrattuna homma on palkitsevaa myös siksi, että vuorovaikutus seuraajien kanssa alkoi käytännössä heti. Minusta on tosi kiva päästä kurkkaamaan seuraamieni huippuvalokuvaajien ei-sliipattuihin kulisseihin, behind the scenes -matskuihin ja ylipäätään nähdä videokuvaa ihmisistä, jotka postaavat virallisen tilin puolelle yleensä vain kuvia.

instagramstories-yellowmoodkitchen-hannamarirahkonen 2

Jos et jo seuraa mua Instagramissa, löydät minut nimellä @yellowmoodkitchen. Stories-tilini on tähän mennessä täyttynyt iiseistä smoothieresepteistä, Rovaniemi-kuvista, koirista (tietysti!), kodin nurkista ja kahvista. Mitähän kaikkea tässä vielä keksiikään, videohommatkin kiinnostelisivat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

3 x keltainen
Maksan puhdistus luonnollisin keinoin
Postikortteja Portugalista
Toukokuun 2017 parhaat